2015 Şubat Anneleri

Biz de gerilip duruyoz haber seyrettikce esimle biraz atistık hatta. Cuma gunduz gozu cikariz yola diye planliyoruz ya habire felaket tellali haberler insan geriliyor Meteorolojiden bakmis esim o gün ankaraya kadar tum guzergah en yuksekk eksi 8 diyormus hep eksilerde öngörülen degerler. Esim de buzlanma olursa diye cekiniyor ben bi an once varsam dogurmadan derdindeyim. Daha dr ayarlamaya ugrascam pazar gunu dogum eğitimi var ona katilmak istiyorum bilmiyorum ertlesek mi falan dedi bozuldum burda dogurtcan beni diye o hakli ben hakli yeminle bu stres beni bitirdi bula bula kara kis bizi buldu mübarek keske kızın okul gostersni sallamayip bu haftasonu ciksaydik yola nasip iste vardir bunda da bi hayir umarim

çocuklarin onunde uzamasin diye mecburiyetden sustum gittim odaya, benimki aslinda ben susup gidince sakinlesiyor da ben o susma olayini pek beceremiyorum, çocuklar olmasa gorurdu o gununu :)))) , pek inatçi deildir kisilik oalrak
hani su iyi evliligin sirri bi taraf sesini yukseltince oteki taraf susacak faaln diyolar ya buyukler aslinda dogru gibi, ama hamileyken canin burnunda zaten zor biraz susmak ..

e simdi gitmiyormu maça

Stres yapma canım kar perşembeye kadar var diye biliyorum ben hayirlisiyla sen de varacaksin inşallah istanbula merak etme..ana yolları açarlar zaten endiselenme güzel güzel geleceksiniz allahın izniyle

eslaa cım acaba listeye doğum yapanlarla ilgili bilgi ekliycekmisin ? Beklenen tarihin yanına hangi tarihte doğduğu gbi mesela

iparkatre topigin 1. annesi kim, geecnelrde konusu geçiyordu ama sordugumda kimse cevap vermedi oyle kaldi : ((

canim daha var doguma sen niye 39 haftalikmisin gibi stres yapiyorsun ki
erken dogum tehliken yokdu demi bildigim kadariyla ?

Yüzüstü nasıl yatabiliyorsunuz ? Karnınız engel olmuyormu ?

Hemde cok rahatladim valla ama zaten bu hafta doktora gitcem ondan snra kalkicam artik olcagi varsa olur durcagi varsa durur zaten
Doktora gitmek de evden çıkmak sonuçta , rahat ol en güzeli stres yapmamak elimizden geldiğince

bugun kocam bana ay sonunda arabayi kayinim oraya goturebilirmiyim diye soruyor
45 dakka uzaklikda, bi gun çocuklri okuldan alip gitsem , 3-5 saate donermisim, dedigi tarihe 36 haftaliik oluyorum
bide subatin sonunda gitmek lazim diye guluyor .. bende gidip orda doguryyum istersen dedim ..

S Sond sen subat absisin demi ? su an 45 dk uzaklikda bi yere araba kullanip gidebilirmisin sence ?

hashande insan merak eder , açiklik 4 cm olduysa her an hizla açilip dogura bilirisn, kiz ne kaadr soguk kanlisin
ben olsam dogurmakdan deilde evde çocugun lap diye onume dusmesinden korkarim
bari kordon nasil kesiliyor videosuna falan bak youtoube den

Alır mı bilmyrmda ka

alırmı bilmyrm da kasılmalarım çok oluyo ikizler için 36 ideal ztn gerçi salı günü tam 36 bitmş olmuyo35+5 oluyo
niye 36 ideal kiz,çocuklarin suçu ikiz olmakmi
ay beni fitik ediyor bu sizin doktorlar yeminle : )))

hayirliisyla sagliklica kucagina al canim insallah meleklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…