İyi yapmışsın.Merhaba kizlar bugun yasagi deldim gezdim :) ama sadece bir saat oda otura otura
Senin ikizler güzel durdu valla maşallah size hayirlisiyla kucağına alırsın insallah canım :)3.annesi de ben olcam galiba yarın doktr ya salıya yada perşembeye gün berir diye düşnyrm
çocuklarin onunde uzamasin diye mecburiyetden sustum gittim odaya, benimki aslinda ben susup gidince sakinlesiyor da ben o susma olayini pek beceremiyorum, çocuklar olmasa gorurdu o gununu :)))) , pek inatçi deildir kisilik oalrakValla iyi yine süpürmüş.
Bizimki öyle kızdıktan sonra iki dünya bir araya gelse orayı süpürmez.
Hatta içerde can çekişerek öl gelip bakmaz ölüyormusun diye.
Biraz öncede bekarken çok mutluydum diyor. Dedim hala mutlu olabilirsin.
Daha var diyo. Kızanımı da alıp sonra gidecekmiş.
Üstünde emeği varmış gibi.
Bunların hepsinin nedeni kavga çıkarmak
Neden mi? Akşam maç varya benle küsüp maç izlemeye gitmek.
Ama ben akıllı davrandım kavga çıkarmadım,sessiz kaldım.
Stres yapma canım kar perşembeye kadar var diye biliyorum ben hayirlisiyla sen de varacaksin inşallah istanbula merak etme..ana yolları açarlar zaten endiselenme güzel güzel geleceksiniz allahın izniyleBiz de gerilip duruyoz haber seyrettikceesimle biraz atistık hatta. Cuma gunduz gozu cikariz yola diye planliyoruz ya habire felaket tellali haberler insan geriliyor Meteorolojiden bakmis esim o gün ankaraya kadar tum guzergah en yuksekk eksi 8 diyormus hep eksilerde öngörülen degerler. Esim de buzlanma olursa diye cekiniyor ben bi an once varsam dogurmadan derdindeyim. Daha dr ayarlamaya ugrascam pazar gunu dogum eğitimi var ona katilmak istiyorum bilmiyorum ertlesek mi falan dedi bozuldum burda dogurtcan beni diye o hakli ben hakli yeminle bu stres beni bitirdi bula bula kara kis bizi buldu mübarek keske kızın okul gostersni sallamayip bu haftasonu ciksaydik yola nasip iste vardir bunda da bi hayir umarim
canim daha var doguma sen niye 39 haftalikmisin gibi stres yapiyorsun kiBiz de gerilip duruyoz haber seyrettikceesimle biraz atistık hatta. Cuma gunduz gozu cikariz yola diye planliyoruz ya habire felaket tellali haberler insan geriliyor Meteorolojiden bakmis esim o gün ankaraya kadar tum guzergah en yuksekk eksi 8 diyormus hep eksilerde öngörülen degerler. Esim de buzlanma olursa diye cekiniyor ben bi an once varsam dogurmadan derdindeyim. Daha dr ayarlamaya ugrascam pazar gunu dogum eğitimi var ona katilmak istiyorum bilmiyorum ertlesek mi falan dedi bozuldum burda dogurtcan beni diye o hakli ben hakli yeminle bu stres beni bitirdi bula bula kara kis bizi buldu mübarek keske kızın okul gostersni sallamayip bu haftasonu ciksaydik yola nasip iste vardir bunda da bi hayir umarim
Yüzüstü nasıl yatabiliyorsunuz ? Karnınız engel olmuyormu ?Mersindeyim ben de serefraz gibi banyo için güneşi bekliyorum güneş enerjisinden dolayı.bu hafta çok yağışlı ydi ondan.
Ben de rahatıma nasıl gelirse öyle ya tarım.bebek müsaade ederse kısa sureli ben de uyurum yüzüstü.ama yinede ağırlıklı olarak sol taraf
Ben çocukları bırakacak kimse olmadığından sinemanın ne olduğunu unutali yıllar oldu.annen yakınsa gene arada bırakıp çıkabilirsiniz 2 saatliğine.o bile iyi geliyor o anlarda.tabi annen bakarsa.
Aşağı taraftaki sislikten sen mi bahsediyordun.sordun mu hic Dr.a.bende var sanki de.randevuma çok var daha.
ayy gulmim dedim ama çok komik geldi
Doktora gitmek de evden çıkmak sonuçta , rahat ol en güzeli stres yapmamak elimizden geldiğinceHemde cok rahatladim valla ama zaten bu hafta doktora gitcem ondan snra kalkicam artik olcagi varsa olur durcagi varsa durur zaten
niye erken aliyor canim dr seninkini ?3.annesi de ben olcam galiba yarın doktr ya salıya yada perşembeye gün berir diye düşnyrm
Galiba anneolmak ilk anneydi ikizleri vardı onun daiparkatre topigin 1. annesi kim, geecnelrde konusu geçiyordu ama sordugumda kimse cevap vermedi oyle kaldi : ((
Topiğin 1.annesi @anneolmakk diye hatırlıyorumiparkatre topigin 1. annesi kim, geecnelrde konusu geçiyordu ama sordugumda kimse cevap vermedi oyle kaldi : ((
alırmı bilmyrm da kasılmalarım çok oluyo ikizler için 36 ideal ztn gerçi salı günü tam 36 bitmş olmuyo35+5 oluyoniye erken aliyor canim dr seninkini ?
niye 36 ideal kiz,çocuklarin suçu ikiz olmakmiAlır mı bilmyrmda ka
alırmı bilmyrm da kasılmalarım çok oluyo ikizler için 36 ideal ztn gerçi salı günü tam 36 bitmş olmuyo35+5 oluyo
evet buldum yazisini, 1 ay olmus bebekler dogaliGaliba anneolmak ilk anneydi ikizleri vardı onun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?