2015 Şubat Anneleri

Canım stres yapma yollar açık olur. Yani çok kar kıyamet olcak diyorlar ama bir yolu bulnur. Sanki kar yağdı diye kimse yola gitmiyor mu?ayrıca var daha doğuma.

Yok gidemedi. Maç falan sevmez zaten maç gs- bjk bizimki fenerli.
Maksat eğlence.

Bugün beşinci gün oldu Dr ilaç verdi gebelik kategorisi B miş içtim ama tık yok

niye 36 ideal kiz,çocuklarin suçu ikiz olmakmi
ay beni fitik ediyor bu sizin doktorlar yeminle : )))

hayirliisyla sagliklica kucagina al canim insallah meleklerini
Zaten ikizler erken doğuyor. Bende 20 gün falan erken doğmuşum.

Yani normal zamanda goturur getrirsin de hamileyken bari o goturse iyi olurmus git gel zaten evden cikmasi eziyet allah kolaylik versin valla

3.annesi de ben olcam galiba yarın doktr ya salıya yada perşembeye gün berir diye düşnyrm

En hayirli zamanda olsun insallah saglikla canim

En guzeli iste masrafsiz :)

Cilgin gebe seni

Oyy siz baya sarmissiniz bugun birbrnze dogum oncesi stresi bunlar hep gececek

Stres yapma canım kar perşembeye kadar var diye biliyorum ben hayirlisiyla sen de varacaksin inşallah istanbula merak etme..ana yolları açarlar zaten endiselenme güzel güzel geleceksiniz allahın izniyle

Kardan cok derece olayina takiyor benmki cok düşük sicakliklar buzlnma olursa endisesi var diye diye basimiza getrcek beni geriyor iki kere

Ilk yarı 0-0 bitti zaten. Beşiktaş iyi oynayamıyor. Ikinci yarı rüzgar GS lehine olursa gs kazanır.

canim daha var doguma sen niye 39 haftalikmisin gibi stres yapiyorsun ki
erken dogum tehliken yokdu demi bildigim kadariyla ?

ay yok da bilincaltimda burda dogurcam korkusu var asamiyorum onu biturlu o yuzden bi an once varsak hayırlısı ile diyorum yol cok uzun kıs günü nasil olcak stresi de var tabi. Ustune bi de doktorsuz kaliverdm onu ayarlamam lazim falan oyle iste benmkisu stresten dokuz dogurmk oluyor biraz galiba

Bugün beşinci gün oldu Dr ilaç verdi gebelik kategorisi B miş içtim ama tık yok
ben dunden beri gidiyorum canim hatta ishale doncek gibi valla bide bu çikmasa
aci ise yaradi galiba bende,24 saat sonra
o gun yedim aciyi ama sabha kadar midem agridi uyyamadim : (((
darisi absina artik

hashande bacım biliyorum aşırı bunaldın ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :)
Yok taktim kafaya bu hafta ayaklancam
Aslinda tirstigim icin gitmiyorum :)

Ben de daha yeni doktor değiştirdim sıkılma o konuda ya

Çok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.

Yani normal zamanda goturur getrirsin de hamileyken bari o goturse iyi olurmus git gel zaten evden cikmasi eziyet allah kolaylik versin valla
bende pilim bitene kadar dayandim iste
artik isyan bayragini çekdim benden bu kadar dedim

serbet içsen olurmu, sende seker varmiydi
kabizligin ilaci sekerli ve yagli diyet diye biliyorum ben

Sıcak suya bal karıştırıp iç canım iyi geliyor kabizliga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…