Canım stres yapma yollar açık olur. Yani çok kar kıyamet olcak diyorlar ama bir yolu bulnur. Sanki kar yağdı diye kimse yola gitmiyor mu?ayrıca var daha doğuma.Biz de gerilip duruyoz haber seyrettikceesimle biraz atistık hatta. Cuma gunduz gozu cikariz yola diye planliyoruz ya habire felaket tellali haberler insan geriliyor Meteorolojiden bakmis esim o gün ankaraya kadar tum guzergah en yuksekk eksi 8 diyormus hep eksilerde öngörülen degerler. Esim de buzlanma olursa diye cekiniyor ben bi an once varsam dogurmadan derdindeyim. Daha dr ayarlamaya ugrascam pazar gunu dogum eğitimi var ona katilmak istiyorum bilmiyorum ertlesek mi falan dedi bozuldum burda dogurtcan beni diye o hakli ben hakli yeminle bu stres beni bitirdi bula bula kara kis bizi buldu mübarek keske kızın okul gostersni sallamayip bu haftasonu ciksaydik yola nasip iste vardir bunda da bi hayir umarim
Yok gidemedi. Maç falan sevmez zaten maç gs- bjk bizimki fenerli.çocuklarin onunde uzamasin diye mecburiyetden sustum gittim odaya, benimki aslinda ben susup gidince sakinlesiyor da ben o susma olayini pek beceremiyorum, çocuklar olmasa gorurdu o gununu :)))) , pek inatçi deildir kisilik oalrak
hani su iyi evliligin sirri bi taraf sesini yukseltince oteki taraf susacak faaln diyolar ya buyukler aslinda dogru gibi, ama hamileyken canin burnunda zaten zor biraz susmak ..
e simdi gitmiyormu maça
S Sond esine cok guldum naz niyaz maşallahi var hamilelik agir gelmis ona demek ki:) bugunlerde keyifsizsin sen baya inşallah kafanı ruhunu dağıtcak güzel bir şeyler olur
Litchi bugünlerde benim de kabizlik sorunum var sanırım son haftalarda bebislerimiz baskiliyo bagrsaklari iyice yeme içmemi degstrmedm de ben çünkü
hashande iyi yapmissin canm bi hava almak bile iyi gelir insana. Dun dra gitcektin sanki yıne mi ektin kactin kiz :)
@maral orda oglenleri eve mi geliyor çocuklar ay ne sinir bi sistem oyle götür getir günün ona bagli nasil zordur. Esine de pes evde olmasna ragmen sen mi goturuyodun cocuklari yazik yahu sana
Zaten ikizler erken doğuyor. Bende 20 gün falan erken doğmuşum.niye 36 ideal kiz,çocuklarin suçu ikiz olmakmi
ay beni fitik ediyor bu sizin doktorlar yeminle : )))
hayirliisyla sagliklica kucagina al canim insallah meleklerini
maalesef canim okul saatleri 8h30/11h45 - 13h45 / 15h45 .. benim omrum okul yollarind ageçecek yani
esim geç geliyor eve gece 12 gibi geliyor, ya tiyim dieyene kadar 1 oluyor
ben çalisiyorum sen erken yat çocuklarla sabahda kalk gotur diyor bende çok çaliisyor diye hakli diyordum
haksizmiki : )
bi iki kere griptim hayrina gotur dedim kalkdi goturdu ama onun disinda hep bende çocuklar, valla gunde dort posta gideyim desem sen yorulma desem, yok deemez acimaz
aglamayana meme yok bizim evde boyle
3.annesi de ben olcam galiba yarın doktr ya salıya yada perşembeye gün berir diye düşnyrm
En guzeli iste masrafsiz :)
Valla iyi yine süpürmüş.
Bizimki öyle kızdıktan sonra iki dünya bir araya gelse orayı süpürmez.
Hatta içerde can çekişerek öl gelip bakmaz ölüyormusun diye.
Biraz öncede bekarken çok mutluydum diyor. Dedim hala mutlu olabilirsin.
Daha var diyo. Kızanımı da alıp sonra gidecekmiş.
Üstünde emeği varmış gibi.
Bunların hepsinin nedeni kavga çıkarmak
Neden mi? Akşam maç varya benle küsüp maç izlemeye gitmek.
Ama ben akıllı davrandım kavga çıkarmadım,sessiz kaldım.
Stres yapma canım kar perşembeye kadar var diye biliyorum ben hayirlisiyla sen de varacaksin inşallah istanbula merak etme..ana yolları açarlar zaten endiselenme güzel güzel geleceksiniz allahın izniyle
Valla iyi yine süpürmüş.
Bizimki öyle kızdıktan sonra iki dünya bir araya gelse orayı süpürmez.
Hatta içerde can çekişerek öl gelip bakmaz ölüyormusun diye.
Biraz öncede bekarken çok mutluydum diyor. Dedim hala mutlu olabilirsin.
Daha var diyo. Kızanımı da alıp sonra gidecekmiş.
Üstünde emeği varmış gibi.
Bunların hepsinin nedeni kavga çıkarmak
Neden mi? Akşam maç varya benle küsüp maç izlemeye gitmek.
Ama ben akıllı davrandım kavga çıkarmadım,sessiz kaldım.
canim daha var doguma sen niye 39 haftalikmisin gibi stres yapiyorsun ki
erken dogum tehliken yokdu demi bildigim kadariyla ?
iyilerdir inşallah pek yazacak Vakti olmuyor heralde kolay değil 2 minnak yavru :)evet buldum yazisini, 1 ay olmus bebekler dogali
simdi nasillar acaba
Ilk yarı 0-0 bitti zaten. Beşiktaş iyi oynayamıyor. Ikinci yarı rüzgar GS lehine olursa gs kazanır.
ben dunden beri gidiyorum canim hatta ishale doncek gibi valla bide bu çikmasaBugün beşinci gün olduDr ilaç verdi gebelik kategorisi B miş içtim ama tık yok
Yok taktim kafaya bu hafta ayaklancamhashande bacım biliyorum aşırı bunaldın ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :)
Aslinda tirstigim icin gitmiyorum :)hashande insan merak eder , açiklik 4 cm olduysa her an hizla açilip dogura bilirisn, kiz ne kaadr soguk kanlisin
ben olsam dogurmakdan deilde evde çocugun lap diye onume dusmesinden korkarim
bari kordon nasil kesiliyor videosuna falan bak youtoube den
Ben de daha yeni doktor değiştirdim sıkılma o konuda yaay yok da bilincaltimda burda dogurcam korkusu var asamiyorum onu biturlu o yuzden bi an once varsak hayırlısı ile diyorum yol cok uzun kıs günü nasil olcak stresi de var tabi. Ustune bi de doktorsuz kaliverdm onu ayarlamam lazim falan oyle iste benmkisu stresten dokuz dogurmk oluyor biraz galiba
aa senin ikizinmi var kiz : )))Zaten ikizler erken doğuyor. Bende 20 gün falan erken doğmuşum.
bende pilim bitene kadar dayandim isteYani normal zamanda goturur getrirsin de hamileyken bari o goturse iyi olurmus git gel zaten evden cikmasi eziyet allah kolaylik versin valla
Tamam kolayi doktra gitmemek sanci olunca gitcem zaten :)hashande hiç tırsmak yok, en zor işin 9 kolayı var derler :)
serbet içsen olurmu, sende seker varmiydiÇok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.
Sıcak suya bal karıştırıp iç canım iyi geliyor kabizligaÇok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.
kiz iyide sen olan sanciyi hiisetmiyorsunki sorun o zaten : )))Tamam kolayi doktra gitmemek sanci olunca gitcem zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?