2015 Şubat Anneleri

he valla çikmiyor oradan

bu saabah dediki napiyor beebis hareket ediyormu dedi
bende yok butun gece tekmeledi simdi uyyor dedim
eyvah desene dogunca ayvayi yedik diyor,yok gaziydi yok koligiydi ugras dur bide diyor
dedim sen enrden biliyon koligi falan
demesinmi iki çocuk buyuttum niye bilmiycem:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
aklima geldikçe guluyorum o zamanda çok guldum
e be adam sen eve dogru duzgun geliyonmuki çocuk buyutesin:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
Yazık acaba eşin de olaya dahil olmaya mı Çalışıyor dersin ? Belki fazla sahiplenip (ki hakkımız, çaktırma) kendilerinin işe yaramaz mi hissediyorlar ?

canim benimde parmaklanmadigim ay yok her aylik kontrolde dr açiklik varmi diye bakiyor
çati muyanesinin ondan farkini bilmiyorum ama tek bildigim kendini kasmazsan hiç bisey hissetmezsin ..
oradan koca bi kafa çikacak dr iki parmagini sokmus çkmu :KK45::KK45::KK45::KK45:
Saol. Canim benim rahat olmaya calisicam :KK45:

Ayni şeyi birkaç saat önce ben esime söyledim.sen mi hamilesin ben mi belli değil dedim.Nasil davranacagimi sasiriyorum bazen.parfüm surmustum off bunu neden bu kadar fazla sıktın çok kokuyor filan demeler kapı pencere acmalar.ne kadar sıkabilirim ki yani.Kİ 2 fıs yapmıştım sadece.elinden gelse kusacak.

Aksam isten geldik bu sefer de kizin üstünü başını kokluyor. Hirkasi kokuyormus bu sefer de dun söylemesi ayıptır balık yemistik demek ki sürülmüş hirkasina.Surekli çocukların arkasına dussem bu sefer çok yikiyorsun çok temizliyorsun abartma diyor.ne yapayım.
Dayak istiyorlar.
Ben en son dedim bak seni ayakkabı çekeceği ile döverim.

kizlar size bi soru sorup çocuklari uyutmaya gidicem bende uyurum herhalde onlarla

kizi yikadim az once iki buklum oldum , çokda egilmedim kizim uzun boylu ama ne kadarda uzun da olsa 6 yasinda nihayetinde, daha buyuk olsa kendi yikanir zaten

neysee diyorumki babasi yikasa nasil olur,simdi belki diyceksiniz bunu niye soruyorsun ama
ben kizima hep bacak aarsini gostermemesi gerektigini falan soyledim,simdide oyle isledi beynine, babasi yada kardesinin yaninda uzerini giyinmez ,ne biliyim ben ve dr hariç kimse gormeyeeck dedim ona hep , yani uzeri soyunuk falan gezmez hiç evde, kuçukden alissin dedim

kulodu dursa babasi yiaksa olurmuki simdi,çok yoruldum az once yikarken : ((( ben simdiye kadar soyledigimin tersinimi yapmis olurum onun için
babamiz kabul edermi onuda bilmiyorum ama ikna edebilirim herhalde

yaws bu sayfada niye hiç ana sinifi ogretmeni yok : )))) okul oncesi gelisimciisi falan : ))
Babasından önce kizin istemeyebilir.aklına öyle yerlestiyse.o istemiyoken yikatman olmaz.altına kaçırma derdiniz yoksa çok titizlenme.yıka çık.ondan itiraz gelmezse yıkayabilir

Benim de bu cuma ilk vajinal muayanem olacak, erken doğumu tetikler mi bilemiyorum ama doktor da böyle bir riske sokmak istemez eğer öyle bir şey olacağını düşünse.İçimizi ferah tutalım pozitif olalım canım.
İnşallah canım duymuştum daha öncede inşallah gerçekliği yoktur her kafadan bi sez çıkıyo malum :KK45:

ben varım :KK24:
.......
beni babam yıkardı o yaşlarda ama sadece sırtıma kese yapardı iç çamaşırım olurdu annem yıkadıgı zamanda çamaşırımı çıkartmazdı sadece babaya özel değildi hani..
iç çamaşırını çıkarmasın mahremiyet konusundaki çizgiyi geçmemiş olur
hoppalaa senin iç çamasirin olan yeri kim yikiyordu o zaman?
bana mahrem deil valla onu dusunmedim ben, okul vs heryer için geçerli dedim, hatta acimiyorsa dr bile bakmaz dedim oyle iste masal gibi dinleye dinleye buyudu kuzucum 2-3 sene oldu iste SINIR koyali

Saatin alarmını erkene kurayım tatil modu da etkilemiş olabilir. Incirim yok da erik kayısı üzüm koysam olur mu ki?
Ben iki tane ferrum fort içtim yanlışlıkla pert oldum.
Bir tane sabah aç karnına içsen ne olacak sonuçta kan ilacı hepimiz İçiyoruz.
Ben ishalden dolayı bugün içmedim hapı düzeldi.

Babasından önce kizin istemeyebilir.aklına öyle yerlestiyse.o istemiyoken yikatman olmaz.altına kaçırma derdiniz yoksa çok titizlenme.yıka çık.ondan itiraz gelmezse yıkayabilir
yok teyzesi hiç kaçirma sorunu falan olmaz
esimde ver eline keseyi kendi yapsin diyor ama onun yaptigi keseden nolucak
offf ben oglana hamileyken napiyordum acaba,o zaman bebekdi ondan sorun etmedim herhalde
bugun dedim kulot giy baban yikasin seni diye seslnmedi ama dur daha ciddi sorayim

esim oglani yikiyor,bide diyor ben anandan iyi yikiyorum seni diyor çocuga, dedim al senin olsun askere gidene kaadr yika akrnimdakinide yika hatri kalmasin :-):-):-):-)

Don dedigim kulot iste paçali giycek halim yok :)
kiz ne biliyim en az 20 sene oncedir dedigin olay belki paçalidir giydigin olamazmi yani : ))
bu araada hafizana maaasllahh ansil hatirliyorsun o yaslari, ben liseyi zor hatirliyorum yakinda dr te$hisli alzeymer olurum hrhlade ben :)))))

merhaba kizlar gecen gun bebegin kalp atislariyla ilgili bi problem oldugunu yazmistim pazartesi doktora gitmem gerekirken dün dayanamadim doktorumu aradim ben daha ciddi bi kontrol istiyorum yoksa baska doktora gidicem dedim bu stresle bekleyemicem 2 gun dedim sonra bana hemen gel dedi sonra dun tekrar doktora gittim ve nst ye bagladi kalp atislatinda tekrar ayni dususler oldugunu soyledi ve bana baska bi doktorun bebegin kalbini inceleyebilecegini soyledi anormali doktoruymus ordan randevu aldi ve dun acil diger doktora gittik cok detayli inceleme yapti bebegin kalbine .ve cok sukur hicbir problem yok dedi inanin nasil bir yuk kalkti ustumden sizinle paylasmak istedim hepinizin ilgisine tesekkur ederim ☺☺☺

Cok sevindim gozun aydin canim

Karşıda bulma bari yakında olsun. Bizim hastanede onu yapan dr yok mu. Ya da medikal parkta falan.

Medipol yanasmiyor o islere medical parkta yaptiran biri var bakalim goruscem onunla ama bu isin esas piri olan drlar karsida hep

Allahım yangınlar geliyo :KK43: kocam donuyo evde ben sıcaktan patlıycam :KK43: lohusalıkta nasıl oluyo üşüyo muyuz yanıyo muyuz? Ne kadar kaldı normal insanlarla aynı sıcaklığı hissetmeme acaba :/

ben de oyleyim lohusalikta da yaniyon anacim

Neden korktum da?
Ben doğumdan sonrasından çok.korkuyorum.
hashande yi korkutuyorsun dedin ya onun için dedim
he bende oyle valla, dogdukdan sonra bak sen cumbuse, esimin hesap yok gaziydi yok koligiydi :))

ama olsun yinede dogsunlarda su midemidir bagirsakmidir her ne haltsa kurtuluyum , sirtima kaadr vuruyor verdigi rahatsizlik : (((

yok teyzesi hiç kaçirma sorunu falan olmaz
esimde ver eline keseyi kendi yapsin diyor ama onun yaptigi keseden nolucak
offf ben oglana hamileyken napiyordum acaba,o zaman bebekdi ondan sorun etmedim herhalde
bugun dedim kulot giy baban yikasin seni diye seslnmedi ama dur daha ciddi sorayim

esim oglani yikiyor,bide diyor ben anandan iyi yikiyorum seni diyor çocuga, dedim al senin olsun askere gidene kaadr yika akrnimdakinide yika hatri kalmasin :-):-):-):-)
Bizimde doğdu doğalı ikisinide babası yıkar.ben su dökerdim sadece.ya da kuvvete oturur bebeği tutardim.benimki hakikatten benden güzel yıkar.ovaliya ovaliya. çocuklar istemez sert yıkıyor diye ama elleri mahkum.

kusmakmii:cry: nasil kusucamki
çogu geece bulantidan uyyamiyorum ama hiç kusamiyorum : ((

yogurt da bittti evde az once ehpsiyle ayran yaptim :KK43:
Ayranda aynı şey içtiysen
Ya benim aşırı oluyor bazen zor kusan biriyyim ama acı su kusuyorum o su birqz azalınca rahatlıyorum.
Bebeğin şeklinden dolayı oluyor sanırım çünkü hergün olmuyor.
Herkes saçlıdır ondan diyor ama kızanın saçları kesenin içinden mideme batacak değil heralde.

kizlar ya midem çok kotu
gaviscon içtim fayda etmedi,midem de deil yemek borumda tas bekliyor sanki nefes alirken zorlaniyorum
offf napsamda geçsee
Bir su bardağı suya 1 silme tatlı kaşığı karbonat katıp iç
Yoksa limonlu ılık su iç.
Yoksa ayran iç yoğurdun yeşil suyunu iç.
Ev yoğurdu ise daha iyi sonuç veriyor hepsini de denedim iyi geldi bana.
Çok geçmiş olsn.

Ayranda aynı şey içtiysen
Ya benim aşırı oluyor bazen zor kusan biriyyim ama acı su kusuyorum o su birqz azalınca rahatlıyorum.
Bebeğin şeklinden dolayı oluyor sanırım çünkü hergün olmuyor.
Herkes saçlıdır ondan diyor ama kızanın saçları kesenin içinden mideme batacak değil heralde.
: )))) benimkiler saçli dogar ama daha saçlanmamistir herhalde : )))

ayran yaramadi demekki ona zaten baya oldu da
uykum var ama uyyamiyorumkii nefesim daraliyor sanki midem yuzunden :KK61:

Back
X