2015 Şubat Anneleri

:)) iyi fikir bende pazarlari yikayim bari yemek isini : ))
iyide simdi alisirsam iki ay sonra napicam, zor olur geri almasi :KK64:
İşte onun için diyorum her zaman yapabileceği şeyleri yık üstüne.
yani idareten sıkışarak yaptığı şeyler değilde her zaman yapabileceği şeyler olsun. Doğumdan sonra da alma onları üstüne geri. Doğumdan sonra 3 çocukla zor oluyo bebek biraz büyüsün falan de, sonra o da alışır zaten görev edinir bi süre sonra.
Ayy çok pisim ya :KK53:

kizlar ya midem çok kotu
gaviscon içtim fayda etmedi,midem de deil yemek borumda tas bekliyor sanki nefes alirken zorlaniyorum
offf napsamda geçsee
Canim ilik sut ic ben bazen faydasini goruyorum ama maesef hepimiz ayni durumdan muzdaribiz:( benim cok rahatsiz oluyor midem hatta yemek borum yaniyor zehir gibi bir tad oluyor:((( Allahim kolaylik versin hepimize

Benim kizim nerdeyse kel dogmus sayilirdi...bi tutam saci vardi.sonra onlar dokuldu tamamen.3-5 ay kel dolastik.bi toka bile takamiyorum halen.yeni cikio sapsari belli olmuyo ama cok sık.yaza kadar anca uzar :p o yuzden bu kizimdanda pek sac beklemiom. Kimi bebisler peruklu gibi doguyo :(((( bnde sacli bi bebis istiyorummmm

Ben de sabaha karşı denedim sütü, soğuk soğuk iyi geldi sandım ama sonra yi e aynisi oldu.sonra elma yedim bilmiyorum iyi mi geldi yoksa uykum geldi öyle mi daldim gittim uyumuşum.herkesin bünyesi farklı ama hamur işleri gercekten dokunuyor insana.Ben de bugün tatlıyı fazla kacirdim midem Yine mahvoldu.ilaç da almamıştır.sabahleyin ilk is ilaç alicam :kk77:
limonlu suyla sutu içtim hiç degisklik yok
limon bana yaramaz ama deneyim dedim sansimi iste : (((
ilacin niye yok evdemi bitti

Canim ilik sut ic ben bazen faydasini goruyorum ama maesef hepimiz ayni durumdan muzdaribiz:KK43: benim cok rahatsiz oluyor midem hatta yemek borum yaniyor zehir gibi bir tad oluyor:KK43:(( Allahim kolaylik versin hepimize
aynen oyle canim yemek borumdan sirtima vuruyor sanki delircem valla
ama sebebi galiba hamur isi , yemek yemeden nefret edicem valla bu gidiisle
ne ysem bi sey oluyor :(((

Kiz karnim hep ayni geliyo..kocama soruyorum buyudumu diye gemi gibi olmusunn diyooo pisss gicikk :pp bende mezurayla olcuom...:))
hahha iyide yanlis olçuyon : ))
asagidan yukari olçsene bii
gobegin altindan gogsuneun altina kadar olç

İşte onun için diyorum her zaman yapabileceği şeyleri yık üstüne.
yani idareten sıkışarak yaptığı şeyler değilde her zaman yapabileceği şeyler olsun. Doğumdan sonra da alma onları üstüne geri. Doğumdan sonra 3 çocukla zor oluyo bebek biraz büyüsün falan de, sonra o da alışır zaten görev edinir bi süre sonra.
Ayy çok pisim ya :KK53:
him gecen hafta pizza yapti ama hamurunu ben yogurdum :s
bugunde yine biseyler yapti

haftaya ne bulsam yapmasi için : ))

hahha iyide yanlis olçuyon : ))
asagidan yukari olçsene bii
gobegin altindan gogsuneun altina kadar olç
Heheher gecen dedin ya onu olctum 34 cikti iste.zaten yarin 34 olcam...hazir mezura elimdeyken her yerimi olceyim diomm..kizida babasi uyuttu.artik onun gorevi o. Dogum olunca azra onunmus, beyza bnimis.gorevleri paylasti bile akillim :))

Heheher gecen dedin ya onu olctum 34 cikti iste.zaten yarin 34 olcam...hazir mezura elimdeyken her yerimi olceyim diomm..kizida babasi uyuttu.artik onun gorevi o. Dogum olunca azra onunmus, beyza bnimis.gorevleri paylasti bile akillim :))
anam ben seni ikiz anasi saniyorum
e ikiz olan kimdi

benim bugun iyice uykusuzlukdan beynim sulandi herkesi karisstiriyorum iyimi :)))

Kizlar bazen diyorum ki keske bi cocugum daha olsa onunla ugrasirken dusunmeye vaktim olmasa. Ya da calisiyo olsam yorgunluktan dusunmesem bi sey.

Yapayalnizim su an evde, esim nobette ailem zaten uzakta. Kafamda hep donup duruyor ne olacak, ne bitecek. Ufacik bi sey olsa buyutuyorum bu kadar pipirikli bi insan da degildim.

Yalnizlik da cok koymazdi ama hamilelikten sanirim. Derlerdi hamileyken cok hassas olunur vs valla hep biraz abarti bulurdum ne.yalan soyliyim.

Simdi annemi dusundukce bile aglayasim geliyor.. sonra vicdan azabi cekiyorum uzulup kizimi da uzuyorum diye.

Off su zaman hayirlisiyla gecse kucagima alsam yavrumu. Ben bu kafayla ama lohusa bunalimina da girerim kesin sonra da hahaha ay sinirlerim bozuldu bu gece ya :)
İnsan icinde bulundugu durumdan hic memnun kalmaz mi ya benim de annem geldi 17 saatlik yoldan allah razi olsun ayin 20 de kayinvaldem gorumcem gelecek haftaya kardesim gelecek ev tam curcuna keske sadece bir taraf gelseydi valla darlaniyorum gorumcem asiri kiskanc kiskancliktan dewamli tartisma ortami yaratir gerilim hatti gibi olacam kayganam asiri alingan kizina ona birsey desen kuser annem onlar gelince geri ceker kendini kiz kardesim sinirlenir her isi kendi yapar gorumcem yer icer yan gelir yatar adaletsizlige hic tahammulum yok kocam umursamaZ takilirsa lohusalikta cinnete baglarim diyorum cok korkuyorum kendimden :(

anam ben seni ikiz anasi saniyorum
e ikiz olan kimdi

benim bugun iyice uykusuzlukdan beynim sulandi herkesi karisstiriyorum iyimi :)))
Anammm alemsin kizzz :)) ikiz anasi olsam bize bi tatyana sart olurdu..antalyada bol nasil olsa :p hahahaaa

dmk03 dmk03 canim iki tarafinda ayni anda gelmesi senin icin zor olur.ilk once kendi ailen gelseydi.onlar gittikten snra kv gil gelsin..bnm kaynana sagolsun annenler gittikten sonra gelirim bn dedi.ilk dogumumdada aynisi oldu.anlayisli olmak cok onemli.bnm ailemde 22 saat uzalikta.kv 1 saat uzaklikta. Bnm kuzkardesim ve annem gelcek.gorumcem yok zaten.bi tek kv gelcek.Allah razi olsun ondan.elim kolum ayagim o bnm herseyim..

seninki ne is gordu kiz
burasi odun kocalari dedikou topigi olucak
ruyayi almayalim ama aramiza : ))))
Alın kızzz benide :KK31:

him gecen hafta pizza yapti ama hamurunu ben yogurdum :s
bugunde yine biseyler yapti

haftaya ne bulsam yapmasi için : ))
Bilemedim ki. Ama çocukların sevdiği bişey olsun yerken paso övün harika olmuş diye, bak nasıl gaza geliyo :KK50:

İnsan icinde bulundugu durumdan hic memnun kalmaz mi ya benim de annem geldi 17 saatlik yoldan allah razi olsun ayin 20 de kayinvaldem gorumcem gelecek haftaya kardesim gelecek ev tam curcuna keske sadece bir taraf gelseydi valla darlaniyorum gorumcem asiri kiskanc kiskancliktan dewamli tartisma ortami yaratir gerilim hatti gibi olacam kayganam asiri alingan kizina ona birsey desen kuser annem onlar gelince geri ceker kendini kiz kardesim sinirlenir her isi kendi yapar gorumcem yer icer yan gelir yatar adaletsizlige hic tahammulum yok kocam umursamaZ takilirsa lohusalikta cinnete baglarim diyorum cok korkuyorum kendimden :KK43:
Keşke ayrı ayrı çağırsaydın. Ben söyledim ayrı ayrı gelirseniz bana faydanız daha çok olur diye. önce kayınvalide gelicek o gidince de annem. On gün yanımda iki kişi olacağına 20 gün tek kişi olur diye düşündüm.

Back
X