- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Günaydın
Ben artık doğurmak istiyorum
Isyan olmasın diye ağlamıyorum da , ama çok ağrım sancım oluyor
Dün gece burda muhabbet ederken bi uyudum , sonra sürekli kasıklarımda ve belimde olan ağrı yüzünden uyandım
Ve ishalle normal arası bi şekilde sürekli wc ihtiyacım oluyor
Biraz hafifliyor o sırada gaz sancısı gibi ince sızılar oluyor. Sonra tekrar kasıklarıma iniyor.
Doğum sancısı değil diye tahmin ediyorum ben , 2-3 gündür yaşıyorum çünkü. Sanırım kanala girmeye çalışıyor.
Ama öldüm daha şimdiden mecalim kalmadı.
Sizde yok mu böyle şikayetler
Benmiyim anormal olan
Aynen bide bizde petek yok üstelik klima kullanıyoruz alırsan marka söylermsn bnada
benim 3 haftam kaldi. Okullar kapaninca izne ayrilcam. Tabi bugun tatil yine kardan. Surekli tatil oluyor iyi aslindaben hariç : (((
daha şubatın ilk haftası ayrılacam
Yok ya bebek dogunca hic duramiyorsun. Tamm cocuk oyaliyor ama bebek gulucuk yapsa o da ynimda olmali gormeli diyorsunHıh aynen sen gibiyim ben de azcık trafik olsa da normal saatinden brz geç gelse vakit geçmek bilmez..şuanki halimi sen düşün artık..annem de eylül gelsin böyle olmazsın diyor :)
canim benim allah yardimciniz olsun. Bir an once toparlansin minik kizin. Sut hemen gelmeyebilir. Sicak dus al izin veriyorlarsa. Degilse sicak suyla islatilmis havlu koy goguslerine. Moralini yuksek tut. Gelir sutun deBen dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok
Canım sanırım bu belirtiler doğumun yaklaştığını gösteriyo. Allah senin için de bebeişin için de hayırlı zamanlarda nasip etsin doğumu.
Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok
Valla benim bütün et benlerim hamile kaldıktan sonra büyüdü, yeni yeni et benleri türedi.Normal bir durummuş ama doğumdan sonra ne oluyor onu ben de bilmediğim için sordum.Et benleri büyüor derken açıklarmısın ?benm boynumda et beni var bu ara kocaman olduu nedenkii?
Amin inşaallah.
Deli gibi normal doğum isteyen ben , artık ağrım sancım geçsin diye doktora gidip al beni Sezaryene dicek duruma geldim
Hiç iyi değilim gerçekten(
Allah yardımcın olsun canım bebişlerini sana sağlıkla bağışlasın inşallah.
Uyu tabi canim bidaha nezamn uyicaksin havada tam uyumalikdi ben 7 de uyudum simdi kalktim duzen sifirCanım sende hiç uyumamışsın yine.
Benim nadir gecelerimden hiç kalkmadan geçirdim.
Yine döndüm çok ama uyudum
Keşke hep böyle olsa razıyım.
Seni de yalnız bıraktım.
İş var ve erkenden yapmayılım bu ay. Korkumdan uyumaya çalışıyorum.
tabiki söylerim canım
dün akşam vollew e baktım e bebekte
daha araştırıyorum
CAnım benim Allah kolaylık versin. Bebişin geleceği zamanı beklemek en iyisi gaaliba sonrasında sıkıntı çekmemek için. Böyle düşünmeye çalış.
Litchi 'm nasıl oldun? biraz daha iyi misin?
bak yediklerinde süt ve süt ürünlerini tüketirken de dikkat et. kabızlığın sebeplerinden biri de süt ve süt ürünlerinin fazla tüketilmesi. gerçi sen bizden iyi biliyorsundur da aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
o bana da oluyor. ama ağrı sancı yok sadece baskı.Hııı karın sertleşmesi mi? O oluyo bana arada. Ama acı falan olmuyo. Sadece mesaneye baskı yapıyo, karnım sertleşince hemen tuvalete koşuyorum
Kızlar karnimdan çıt diye sesler geliyorhic yasayaniniz var mi?
ben size 2 ay once diyordum simdiden zorlanirsaniz son ay nolcak diyeAminn hepimize inş. Evet aslında biliyorum. Ama o kadar Zormuş ki şu son bir ay. Doğuma ve doğumdann sonrasına enerjim kalmadı. Rabbim affetsin isyan değil sadece dile getiriliş. Kimi ne güzel son bir gün çekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?