Hemsirenin sorumsuzlugu yaniiBen yan yatilabilecegini bilmiyordum artık iyice kötü olunca eşime söyledim ben iyi değilim hemşire çağır diye geldi hemşire aşkolsun niye yan donmedin diyor :)) sonra yan devam ettik zaten :)
Öyle olcak heralde ya 2 gün oldu 2 asir gibi geldi banadogumda gelir esin. Sonra da biraz toparlaninca duramaZ donersin evine. Insanin evi gibisi yok.
hangi markayı kullanıyorsun canım
benim sorunum havanın kuruluğu ya
mesela yağmurlu havalarda hiç sorun yaşamıyorum
birde bebeğin odasında mı duracak yoksa oturduğumuz odada mı
ben gün boyu salonda gece de bebeğin odasında kullanırım diyorum ama bilemedim
Bilmem kimse pek bnm kdr etkilenmiyor heralde ben sırt üstü çok fena oluyorum genelde herkes sırt üstü girmiyor mu nst yeHemsirenin sorumsuzlugu yanii
kim böyle dedıyse gıttı doğum yaptı. sıra sende . şimdi de sen başladın.Günaydın
Ben artık doğurmak istiyorum
Isyan olmasın diye ağlamıyorum da , ama çok ağrım sancım oluyor
Dün gece burda muhabbet ederken bi uyudum , sonra sürekli kasıklarımda ve belimde olan ağrı yüzünden uyandım
Ve ishalle normal arası bi şekilde sürekli wc ihtiyacım oluyor
Biraz hafifliyor o sırada gaz sancısı gibi ince sızılar oluyor. Sonra tekrar kasıklarıma iniyor.
Doğum sancısı değil diye tahmin ediyorum ben , 2-3 gündür yaşıyorum çünkü. Sanırım kanala girmeye çalışıyor.
Ama öldüm daha şimdiden mecalim kalmadı.
Sizde yok mu böyle şikayetler
Benmiyim anormal olan
Canım benim bana doktorum haftayla ilgili bişi söylememişti benim sancım başladıktan sonra nstye soktu bence sıkıntı görmedikleri süre sokmaxlar şikayetin varsa sokar ki zaten genelde 36 dan sonra takip etmeye başlıyorlar33+0 dayım yarın kontrolum var nst ister mi doktor?
hahaha cnm bi önceki sayfada aynısını anlattım ben her gece yaşıyorum anlattığın şeyleri bide üstelik sen iki hagta öndesin. Senin için sıkıntı yok 37 . haftaya gelince tamamdır. Dün gece uyuyamadım sancıdan resmen
kim böyle dedıyse gıttı doğum yaptı. sıra sende . şimdi de sen başladın.
çit derken ?
parmaklarinimi kutletiyor bebekkk
Valla dun geceden beridir 3tur çit sesleri geliyor ben de şaşırdım
benim dr 30. Haftadn beri istiyor. Ama degisiyor dr.a gore33+0 dayım yarın kontrolum var nst ister mi doktor?
bilmem ki hep.sirt ustu bglayip sola don diyorlar bana. Oglumda da oyleydi hastane farkliydi.Bilmem kimse pek bnm kdr etkilenmiyor heralde ben sırt üstü çok fena oluyorum genelde herkes sırt üstü girmiyor mu nst ye
Hahah
Ben söyledim burda dalga geçtiler benimle
Ben yaşıyorum hemde artık daha yüksek seste geliyor
Canim gectiyse kasintin sorun yok ben ilk kizimdads kasuniyodum gebelik kasintisi benimkicildiyeye neden gidiyorsun sanırım kaçırdım konuyu ben. kaşıntıdan dolayı mı gidiyorsun yoksa :S bende bazen deli gibi kaşınıyorum kadın doğumcuma sordum karaciğer enzimlerine baktı sonra cildiyeye gönderdi ben hala gidicemben temizlik yapmıştım kapıları pencereleri cling bangle silmiştim ona yordum gitmedim
Herkeste olmuyor onu anladım ama yalnız değilsin bilmeni istedim
Ilginç bir durum gerçekten
Ne güzel işte 37 de bitiyor artık gelse bike kuzucuğun hiç korkma boşuna telaşlanma keşke ben 37 yi tamamlasam artık hiç düşünmem açıkçası herhün karnında iyi mi diye düşünmekte zor bişey durabildikleri kadar dursunlar ama haftaları dolunca çıksalar bile üxülmem artıkKaçırmışım yazdığını
Ben zaten nerdeyse hamileliğimin başından beri ağrı yaşıyorum
Ama bu ara şiddeti öyle bir arttıki artık pes ettim. Yok yani naparsam yapıyım geçmiyor. Karnım sürekli sert. Nefesimi kesiyor öyle olunca. Ne olucak sonum bilmiyorum. Yarın bitiyor 37inci hafta.
Bugün 36+6yım
Doktorunla konuştun mu bu durumu , benimkine en son gittiğimde iyiydim sormadım
Buhar makinelerinin sicak hava vereni mi soguk vereni mi biri zararliydi. Odada bakteri uremesine sebep oluyormus. Cocuk dr.u tavsiye etmemisti bize. Iyi arastir da almadan. Simdi hatirlayamadim bir cesidi iyiydi biri iyi degildi
Canım bak bizimki bu
Görünüşü de vazo gibi kullanmadığımız zamanlarda da ortalıkta dursa problem olmuyorçocuk olunca çok kıvır zıvır malzeme oluyor...
Biz bulunduğumuz odada kullanıyoruz,yatağa geçince de yattigimiz odaya taşıyoruz.ben faydasını görüyorum canım bizimki soğuk buhar vereni mattika söylemiş ya bakteri filan diye sanırım sıcak olan bakteri çıkarır mantıken.peteklere havlu vs koymak da ise yarıyor diyorlar ama tabii makina kullanmak bence daha mantıklı.
Canım balık yağı kullanıyor musun? Çok faydalıymış ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için kullanamıyorum ama kullAnmanızı öneririm.
Buhar makinelerinin sicak hava vereni mi soguk vereni mi biri zararliydi. Odada bakteri uremesine sebep oluyormus. Cocuk dr.u tavsiye etmemisti bize. Iyi arastir da almadan. Simdi hatirlayamadim bir cesidi iyiydi biri iyi degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?