2015 Şubat Anneleri

Ben yan yatilabilecegini bilmiyordum artık iyice kötü olunca eşime söyledim ben iyi değilim hemşire çağır diye geldi hemşire aşkolsun niye yan donmedin diyor :)) sonra yan devam ettik zaten :)
Hemsirenin sorumsuzlugu yanii

Canım bak bizimki bu

Görünüşü de vazo gibi kullanmadığımız zamanlarda da ortalıkta dursa problem olmuyor çocuk olunca çok kıvır zıvır malzeme oluyor...

Biz bulunduğumuz odada kullanıyoruz,yatağa geçince de yattigimiz odaya taşıyoruz.ben faydasını görüyorum canım bizimki soğuk buhar vereni mattika söylemiş ya bakteri filan diye sanırım sıcak olan bakteri çıkarır mantıken.peteklere havlu vs koymak da ise yarıyor diyorlar ama tabii makina kullanmak bence daha mantıklı.

Litchi canim bu kabizlikta sebze yemek corba icmek onemliymis. 2 gundur kabizim.yine bugun kanla aciyla gecti sabah.
Gecen hafta annem vardi pirasa vs sebze pisirdi salata yapti hep sabah wc ye zor kosuyordum. Kuru beslenince yine kabizim. Demir ilaci icmedigim halde.

kim böyle dedıyse gıttı doğum yaptı. sıra sende . şimdi de sen başladın.

33+0 dayım yarın kontrolum var nst ister mi doktor?
Canım benim bana doktorum haftayla ilgili bişi söylememişti benim sancım başladıktan sonra nstye soktu bence sıkıntı görmedikleri süre sokmaxlar şikayetin varsa sokar ki zaten genelde 36 dan sonra takip etmeye başlıyorlar

Kaçırmışım yazdığını
Ben zaten nerdeyse hamileliğimin başından beri ağrı yaşıyorum
Ama bu ara şiddeti öyle bir arttıki artık pes ettim. Yok yani naparsam yapıyım geçmiyor. Karnım sürekli sert. Nefesimi kesiyor öyle olunca. Ne olucak sonum bilmiyorum. Yarın bitiyor 37inci hafta.
Bugün 36+6yım

Doktorunla konuştun mu bu durumu , benimkine en son gittiğimde iyiydim sormadım

çit derken ?
parmaklarinimi kutletiyor bebekkk

Kiz bak dalga geçmeyin valla duyuluyor ilk tesaduf sandim artik iyice eminim kemik sesi geliyor resmen

Kiz maral rüyamda seni gördüm.beraber doğum yapıyoruz.foruma yazıyoruz filan.normal şartlarda mümkün değil.benim bebisler erkenci seninkiler geç geliyor.yoksa bende mi 40. Haftada dogurucam simdi bile zor geliyor 1 ay daha boyle devam eysem kafayı yerim herhalde

33+0 dayım yarın kontrolum var nst ister mi doktor?
benim dr 30. Haftadn beri istiyor. Ama degisiyor dr.a gore

Bilmem kimse pek bnm kdr etkilenmiyor heralde ben sırt üstü çok fena oluyorum genelde herkes sırt üstü girmiyor mu nst ye
bilmem ki hep.sirt ustu bglayip sola don diyorlar bana. Oglumda da oyleydi hastane farkliydi.

Hahah
Ben söyledim burda dalga geçtiler benimle
Ben yaşıyorum hemde artık daha yüksek seste geliyor

Canım balık yağı kullanıyor musun? Çok faydalıymış ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için kullanamıyorum ama kullAnmanızı öneririm.

Canim gectiyse kasintin sorun yok ben ilk kizimdads kasuniyodum gebelik kasintisi benimki

Herkeste olmuyor onu anladım ama yalnız değilsin bilmeni istedim
Ilginç bir durum gerçekten

Evet acaba o ses bizden mi geliyor bebisten mi. Bazıları demiş bebeğim dogduktan sonra bacağının citladigina şahit oldum.

Ne güzel işte 37 de bitiyor artık gelse bike kuzucuğun hiç korkma boşuna telaşlanma keşke ben 37 yi tamamlasam artık hiç düşünmem açıkçası herhün karnında iyi mi diye düşünmekte zor bişey durabildikleri kadar dursunlar ama haftaları dolunca çıksalar bile üxülmem artık

Buhar makinelerinin sicak hava vereni mi soguk vereni mi biri zararliydi. Odada bakteri uremesine sebep oluyormus. Cocuk dr.u tavsiye etmemisti bize. Iyi arastir da almadan. Simdi hatirlayamadim bir cesidi iyiydi biri iyi degildi

bakteriler sıcakta kuduruyorya soğuk hava üflemesi daha sağlıklı canım

ay evet bu model vazo gibi duruyor kırmızı beyaz benim salonumada uygun renk olarak

Canım balık yağı kullanıyor musun? Çok faydalıymış ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için kullanamıyorum ama kullAnmanızı öneririm.

Hayır doktorum sadece kan ilacı verdi içinde folikasit ve b12 var.
Ne faydası varmışki biz çok balıkta tüketmiyoruz

Buhar makinelerinin sicak hava vereni mi soguk vereni mi biri zararliydi. Odada bakteri uremesine sebep oluyormus. Cocuk dr.u tavsiye etmemisti bize. Iyi arastir da almadan. Simdi hatirlayamadim bir cesidi iyiydi biri iyi degildi

muhtemelen sıcak üfleyendir zararlı olan , çünkü mantıken mikropların üremesi sıcak havada daha fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…