2015 Şubat Anneleri

ben rahat edemem öyle istemiyorum diyemiyorsun anladığım kadarıyla.. allah yardımcın olsun canım. boşver rabbimin de bir planı vardır elbet. inşallah herşey senin gönlüne göre olur..

Hanımlar migrenim tuttu 2 gündür yatak döşek yatıyorum. Kafamı kaldıramıyorum.dr minoset kullanıcaksın dedi, hiç fayda etmiyor ufak kızım var. Çok şükür eşim evde 2 gündür o ilgileniyor. Dua edin de geçsin şu ağrı dayanamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben aldım 14 üne randevu ne yapıyım dayanamadım zaten mide buluntularım başladı bitmesi gereken zamanda . Of! Korkuyorum! Gittiğimde 10+4 olucak bakalım inş bi sıkıntı yoktur .

tüh çok geçmiş olsun canım..

Canım evdeyim şimdi yatıyorum 3 gün rapor verdi akıntı içinde kanamam var hala lavaboya girince yoğun değil içerde kanama yok dedi Dr korkuyorum haklı olarak birini kaybettim bunu kaybetmek istemiyorum daha çok korkuyorum

oy Rabbim şifa versin cnm yaa..
http://www.youtube.com/watch?v=E_tY7rgAasM
bak bunu izle migrene iyi gelen masaj var. inşallah sana da iyi gelir.

bi de bunu buldum..
peçeteye karabiber döküp kolonya sıktım. sonra alnıma koydum.bastırdım. o yakıyor ve biraz olsun rahatlatıyor.
sonra dayanamadım. minoset aldım ama bana mısın demedi. zaten çok hafif bir ağrı kesici benim migrenim için.
hamilelikte minoset ve parol kullanabliyorsun sadece.
sonra enseme ve başıma buz koydum. 10 dk koydum 5 dakika çektim. 10 dk tekrar koydum 5 dk çektim falan. bir süre böyle devam ettim.
sonra galiba buzdan sonra düzeldim.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=505514

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşallah güzel haberlerle gel tatlım..

Korkma canım dua et inşallah bu sefer bebeğin seninle kalacak ve sağlıkla doğuracak kucağına alacaksın inşallah. İçini gönlünü ferah tut. o seni anlıyor konuş onunla annecim bana sıkı sıkı tutun sakın bırakma de seni üzmeyecektir o zaman.

Allah esirgesin bebişini..
içeride yoksa sıkıntı olmaz inşallah içini ferah tut. mübarek günlerde iyi düşünelim dua edelim. hep birlikte mutlu sonu görelim

bende benimkini anlamadım valla.daha cok kucuk bsy dıyemeyız dedi.sonra dusuk rıskı var dedi.yerlesme kanamasıda olabılr dedı.aslında bende başka dr a görünsem ıyı olacak.

şimdi bi anket açıcam ikili test ile alakalı lütfn herkes cevaplasın yüzdeyi görelim olur mu?

Dünürüm, cinsiyet için ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun? Ben 24 ünde gitmeyi düşünüyorum.

dünürcüm benım sonrakı randevum ayın 25 inde. arıfeden bıgun once yanı. bakalım gosterıcekmı kendını bızım sıpa :) ya gunler gecmıyo cok merak edıyorum cınsıyetını .. beklıycez artık napalım. sende gıt 24 unde eğer öğrenirsek bayramda en azından acıklarız kamuya :)

şimdi bi anket açıcam ikili test ile alakalı lütfn herkes cevaplasın yüzdeyi görelim olur mu?

canım goremedım anketı ama ben yaptırmayacagım. benım secımım degıl benım dr yapmıyormus ıkılı 3 lü test yapıyormus sanırım hemsıresı soyledı.

bende benimkini anlamadım valla.daha cok kucuk bsy dıyemeyız dedi.sonra dusuk rıskı var dedi.yerlesme kanamasıda olabılr dedı.aslında bende başka dr a görünsem ıyı olacak.

ben kendi doktoruma gideyim hala muallakta olursa valla kesin bi sonuc alana kadar baska doktorada giderim cünkü sinir bozucu bişi deni cok ii anlıorum.

ayy sağol kız bana enerji veriyosun
bencede hiçte geç olmazzz

Saol canım karabiber olayını yaptım. Normalde fatda ederdi banamısın demedi. Videoyu izleyimde yapiim. Çok kötü oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…