- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.145
- 448
Anlatabilsem belki ikna olur diye yeni doğmuş çocukların yanında uyuyamazlar aglarlar bütün gece felan diyorum diyo olsun 1 ay da uyumasinlar ne diyim bu kocaya o gün gelsin hele Allah büyüktür şimdilik Susup sabretmekten başka çarem yok maalesef
Hanımlar migrenim tuttu 2 gündür yatak döşek yatıyorum. Kafamı kaldıramıyorum.dr minoset kullanıcaksın dedi, hiç fayda etmiyorufak kızım var. Çok şükür eşim evde 2 gündür o ilgileniyor. Dua edin de geçsin şu ağrı dayanamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy çok şeker ama senin oğlunnnnn :)) nasılda biliyor neyi annesine armağan ediceğini akıllı bıdık :)ay oğlum ıpadde açmış bu şarkıyı anne sana hediye ediyorum bak dinle diyo...
bi de parmağını uzatıyo bana şitşit sakin ol diye...
https://www.youtube.com/watch?v=q66KuJfPT_Y
Canim neden kanaman oldu ya simdi? Agir is mi yaptin ne oldu? Güzel haberlerle gel inşallah.bazi gebeliklerde oluyor oglumda da çok kanamam oldu benim şükür saglikli
Bak. Hic kotu düşünme minnosun annesini Üzmez. Yalniz değilsin cnm hep yanindayiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanımlar migrenim tuttu 2 gündür yatak döşek yatıyorum. Kafamı kaldıramıyorum.dr minoset kullanıcaksın dedi, hiç fayda etmiyorufak kızım var. Çok şükür eşim evde 2 gündür o ilgileniyor. Dua edin de geçsin şu ağrı dayanamıyorum
Ben aldım 14 üne randevu ne yapıyım dayanamadım zaten mide buluntularım başladı bitmesi gereken zamanda . Of! Korkuyorum! Gittiğimde 10+4 olucak bakalım inş bi sıkıntı yoktur .
Canım evdeyim şimdi yatıyorum 3 gün rapor verdi akıntı içinde kanamam var hala lavaboya girince yoğun değil içerde kanama yok dedi Dr korkuyorum haklı olarak birini kaybettim bunu kaybetmek istemiyorum daha çok korkuyorum
Canım evdeyim şimdi yatıyorum 3 gün rapor verdi akıntı içinde kanamam var hala lavaboya girince yoğun değil içerde kanama yok dedi Dr korkuyorum haklı olarak birini kaybettim bunu kaybetmek istemiyorum daha çok korkuyorum
benim nedense hep hafta sonu oluyor ve ben bi türlü kendi doktoruma gidemiorum devlet hastanesine gidiorum mecbur ordada bana bebek yerleşio dedi bi kere sonra üşütmüşün idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. hersefeinde farkı bişi cıkıyorcumartesi 10da kendi doktorumla randevum var bakalımo ne dicek .. düşük tehlikesi var demediler hiç ama tedbir olarak 2 kere igne yedim..
şimdi bi anket açıcam ikili test ile alakalı lütfn herkes cevaplasın yüzdeyi görelim olur mu?
Dünürüm, cinsiyet için ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun? Ben 24 ünde gitmeyi düşünüyorum.
şimdi bi anket açıcam ikili test ile alakalı lütfn herkes cevaplasın yüzdeyi görelim olur mu?
güzel olur nasıl yapcaz? yaptırmak istiyorum istemiyorum gibi mi?
bende benimkini anlamadım valla.daha cok kucuk bsy dıyemeyız dedi.sonra dusuk rıskı var dedi.yerlesme kanamasıda olabılr dedı.aslında bende başka dr a görünsem ıyı olacak.
ben oğluma hamile kaldım ve 2. Ayda çıktım çok bulantı ve düşük riski nedeniyle. Iş yeriyle anlaştım beni çıkarttılar gibi gösterdiler ve ben tazminat almadım ama aldım gibi hs yatırrdılar geri getirdim ben. Sigortadan işsizlik maaşı aldım 9 ay ve her ay maaşı aldığımda gittim mevlütlüğünü şekerlerini süslerini kıyafetlerin bir kısmını hep aldım. Erkek olduğunu zaten 14. Haftada öğrendim hersi ben 6.ayda bütün süsü püsü hazırdı bir iki kıyafeti eksikti eşim tamamladı onları da. Odasını eşim aldı. Perdesini halısını ben aldım. Yani bnece erken değil cnm. çünkü son zamanalrda çıkılmıyor gerçekten çarşıya felan. Ben 6. Aydan sonra bitti gezme işi arabayla gittim geldim hep.
oy Rabbim şifa versin cnm yaa..
http://www.youtube.com/watch?v=E_tY7rgAasM
bak bunu izle migrene iyi gelen masaj var. inşallah sana da iyi gelir.
bi de bunu buldum..
peçeteye karabiber döküp kolonya sıktım. sonra alnıma koydum.bastırdım. o yakıyor ve biraz olsun rahatlatıyor.
sonra dayanamadım. minoset aldım ama bana mısın demedi. zaten çok hafif bir ağrı kesici benim migrenim için.
hamilelikte minoset ve parol kullanabliyorsun sadece.
sonra enseme ve başıma buz koydum. 10 dk koydum 5 dakika çektim. 10 dk tekrar koydum 5 dk çektim falan. bir süre böyle devam ettim.
sonra galiba buzdan sonra düzeldim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=505514
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?