2015 Şubat Anneleri

sezeryanla mı doğum yaptın
sen ikinci için baya uğraştın mı?
sanki ilk kez anne olacak gibi heveslisin

Hayırlı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bulantılar konusunda herşeyi deniyorum leblebiler, çubuk krakerler, sık yiyorum ama çalışınca bazen öğün atlıyor maalesef o zaman berbat hissediyorum kendimi .

Zaten erken doğum olasılığı hep aklımda doğumdan 10 gün önce gidelim diyo bende içimden sen 10 günü tutturamazsin dedim özel hastane olcak hastane hakkında bilgim yok arkadaşım orda normal doğum yaptı benim sezaryen olma ihtimali de var yani hastane durumumu bilmiyo o kalacak ya belki kabul etmez diye arkadasta söyleyince iyice tereddutte kaldım

saol canım teşekkürler.aaa sendemı Anteplisin.bende sureklı bakıyorum Antepli hıc yok dıyorum kendime.benm gebelik bıraz rısklı canm yaa.lekelenmem oluyo benm ara ara.sen ış nedeniyle başka yerdesın galıba.

ayy lütfen canım yaa niye mecbur olasın ki? hariçten gazel okumak istemem şartlarını bilmiyorum sonuçta ama konuş eşinle anlat halini ikna olacaktır. doğum yapacak olan sensin. senin isteklerin senin rahatın önce gelmeli diye düşünüyorum. en çok yanında olması gereken kişi annen bence. yaşamayan bilemez lohusalık da önemli bir süreç rahat edeceksin moralin iyi olacak ki sütün olsun bebeklerine bakmak için güç toplayasın..

ay canım valla sakın gitme derim ben. birincisi insan doğumda kendi annesini istiyor kaynanası ne olsa da annen gibi olmaz. bu hayatında çok önemli birşey doğum. ben sezeryan oldum kaynanam ben kalayım bile demedi annesi kalsın dedi keza annem ve eşim kaldı hastanede yanımda. evde dersen kırk gün kaldı annem yanımda. sonra herkes evine çekildi ve ben oğlumla başbaşa yaşamaya alıştım. kayınvalide soba allah korusun kız sobada hasta olur çocuklar ya sabi onlar sen boşver eşini annem yanımda olacak de sana en buyuk destek annenden. çok pişman olursun. ne yap ne et ağla zırla evine gel doğumdan sonra. benim fikrim. ben asla asla gitmezdim ne derse desin ben taşıyacam ben cefa çekecem ama eşimin dediği olacak yok ölee...

gözünaydın cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bu zamanlar tehlikeli olabilir doktorunu dinlemen lazım canım. İnşallah annende tez zamanda iyileşir cnm.

teşekkür ederim inşallah.
bence listenin başındakiler sat nisan olanlar haftaya cinsiyetleri öğrenmeye başlayabilirler.

kızlar az önce yazdım ama gözden kaçtı sanırım. daha önce gebelik yaşayanlar var aramızda tekrar sormak istiyorum ya ellerim ve ayaklarım şişti 2 gün uyuşuklukta oluyor. Bugün bişey yok çok şükür. Az uyuşma var o kadar. Sebebi nedir sizce ? Doktorum çok erken şişkinlik için dedi alerji veya vitamin eksikliği olabilir dedi bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ? :44::44::44:

Bende de var su anda herseferinde sinir krizi gecirecek gibi oluyorum lavaboya gitmeye korkar oldum

tamam de son 10 güne kadar bekleyin büyük ihtimalle gidemeden evinde doğum yapmış olursun
benim bir arkadaşımın olmuştu ikizi. ondan biliyorum. ne olur ne olmaz diye hastanelerin küvez ve bebek yoğun bakım imkanlarını araştırmıştı. o küvezlerin günlük masrafı oluyormuş onun için onu da SGK nın karşıladığı bir özel hastane bulmuştu. iyiki de öyle yapmış çünkü bir süre küvezde kalmışlardı malesef. şimdi tosun gibiler maşalah senin ihtiyacın olmasın inşallah ama annelik işte her ihtimali ince ince düşünmek bizim işimiz

Sanırım benim de iç karnım yok... Anam çok değişik oldum büyük bi karın düşününce :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sezeryanla mı doğum yaptın
sen ikinci için baya uğraştın mı?
sanki ilk kez anne olacak gibi heveslisin

sezeryan oldu cnm evet. ya annelik o kadar güzel bir duyku evlat o kadar güzel bir nimet ki 10 tane doğursam hepsinde hevesli olurum. ikinciye hamile arkafaşlarda tastikler sanırım bunu. ama şu gerçek ikiniciyi çok istedim olmadı. çok uğraştım ne doktorlara gittim artık tüp yapalım diyordu eşim. bende tsh vardı rahim tersliği vardı çok şükür olunca eşimde bende çok sevindik. ne yalan söyliyim eşim bile oğlandakinden daha hevesli sanki daha çok üstüme dşüyor.

benim de kuzenim izmir de yaşıyor eşi Erzincan da ailemin yanında olacak doğum yapacaksın dedi şimdi oraya gitti.
başkasının evinde normal şartlarda bile rahat edemez insan doğum sonrası da kendi ailesinden birini görmek istiyorlar insan cidden.
beni de kimse buna zorlayamaz. zaten zorlamaz da eşim.
ben anlamıyorum o şekilde düşün erkekleri.
belki iyiliğini düşünüyordur ama kadın istemedikten sonra da kimse zorlayamaz.

tuzu ve hamurişini ekmeği azalt canım belki vitamin eksikliği de olabilir multivitamin verdimi dr un

Bende de var su anda herseferinde sinir krizi gecirecek gibi oluyorum lavaboya gitmeye korkar oldum

aynen bende canm ya.su an rapor aldım.evde dınlenıyorum.ıns gecıcı bsy dır.hayırlısıyla atlatırız.bide gördükçe daha cok uzuluyorum.rabbım bıze bagıslasın ıns

aynen bende canm ya.su an rapor aldım.evde dınlenıyorum.ıns gecıcı bsy dır.hayırlısıyla atlatırız.bide gördükçe daha cok uzuluyorum.rabbım bıze bagıslasın ıns

ben hepsinde doktora kostum artık gitmeyede utanıyorum ama normal olamaz bu bence bi anormallik var off cokmu paniğiz

biz ikinciyi bekleyenler biliyoruz başımıza gelecekleri tecrübeme göre söylüyorum bir anne bir eş yeter. onun dışında birinin evde olması bile insanın kendi evinde rahatını kaçırıyor. çünkü insan yanlız onların yanında istediği gibi oturup kalkabiliyor, giyinebiliyor vs. helede başka bir ev vede bir dolu kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…