gitti cnm doğuma 85 le girdim çıktım 72 idim sonra verdim zaten. ne güzel 57 ye düşmüştüm çalışırken. işi bıraktım evde yine 65 oldum ve hamile kaldım. çok şükür hala kilo almış değilim ama çok dikkat ediyorum valla. ekmek yok denecek kadar az hayatımda.tatlı çok çok istememe rağmen dayanamayacak durumda olursam bir dilim yiyiyorum. 38 haftalık doğumda resmimde varda onu koysam korkarsınız diye koymuyorum :)
Ahahaa korkmadim aksine çok güldüm şimdiden sanki sismeye başladım gibi 9 aya top gibi olurum eşime dedim zaten yuvarlayarak goturursun beni doğuma diyecanım seni korkutmak istemem ama seninki bu haftada daah buyuk de olabilir :)
Herkese merhaba 1 aydır takip ediyorum hepinizi okuyorum fakat yazmaya cesaret edemedim.1 düşük,2 kürtaj(10 haftalık kalbi durdu diğeri 6 haftalık kayıplarım oldu),1 sağlıklı doğumum var kızım 4 yaşındaçok şükür mucizem benim.kayıplarımı kızımdan sonra yaşadım en son kan pıhtılaşması çıktı.Şuan 7 haftalık hamileyim kalp atışını duyana kadar yazamadım.Çok şükür dün duyduk Allah esirgesin kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.bulantılar halsizlik,kayıplardan sonra panik atak ne ararsanız var bebeğim için stres yapmamaya çalışıyorum.Rabbime herzaman şükrediyorum yaşadıklarım benim sınavlarımdı haşa hiçbir zaman neden ben bile demedim.Günlük kan sulandırıcı iğne,progestan,folik asit,bebek aspirini alıyorum.Kusura bakmayın biraz fazla yazdım.Hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum.
Zaten erken doğum olasılığı hep aklımda doğumdan 10 gün önce gidelim diyo bende içimden sen 10 günü tutturamazsin dedim özel hastane olcak hastane hakkında bilgim yok arkadaşım orda normal doğum yaptı benim sezaryen olma ihtimali de var yani hastane durumumu bilmiyo o kalacak ya belki kabul etmez diye arkadasta söyleyince iyice tereddutte kaldımniye etmesin canım. zaten doğumdan bir süre önce gidersin heralde oraya. uygun bir hastane ve dr bulup görüşürsün öncesinde olur biter. ikiz olacağı için tam techizatlı bir hastane olmasına özellikle dikkat et. inşallah olmaz ama erken doğum riskini de göze alıp tedbirli olmak gerek.
elahar hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. bende antepliyim ama orda yaşamıyorum malesef. hemşerimi gördüm mutlu oldum vallaha :) kalp atışları için ne zaman gideceksin dr.a?
bana kalsa bende kendi evime gelmek isterim 40 mız çıktıktan sonra gel çekmiş iz annemde 40 gün sonra gorcek torunları anneme haksızlık ama napim eşim isteyince elim mahkum bide onların ev kalabalık kış olacak soba offfff 7 kişi onlar bide biz 11 Allahım hayırlısını nasip etsin artık
bana kalsa bende kendi evime gelmek isterim 40 mız çıktıktan sonra gel çekmiş iz annemde 40 gün sonra gorcek torunları anneme haksızlık ama napim eşim isteyince elim mahkum bide onların ev kalabalık kış olacak soba offfff 7 kişi onlar bide biz 11 Allahım hayırlısını nasip etsin artık
gözünaydın cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim. Bu zamanlar tehlikeli olabilir doktorunu dinlemen lazım canım. İnşallah annende tez zamanda iyileşir cnm.
kızlar benimde uc gundur kanamam var.dr düşük tehlıkesi var dedi.netten de araştırdım.cogunlukla herkes de olmuş.cevremde olmadığı ıcın bılemıyorum.acaba böyle bsy yasayan oldumu veya duydunuzmu?bide geçici bsy mı...ve suan progestan kullanıyorum.
Zaten erken doğum olasılığı hep aklımda doğumdan 10 gün önce gidelim diyo bende içimden sen 10 günü tutturamazsin dedim özel hastane olcak hastane hakkında bilgim yok arkadaşım orda normal doğum yaptı benim sezaryen olma ihtimali de var yani hastane durumumu bilmiyo o kalacak ya belki kabul etmez diye arkadasta söyleyince iyice tereddutte kaldım
Çok şükür canım. benim akşamları azalıyor sabah öğle daha fena. şu anda ne yesem yerim durumundayım mesela. Bünye bebeğe alıştıkça geçecek sanırım bunlarda inşallah....
Canım zaten ürkünç gelen bilinçsizdim ve çok fazla tatlı yediğim için çok kilo aldım. Çok şükür o halde bile 4 kilo doğdu bu sefer çok dikkat ediyorum. İnşallah sağlıklı olsunlarda yine büyük olacak o kesin iç karnım yok.
sezeryanla mı doğum yaptın
sen ikinci için baya uğraştın mı?
sanki ilk kez anne olacak gibi heveslisin
ay canım valla sakın gitme derim ben. birincisi insan doğumda kendi annesini istiyor kaynanası ne olsa da annen gibi olmaz. bu hayatında çok önemli birşey doğum. ben sezeryan oldum kaynanam ben kalayım bile demedi annesi kalsın dedi keza annem ve eşim kaldı hastanede yanımda. evde dersen kırk gün kaldı annem yanımda. sonra herkes evine çekildi ve ben oğlumla başbaşa yaşamaya alıştım. kayınvalide soba allah korusun kız sobada hasta olur çocuklar ya sabi onlar sen boşver eşini annem yanımda olacak de sana en buyuk destek annenden. çok pişman olursun. ne yap ne et ağla zırla evine gel doğumdan sonra. benim fikrim. ben asla asla gitmezdim ne derse desin ben taşıyacam ben cefa çekecem ama eşimin dediği olacak yok ölee...
kızlar az önce yazdım ama gözden kaçtı sanırım. daha önce gebelik yaşayanlar var aramızda tekrar sormak istiyorum yaellerim ve ayaklarım şişti 2 gün uyuşuklukta oluyor. Bugün bişey yok çok şükür. Az uyuşma var o kadar. Sebebi nedir sizce ? Doktorum çok erken şişkinlik için dedi alerji veya vitamin eksikliği olabilir dedi bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ? :44::44::44:
Bende de var su anda herseferinde sinir krizi gecirecek gibi oluyorum lavaboya gitmeye korkar oldum
aynen bende canm ya.su an rapor aldım.evde dınlenıyorum.ıns gecıcı bsy dır.hayırlısıyla atlatırız.bide gördükçe daha cok uzuluyorum.rabbım bıze bagıslasın ıns
ay canım valla sakın gitme derim ben. birincisi insan doğumda kendi annesini istiyor kaynanası ne olsa da annen gibi olmaz. bu hayatında çok önemli birşey doğum. ben sezeryan oldum kaynanam ben kalayım bile demedi annesi kalsın dedi keza annem ve eşim kaldı hastanede yanımda. evde dersen kırk gün kaldı annem yanımda. sonra herkes evine çekildi ve ben oğlumla başbaşa yaşamaya alıştım. kayınvalide soba allah korusun kız sobada hasta olur çocuklar ya sabi onlar sen boşver eşini annem yanımda olacak de sana en buyuk destek annenden. çok pişman olursun. ne yap ne et ağla zırla evine gel doğumdan sonra. benim fikrim. ben asla asla gitmezdim ne derse desin ben taşıyacam ben cefa çekecem ama eşimin dediği olacak yok ölee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?