Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan Gözlerim doldu , fazla empati de zarar :)) o bebek bnm olacak bakalım daha ellerine alabiliyorlar mı yazk ya kadınaaman esini iyi tembihle dogumda da bebegi alir gider seni unutur dogumhanede ya da ameliyathanede. Okumustum bir dogum hikayesinde kadini birakmislar dogumhanede herkes bebegin basinda odada. Hastabakici cikariyor ztn ama kapida bekleyen olmali yani. Benim oglumu giydirip benim hazir olmami beklemislerdi ayni anda cikmistik. Esim onden cocugu alsa beni unutsa cok kizardim ama verseler yapardi belki : ))
saçın varya kafandane saçı?
akşam organık boya alıp yarısı ıle saçımı boyamak ıstıyorum. kalan yarısı ıle de doğum olmazsa ayın 20 sinden sonra boyarım.
Hastanede yattığımda doktor geliyor bişey söylüyor , o çıkıyor her giren hemşire ayrı akıl veriyor bilmiş bilmiş , onla kavga buna laf yetiştir derken yoruldumdu arkadas ne cok saçma şeyle doldurdular beynimi , doktor geliyor söylüyor daha niye karıştırıyorsunya madem bu kadar hareketlı olmak ıyı. bu bızım sağlık ocagındakı akılllılar neden yorulma yok cok yürüme dınlen dıyorlar .
tecrübeli anneler bi sorum var. rahim açıklığını oluşmaya başladığını kendimiz hissedebilir miyiz?
pipili dönmedı ..bebegın bası hala yukarda degılmı dedım evet dedı tenezzül ettı saolsun ..iremguzum canım devlet hast. zaten ilgiden yoksun insanlarla dolu birde sen onun baştn beri hast. olmayınca iyice sallamış seni başından. Hemşirelere gelince onlar sanki dr. değil prof. gibiler devlette temizlikçiler bile dr. gibi afralılar o yüzden işte ben taa sarıyerden esenlere gidiyorum medipole yoksa ne derdime eve yakın devlet iyi olsa gitmem mi hem herşeyi sgk var işte karşılar ama ilgi yok nemrut yüzlü hepsi
Sen şimdi kndini sıkma stres yapma bebişi daha çok etkileme lütfen ve dün yaptıysan temizliği bu gün otur poponun üstüne zaten ağrımıomu popon az dinlen lütfen al kahveni uzat ayakları iç kahve sakinleştirir seni. Pipilinin dönüp dönmediğini bile mi söylemedi ne salak bu devt dr. ları yaaa yakalasam boğacam hepsini
Sen stres yapma kendi dr.una git ona anlat bakalım ona göre artık bir yol çizersin kndine.
![]()
ben hep vardır bır hayır derım onume çıkan engellere ..yalnız bu aralar oyle sık çıkmaya basladı kı bu engeller yahu elımı attığım her şey demı şer var demekten kendımı alamaz oldumbende sinirli olduğumda temizlik yaparım , çok da güzel yaparım o zamanlar hızlı ve tertemiz olur
artık sakinleş sende canım boşver
yaa benı sıraya koymayın. doğuranların hepsının ağrısı sızısı vardı. benım yok.
benım vergiler var benı koymayın sıraya.
sıramız sizlere verıyorum seve seve.
canım cok sıkılıyor,boş oturduğumda olmadık seylerle uzuyorum kendımı..sureklı bır meşgale arıyorum.. genelde de ev temızlıyorum ıste..nasıl gücün yetiyo? ben makineyi boşaltırsam benden iisi yok
burda da yapıyorlarmış aynı ıslemı..bugun onuda ogrendım..bız yasak yapılmıyor dıye bıle duralımAğzım acık kaldııı, işin ehli olunca ters bebeler de normal doğabiliyor demk ki vah bnm Türk kadınıma
Valla canım ilk günden itibaren başladık. Ben ilk zamanlar ayağa kalkamadım. Kayınvalidem sürekli yıkadı. Ben ayaklanıncada aynen devam ettim.Canım ben de onu düşünüyorum ama ne zaman altını yıkamaya başladın doğar doğmaz mı? İlk zamanlar göbek düşmemiş falan zor olur gibi...
Haklısın canım. Ama ne kadar hava soğuk olursada evlerimizi bi şekilde ısıtmak zorundayız zaten. He sobalı evde oturanlara bişey diyemem. Benim kızım kaka yapınca genelde kafasına kadar yaptığı için sürekli yıkıyorduk zaten :)Canım havalar çok soğuk gidiyor yıkamak mümkün degil kış olmasa bile bebisleri her zaman hasta olma riski fazla tabii yıkamak da iyi gelir ama ara ara zaten kakası filan bazen öyle çıkıyor ki taa sırtına kadar yikamamak imkânsız hale geliyor.
anam yetisemiyorum ben de. Ama 37 olayim yapicam.yetistigim kadar. Dr ikincilerde kesi pek yapmam dedi ben de masaj yapayim da temiz is olsunellerimzi yıkıyoruz zeytinyağı veya susamyağı kullanarak başparmağımızı vajinadan 2 cm sokup makata doğru hafifçe geriyoruz esnetiyoruz.bunu yapmak hem doğumu kolaylaştırıyor hemde epizyoya yani kesiğe gerek kalmadan pırtlatıyoruz.
Doğuruken bile bağrıcan vergilerrrr kdvvvvv diye geliyo bana :) doğumu durdurunnnn doğuramammmm daha vergiler varrrrrrr. Pırt bebek geldi bile:)yaa benı sıraya koymayın. doğuranların hepsının ağrısı sızısı vardı. benım yok.
benım vergiler var benı koymayın sıraya.
sıramız sizlere verıyorum seve seve.
Valla canım ilk günden itibaren başladık. Ben ilk zamanlar ayağa kalkamadım. Kayınvalidem sürekli yıkadı. Ben ayaklanıncada aynen devam ettim.
Haklısın canım. Ama ne kadar hava soğuk olursada evlerimizi bi şekilde ısıtmak zorundayız zaten. He sobalı evde oturanlara bişey diyemem. Benim kızım kaka yapınca genelde kafasına kadar yaptığı için sürekli yıkıyorduk zaten :)
o sabahliktan gordum kipada, sicak tutar guzeldi. Hirka aslind ama borniz gibi yumusacik duruyor. Evim cok sicak oluyor diye almadim. Aslinda ayri birseymis biz bilmeyince garipsemisiz :))hehehehe SABAHLIK diyorum başka bi şey demiyorum :)))))
Ben de esenler medlpolde dogum yapmayi dusunuyorum cok guzel bir hastaneye benziyor ama doktora kime gidecegimi bilmiyorum dilek hanima iyi diyorlar sen kime gidiyorsun memnun musun?Allahın izniyle canım o bebişinde çıkar üzme kendini stres sütü etkileyen en önmli şeymiş lütfen olumlu düşün gerekirse sağma mak. al aldıysanda onunla bebek emiyor gibi düzenli sağ süt gelmesede sağ süt kanallarını uyarıur sağma işi. Sezo olunca bazen süt geçikebilirmiş bir de haftanız erken olunca stres yapma inş bebişleri kucağınada alırsın inş sütünde gelir emerler merak etme sen dua et inş güzel düşün.
@hashande doğumu hayırlı olsun. Dün gece cibicibi yaptı saçlarını düzleştirdi doğurcam diyip durdu sonunda doğurdu desenizeşükür sağlıkla almış bebeğini kucağına.
iremguzum canım devlet hast. zaten ilgiden yoksun insanlarla dolu birde sen onun baştn beri hast. olmayınca iyice sallamış seni başından. Hemşirelere gelince onlar sanki dr. değil prof. gibiler devlette temizlikçiler bile dr. gibi afralılar o yüzden işte ben taa sarıyerden esenlere gidiyorum medipole yoksa ne derdime eve yakın devlet iyi olsa gitmem mi hem herşeyi sgk var işte karşılar ama ilgi yok nemrut yüzlü hepsi
Sen şimdi kndini sıkma stres yapma bebişi daha çok etkileme lütfen ve dün yaptıysan temizliği bu gün otur poponun üstüne zaten ağrımıomu popon az dinlen lütfen al kahveni uzat ayakları iç kahve sakinleştirir seni. Pipilinin dönüp dönmediğini bile mi söylemedi ne salak bu devt dr. ları yaaa yakalasam boğacam hepsini
Sen stres yapma kendi dr.una git ona anlat bakalım ona göre artık bir yol çizersin kndine.
Bu arada bende hasta oluyorum akıl verin napmam lazım kızlarrrrrburnum tıkalı biri, diğeri açık ve arada akıyor burnum afedersiniz iltihaplı sanırım sümük çünkü sarı sarı geliyor gece tıkalı burun die ağzı açık uyuymaya çabaladım bir yandan da kaşınıyordum tabi rezalet bir geceydi boğazım kurudu sabah 7 de uyandım boğazım yanıyordu su içtim lavaboya gittim öksürük geldi birden snra balgam çıktı sanırım gece yatınca genizden akmış içeri onuda böyle attım. Benim napmam lazım öksürük yok normalde ama halsizlik var burnum tıkalı ara ara akıntı oluyor burnumdan ilerlemesini istemiyorum akıl verin bana lütfen
![]()
çalışmasam ben de öyle olur muyum ki?bütün günh oturmaktan pilim bitiyo benim.canım cok sıkılıyor,boş oturduğumda olmadık seylerle uzuyorum kendımı..sureklı bır meşgale arıyorum.. genelde de ev temızlıyorum ıste..
bn de yikardim hep koluma takip zaten kucucuk oluyorlar hic pisik gelmedi bizim de basimiza.Canım bende kızımın popişini hiç ıslak mendille silmemiştim. Hep yıkadım, hiç üşenmeden yıkadım. Ne zamanki iyice ağırlaştı, zor tutar hale geldi o zaman bıraktım. Doktoru bile şaşırmıştı nasıl hiç pişik olmadı diye. Kesinlikle herkes yıkasın derim. Islak mendiller kolaylık ama hijyen değil.
Canim.suni sanci ile olusan sanci ile normali cok farkli. Suni sancida cogu kisi 10 u 20 hisseder. Ama normal sancilar hissedilmiyor oyle.Ben 13te nasıl da kıvrandım. Ağrı eşiğim bu kadar mı düşükmüş yaw.
hissetmeyen cok oluyor cunku sanci dedigimiz rahmin kasilmasi. Illa aci vercek diye bisey yokbenim 80 e çıktı dün 1 kere oldu nst de..ben de dedim ağrı eşiğim hakikaten iyiymiş,migren ataklarında bile ağrı kesici almıyorum..hayatımda 2 kere içtim ağrı kesici,onda da iki dişim aynı anda apse yapmıştı sağlı sollu =)
Daha bile uzun sürdüğü oluyor :)Uzun sürüyomu seninde yani 1-2 dk falan