- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Ayy bu hbre çok sevindim :)))benimkinin hıçkırığı 10 dk kesilmiyor canım ve günde 3-4 defa hıçkırdığı oluyo,doktorum iyidir dedi bebeğin hıçkırması,hıçkıran bebeklerin emme refleksleri daha kuvvetli olurmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bu hbre çok sevindim :)))benimkinin hıçkırığı 10 dk kesilmiyor canım ve günde 3-4 defa hıçkırdığı oluyo,doktorum iyidir dedi bebeğin hıçkırması,hıçkıran bebeklerin emme refleksleri daha kuvvetli olurmuş![]()
Doktor 30 undan itibaren her an doğum için bekliyor olacağız dedi, hep böle yaşıcam hissine kapılan ben bi garip hissettim![]()
kucuk beeklerin elleri burun ucu soguk olmasi usudugu anlamina gelmez ki. Oglumu elleri isinacak kadar giydirince terlerdi cok fena. Vucutlari isiyi ayarlmaya alistikca elleri isiniyor. Dr hic bakla eline yanaklarina boynuna bak dedi bize. oglum eylul sonu dogdu sonra hemen hava sogudu ama evi 23 ten yukari yapmayin dedi dr. Hala sevmez sicagi alistirmayinca. Goren iclik fln giydir diyor da zaten evler sicak sobali degil. Usumekten degil mikrop bulasmasindan hasta oldu hepTabii evler artik normalden de sıcak olacak mecbur ama 22-23 dereceye filan ayarlamak lazim termostati ondan fazlası da zararlı çok sıcak da iyi değil ama iste bebekler ne kadar sıcak olursa olsun usuyorlar ne bileyim senin kizin ne zaman doğmuştu bilmiyorum ama oğlan haziranda kiz da nisanda doğdu benim.nisan olmasına rağmen elleri ayakları buz gibi olurdu simdi çok korkuyorum havalar da iyice sogudu bebisler soğuklara denk geldi Nasil isincak hasta olmazlar sık sık inşallah
ya çalışmayla evde durmayla alakası yok bence..ben ev hanımıyım ama haftanın en az 2 3 gunu dısardayım..buna rağmen ev ısı yemek hemen hergun yaparım,ıcımden geliyor haa yorulmuyomuyum ölüyorum resmen ama aklıma gırdıyse yapmadanda duramıyorum..ama ılk hamıslıgımde 10 gun süpürge cekmedıgım ayda 1 kez ev sıldıgım olurdu..hele o zaman sosyal bır hayatımda yoktu..ama yata yata aksam olurdu :) çocuk olunca bırde başka sorumluluklarında varsa onlar senı zamanla bı yönde törpülüyor ıste..çalışmasam ben de öyle olur muyum ki?bütün günh oturmaktan pilim bitiyo benim.
hashande doğum yapmış..bende yenı ogrendım..iremguzum gitttinmi dr a , ne dedii
ben geçmisi okuyamiyorum hayrina bana ozet geç olmazmi : )
hashandeden haber varmi ?
esim çocuklari almaya okula gitti, gidip çocuklara meyva kocaya kahve hazirlayimm ben
Doktor 30 undan itibaren her an doğum için bekliyor olacağız dedi, hep böle yaşıcam hissine kapılan ben bi garip hissettim![]()
nerdeyse boynuna sarılıp senınle aglayacakmıs ta kendını zor tutmus..tobe tobee... bugun bu dr ların ahmaklık gunu mu acaba ..Bende doktora gittim geldim cildiyeye allahtan gittim.yani gitmesem neler olurdu acaba adam sikayetiniz ne diyo kasiniyorum dedim gozlerini acarak hamilemisiniz dedi kica gobegimi goremedievet dedim elini masaya vuruyo uzulurmus gibi yapacak hic bisey yok ne ilac alabilirsin ne bisey diyince basladim aglamaya ne umitlerle gittim oysaki bana hap vericekte artik kasinmicam diye
adamda uzuldu halimede iki losyon bi hap yazdi ama hapi cok cildirmadikca icme dedi gelde ic simdi
dedim dogumdan sonrada hemen gecmiyo 3 hafta sonra falan geciyo dedim 2 sene suren var dedi
nasil.moral verdi sagolsun ole lanet bisey bu diyo heryerin kasinir kanatirsin yara yaparsin diyo evet dedim aynen ole annelik cok zor allah yardimcin olsun dedi adam ya
![]()
Bende böle olucam yani![]()
İnşallah cumadan itibaren ben de aynını yapcamÇok heyecanlıyım
![]()
daha koskoca 20 gun var. Hemen dogurcak gibi telaslaniyoruz ama o 20 oyle gecmez oluyor ki. Her gun koca ay gibi geciyor. O yuzden hazirliklari yapip daha cok varmis gibi beklmek lazim. Hic dogurmayacakmis gibi cek panpaDoktor 30 undan itibaren her an doğum için bekliyor olacağız dedi, hep böle yaşıcam hissine kapılan ben bi garip hissettim![]()
ay kızlar sorunum olmasa tepeden tırnağa temizliğimi yapar misler gibi otururdum
ama süpürge bile tutamıyorum
biri gelmesin diye dua ediyorum hergün
inşallah sizler sorunsuz geçirirsiniz günlerinizide istediğinizi yaparsınız
ben oturamıyorum bile düşünün
alıntıdır
Kizlar sizinle yeni ogrendigim ve az once kendi bebegmede uyguladgm biseyi paylasmak istiyrum bebegm 6 gundur kabizdi caresi biraz pekmezi isitip siringaya cekin bebegn poposundan iceriye sikin bes dk demeden porrt diye cikardi yavrum. Bana soylemslerdi inanmamistim
![]()
alıntıdır
Kizlar sizinle yeni ogrendigim ve az once kendi bebegmede uyguladgm biseyi paylasmak istiyrum bebegm 6 gundur kabizdi caresi biraz pekmezi isitip siringaya cekin bebegn poposundan iceriye sikin bes dk demeden porrt diye cikardi yavrum. Bana soylemslerdi inanmamistim
![]()
Ilginc bi doktormus bi okuyup uflese daha faydalı olurdu :))Bende doktora gittim geldim cildiyeye allahtan gittim.yani gitmesem neler olurdu acaba adam sikayetiniz ne diyo kasiniyorum dedim gozlerini acarak hamilemisiniz dedi kica gobegimi goremedievet dedim elini masaya vuruyo uzulurmus gibi yapacak hic bisey yok ne ilac alabilirsin ne bisey diyince basladim aglamaya ne umitlerle gittim oysaki bana hap vericekte artik kasinmicam diye
adamda uzuldu halimede iki losyon bi hap yazdi ama hapi cok cildirmadikca icme dedi gelde ic simdi
dedim dogumdan sonrada hemen gecmiyo 3 hafta sonra falan geciyo dedim 2 sene suren var dedi
nasil.moral verdi sagolsun ole lanet bisey bu diyo heryerin kasinir kanatirsin yara yaparsin diyo evet dedim aynen ole annelik cok zor allah yardimcin olsun dedi adam ya
![]()
Üfff yaa.saçın varya kafanda
boyayamıyodun ya onu sordum :) organik boya ile boyuyomuşsun![]()
Kursa gidenler ne güzel motive olmuşlarHastanede yattığımda doktor geliyor bişey söylüyor , o çıkıyor her giren hemşire ayrı akıl veriyor bilmiş bilmiş , onla kavga buna laf yetiştir derken yoruldumdu arkadas ne cok saçma şeyle doldurdular beynimi , doktor geliyor söylüyor daha niye karıştırıyorsun
sok oldum..zeytınyagı falan hadı bır nebze dusunulebılırde,pekmezne alaka ya..neyı yıyıp neyı bı tarafımıza surucemızı sasırdık vallahısaçmalık her duyduğunu evladına nasıl uyguluyor bu millet şaşıp kalıyorum. allah akıl fikir eylesin yazık yavruya![]()