• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Verdigin bilgiler icin ne kadar tesekkur etsem azdir canim.hastaneyi gezip cok begenmistim muayeneden fark almamalari dogumun cok uygun fiyatli olmasi hastanenin temuz ferah olmasi cok hosuma gitmisti bana yakin sayilir ama dr tavsiyesine cok ihtiyacim vardi.bu saatten sonra dr degistirmek zor bir karar ama ilk dogumum normaldi 9 ay bur dr gittim ama gece dogum yapinca hic gormedigim bir dr dogumumu yaptirmisti o yuzden dr degistirmek icin cok gec degil sanirim.tekrar cok tesekkur ederim canim

rica ederim canım. Sen randevu al dilek hanıma ilk gittiğinde de konuşursun doğum olayını.
Bana diyor ki şu bebişi doğurda tombik tombik sevelim herkes zayıf doğuruyor dio, snra baktı 40. hafta şubat başı üzüldü aa bn izinli olcam ınzar dedi napcaz sen bu hafta doğurursan fln snra şöyle düşündü olmadı seni başka bir dr. ismi verdi ona yönlendirirm dedi. Kafası büyük olduğu içinde sezo olma ihtimalim var son zmnlara kalırsam sezo olacak olursa zaten bni kesenin kim olduğu çokta önmli değil. Ama normal doğurursam dilek hanımın yanımda olmasını çok isterim.Yinede herşey nasip, O bnm oğlanı ocak son haftası bekliyorum dedi bakalım nolcak. Senin dilek hanımla doğurma şansın fazla çok izinli klmaz bnce. Şbat tatili var ya çocukları olduğu için o tatilden ötürü bnce şubat başı iznie ayrılıyor kadın hakkıda yani. Eşide zaten k.doğum dr. u bnm bir randevum da oda vardı odada biz tedirgin olmayalım die içeride hmn açıklama yaptı eşime bnde k.doğumcuyum yanlış anlamayın bir tedirginlik olmasın fln die :KK48:

zaten içine sıkmıyorsun, poponun içini yağlıyorsun o yaptığın kağıt fitille. biraz da popoyu uyarıyorsun yağ ile o kadar. bence de yapılabilir.
ayrıca ben pişik kremi yerine de zeytinyağı kullanacağım. :KK66:

zeytin yağını çoğumuz kullanıyordur zaten bu durumlarda zamanında annelerimizde kullanmıştır ama iş pekmeze gelince cahillikten başka birşey değil. pekmez bu şeker yani el kadar bebeğe bilmeden yapılan birşey ya ters etki ederse o zaman ne olacak. bende senin gibi zeytinyağı kullanıcam poposuna zaten bizim köyden geliyor doğal olduğunu bildiğim için gönül rahatlığı ile kullanabilirim :)

zaten içine sıkmıyorsun, poponun içini yağlıyorsun o yaptığın kağıt fitille. biraz da popoyu uyarıyorsun yağ ile o kadar. bence de yapılabilir.
ayrıca ben pişik kremi yerine de zeytinyağı kullanacağım. :KK66:

kuzenime yengem içirmişti küçükken
zeytinyağı her derde deva
ellerim çatladığında birkaç damla limon ve zeytinyağı ile ovuyorum ertesi güne yumuşacık oluyor

O zman bende hem önden hem yandan taptaze bi fotoğraf atıyım.
Tam olarak 36+6 haftalığız
18 kilo almış bulunmaktayım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 127
iremguzum iremguzum gıcık bir gun olmus geçmiş gitmiş olsun canım sağlık sektörü mu zulüm sektörü mü muamma

bi tane absürdluk örneği benden gelsin hem sevincliyim bugün hem sinirli
Kızımın bundan bir önceki hastalığında yaklasik 15_20 gun olmustur agir seyrettigi ve sik tekrarladigi icin cocuk doktorundan kan tahlili ve bogaz kültürü talep etmistim.ki ilac kullndrcaksa bile bosa ise yaramayan şeyle bunyeyi yüklemesin. Kaldi ki bu talebin drdan gelmesi lazımdı neyse. Tam kan sayiminda trombosit degeri hayati ölçüde düşük cikmis ve pek degerli doktorcuk bunu farketmiyor bile:KK62: malesef babamdan oturu bu konuda tecrubeliyiz diye hemen farkettim ve dunya basimiza yikildi zira deger her an ic kanama gecrecek kadar dusuk ve anormaldi. Baska drlara danistigimda okuluna kadar uyarmami istediler carpma dusme vesaire icin rabbim korusun beyin kanamasi vb olur o degerle diye. Enfeksiyon ilac bitsin tekrarlayalim diye bekliyorduk bugunki dr docent isinin ehli biri ona bahsednce acilen testi tekrarlmamzi istedi iyi bir labaratuar onerdi ki referansi kuvvetli biyer burda subesi oldugunu biomiyordum ah keske bastan bileydim bu stresi cektgmze degmezdi. Sonuc hamdolsum cocugumun trombositleri gayet normal aralikta ve ilk yaptrdgm yerin degerleriyle arasinda nerdeyse 200 kusur bin fark var:KK57: bu kadar lakaytlik bu kadar bastan savma olcum olmaz ki bu onemli bisey. Onbes gundur esim ben kizimin ogretmeni dahil yasadgmz stres yanimiza kaldı haa bin sukur rabbime ki yanislik olsun kotu bisey olmasin da iste bu adı saglikci olup insani sagligindan eden bu tipler heryerdeler allah onlarin eline dusurmesin kimseyi:stop:

:KK57::KK37: kız maşallah vala sanki göbek deliğinden çıkacak seninki :) allah nazardan saklasın

Ince yapılısın ya göbüşten sonra yine Fıstık olursun :) ben iyice Kütük oldum ya:) çok acı

Back
X