- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
bende foto koyardım ama iş yerindeyim şimdi çekemem füze görürdünüz hala dim dik ama aşağıda oturunca dizimde taşıyomCnm yayıldı dedi doktor bnm göbeğime de , bana da küçüldü gbi geliyordu sormuştum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende foto koyardım ama iş yerindeyim şimdi çekemem füze görürdünüz hala dim dik ama aşağıda oturunca dizimde taşıyomCnm yayıldı dedi doktor bnm göbeğime de , bana da küçüldü gbi geliyordu sormuştum
Verdigin bilgiler icin ne kadar tesekkur etsem azdir canim.hastaneyi gezip cok begenmistim muayeneden fark almamalari dogumun cok uygun fiyatli olmasi hastanenin temuz ferah olmasi cok hosuma gitmisti bana yakin sayilir ama dr tavsiyesine cok ihtiyacim vardi.bu saatten sonra dr degistirmek zor bir karar ama ilk dogumum normaldi 9 ay bur dr gittim ama gece dogum yapinca hic gormedigim bir dr dogumumu yaptirmisti o yuzden dr degistirmek icin cok gec degil sanirim.tekrar cok tesekkur ederim canim
zaten içine sıkmıyorsun, poponun içini yağlıyorsun o yaptığın kağıt fitille. biraz da popoyu uyarıyorsun yağ ile o kadar. bence de yapılabilir.
ayrıca ben pişik kremi yerine de zeytinyağı kullanacağım.![]()
zaten içine sıkmıyorsun, poponun içini yağlıyorsun o yaptığın kağıt fitille. biraz da popoyu uyarıyorsun yağ ile o kadar. bence de yapılabilir.
ayrıca ben pişik kremi yerine de zeytinyağı kullanacağım.![]()
Asrin guzel cnm daha once soledimmi bilmiyorum ama benim folavori isimlerim emir arslanKızlaar noolurr fikiir veriin yarın mevlüt şekerlerine isim yapılcak isim yook ASRIN ismi nasıl sizce yada öneriniz yokkkmu?
Yorumuna koptumYok artik yaa
Zayıf hamIş:)Eki Görüntüle 1364032
Koca göbeğe merhaba deyin :))))
O zman bende hem önden hem yandan taptaze bi fotoğraf atıyım.
Tam olarak 36+6 haftalığız
18 kilo almış bulunmaktayım
Masallah top gibi cidden erkek gobusu gibi:))Eki Görüntüle 1364032
Koca göbeğe merhaba deyin :))))
Ay sastim kaldım valla cahillik mi çaresizlik mi bunu yaptıran çözemedim :))))Yorumuna koptum
kız maşallah vala sanki göbek deliğinden çıkacak seninki :) allah nazardan saklasın
Ince yapılısın ya göbüşten sonra yine Fıstık olursun :) ben iyice Kütük oldum ya:) çok acıO zman bende hem önden hem yandan taptaze bi fotoğraf atıyım.
ayyy cok seker bu gobus bayılırım böyle sivri gobuse maşallah
Yazık bebişe ya popo oldu hep pekmezAy sastim kaldım valla cahillik mi çaresizlik mi bunu yaptıran çözemedim :))))
Pkasss usumuyor musun kiz üstündeki com ince geldi bana