• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

dışarda herkes öcü görmüş gibi bakıyor
meğer bundanmış
ama sizde diyordunuz çok büyüdü çok büyüdü diye
niye beni yalnız bırakıyorsunuz :KK61:
53 tüm 71 kilo oldum . boyumda 173

Aramızda normalde 3 kg varmış ama sen benden uzunsun tabii benim boyum 165.Aşağı yukarı aynı görünüyoruz demek ki millet bakıyor cidden aman baksınlar gözleri göbüş görsün :KK6:

meğer bundanmış
Bacım walla çok guzel duruyor sadece Göbek var :) fiziğin maşallah , hepimize acayip acayip bakıyorlar wallahi

meğer bundanmış

yanlız değilsin merak etme bana da gören öcü gibi bakıyor bildiğin göbekten ibaretim.uzun boyun etkisimi bilmiyorum ama bende 175 im kimse arkadan hamile gibi duruyorsun demez doğurucam artık daha ne hamilesi :D

Aramızda normalde 3 kg varmış ama sen benden uzunsun tabii benim boyum 165.Aşağı yukarı aynı görünüyoruz demek ki millet bakıyor cidden aman baksınlar gözleri göbüş görsün :KK6:

Doğru diyorsun kaldı şunun şurusunda 20 gün
Geri itilmiyorki , napiyim aldı başını gidiyorsa :KK70:

sakın onu kullandığın bir kabın içerisinde yapma canım
kullanmadığın mümkünse gözden çıkaracağın bir kabın içinde yap yoksa zehirlenmeye kadar yolu var
zaten serefraz85 bebekler için zararlı yazmış canım o yüzden yaparsamda gereksiz bir kaba yapıp yatak odama koyarım..

Bacım walla çok guzel duruyor sadece Göbek var :) fiziğin maşallah , hepimize acayip acayip bakıyorlar wallahi

tamam inandım ozman :KK15: ben de eskiden çok severdim hamile kadına bakmayı ama göz göze gelince gülerdim falan yada yakındaysa güzel birşey derdim
bana ayıp bişey yapmışım gibi bakıyorlar :63:

yanlız değilsin merak etme bana da gören öcü gibi bakıyor bildiğin göbekten ibaretim.uzun boyun etkisimi bilmiyorum ama bende 175 im kimse arkadan hamile gibi duruyorsun demez doğurucam artık daha ne hamilesi :D

ohh ohhh canıma değsinnn :KK71::KK71::p

ayy kıyamam ama :KK43:
evet en kötü kardeş bile gün geliyor tek yanında olan oluyor
bende o yüzden kesinlikle tek çocukta bırakmam
Rabbim imkan verdiği sürece çocuk yapıcaz biz :KK55::KK55:
seninde kızın olucak dimi ?
bana özelden adresini gönderirmisin lütfen :KK58:

Kııızzz Allah seni beni ağlatma bak zaten çok inişli çıkışlı bir ruh halim var :oops: Beni yanlış anlama ama hem oğlumdan dünya kadar eşya var hem de kızımdan,zaten kızım daha küçük biliyorsundur belki teyzesi 20 aylık daha,eşyalarımız yeni,çok şükür hiçbir şeye de ihtiyacımız yok ama önemli olan yakınlarının seni düşünerek birşeyler yapması,emek vermesi,seni mutlu etmeye çalışması.Bak beni tanımamana rağmen benim için birşeyler yapmaya çalışıyorsun çok sağol canım benim bu da senin yüreğinin güzelliğini gösteriyor,ama ben en çok yakınlarımdan bekliyorum bunu,atıyorum babaannesi de deseydi keşke gezerken şu battaniyeyi gördüm de sizin için beğendim aldım,bunun durumla da kesinlikle alakası yok kaldı ki zaten kimsenin durumu o kadar kötü değil...Almasına ben de alıyorum herşeyi zaten aman ne bileyim işte.Ağlatmayın beni.O kadar diyorum.Öpüldünüz hepiniz :KK19:

Kııızzz Allah seni beni ağlatma bak zaten çok inişli çıkışlı bir ruh halim var :oops: Beni yanlış anlama ama hem oğlumdan dünya kadar eşya var hem de kızımdan,zaten kızım daha küçük biliyorsundur belki teyzesi 20 aylık daha,eşyalarımız yeni,çok şükür hiçbir şeye de ihtiyacımız yok ama önemli olan yakınlarının seni düşünerek birşeyler yapması,emek vermesi,seni mutlu etmeye çalışması.Bak beni tanımamana rağmen benim için birşeyler yapmaya çalışıyorsun çok sağol canım benim bu da senin yüreğinin güzelliğini gösteriyor,ama ben en çok yakınlarımdan bekliyorum bunu,atıyorum babaannesi de deseydi keşke gezerken şu battaniyeyi gördüm de sizin için beğendim aldım,bunun durumla da kesinlikle alakası yok kaldı ki zaten kimsenin durumu o kadar kötü değil...Almasına ben de alıyorum herşeyi zaten aman ne bileyim işte.Ağlatmayın beni.O kadar diyorum.Öpüldünüz hepiniz :KK19:

sanki bişeyi yok dedim aaaaa sende hepimiz ağlağız bu ara zaten
ağla gitsin :p
şaka bir yana ciddiyim ben, minik bir hediye kimi mutlu etmezki
mutlaka almışsındır,almasanda doludur zaten
ama benim içimden geldi
küçükte olsa Asyamla beni hatırlatan bişe göndermek istiyorum

eslaa eslaa demek istedigin sumu acaba 1 haftadir ben degisik bindurum yasiyorum hic yasamadigim bir aydir doktor bana bebegin basi asagida diyodu 1 haftadir sanki vajinamin icinde bi baski var ama cok hanibtualetin varmis sikismissin gibi ama degil iate farkli bi baski oke biseymiki ara arada karnima sanci girip gidiyo simdi bu ne ki

kızlarrr rahim agzından içeriye dogru bıcak gıbı saplanmalar oluyo nıye olur kı fikri olan var mı?

Back
X