- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
O kiloların hepsi göbüşe gitmiş ama senin fizik güzel duruyor maşallahhahahah sen bir üstü okumadın sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kiloların hepsi göbüşe gitmiş ama senin fizik güzel duruyor maşallahhahahah sen bir üstü okumadın sanırım![]()
eslaa demek istedigin sumu acaba 1 haftadir ben degisik bindurum yasiyorum hic yasamadigim bir aydir doktor bana bebegin basi asagida diyodu 1 haftadir sanki vajinamin icinde bi baski var ama cok hanibtualetin varmis sikismissin gibi ama degil iate farkli bi baski oke biseymiki ara arada karnima sanci girip gidiyo simdi bu ne ki
Sanci falan olmuyo bende ole bacim gunde birkere belki karniminbaltina anlik bi sanci giriyo okdr ama vajinamin icinde bisey tasiyorum sanki biraksam duscek gibi ahhahahahah ayni sey degil kanimca:))bende diyorum ki acaba çok mu aşşağıya indi :S yarın doktora da söyleyeceğim ama bu idrara sıkışık gibi değil de sanki oraya bıçak saplıyorlar. tepiştiğinde de oluyor tepişmediğinde aynı dün fazla olmadı bugün aşırı oluyor o yüzden dile getirdim sizlere de oluyormu diye. ama sanırım aynı şeyden bahsediyoruz kanımca :)
Merak etme canim bende aldigin bez az dedim de dun meger onun hastane veriyomus bebek bezini:))esoba unutacak bez almayı bana göndersene dicek pışıııkkkk yapıcam ona![]()
Sanci falan olmuyo bende ole bacim gunde birkere belki karniminbaltina anlik bi sanci giriyo okdr ama vajinamin icinde bisey tasiyorum sanki biraksam duscek gibi ahhahahahah ayni sey degil kanimca:))
O kiloların hepsi göbüşe gitmiş ama senin fizik güzel duruyor maşallah![]()
heee ondan böyle rahat konuşuyormuş o benim gittiğim hastane de verse bende almam tabiMerak etme canim bende aldigin bez az dedim de dun meger onun hastane veriyomus bebek bezini:))
Seninki belki sanci gibiyse dogumun yaklastigini ve yavas yavas dogum sancilarinin basladigini gosterebilir:) benimkide gakiba kafasini koydu oraya olece duruyo sapsik kafssini tasiyorum sanirim baski yapiyo nasil tahminler amakız düşürme birşey dışarıyok işte senin dediğin gibi değil sık sık oldu bıçak saplıyorlar sanki birde ayakta durduğumda artıyor. ama tahminen bebek yapıyor idrar torbama birşey
![]()
Valla şaka maka yaptı saçını sonra gitti doğurdur.ebeyle doktor doğurturken hemşirelerde saçlarını düzleştirir![]()
Valla şaka maka yaptı saçını sonra gitti doğurdur.
Sabaha kadarda uykusuzdu uyumuştur heralde.
Canım Bu Nişan Dediğiniz Şey Ne ?teyzoşlar doktordan geldik doğu beyimiz 2.400 olmuş eğer dönmezse başı aşağıda herşey normal sancı, nişan, su gelmezse ayın 23'ünde tekrar gidicez o gün doğum şeklini konuşucaz ve o gün izne çıkıcam çok şükür![]()
Canım Bu Nişan Dediğiniz Şey Ne ?
Kızlar bebek döndürme videosu izledim. Türkiyede yapan var mı ki ? Ters bebişi duranlara örnek olsun diye paylaşıyorum. Ve çok enteresan...
tam olarak bilmiyorum ama kahverengi akıntı gibi bişey sanırım gelince anlayabileceğimiz bişeydir diye tahmin ediyorumCanım Bu Nişan Dediğiniz Şey Ne ?
Yani adetliyken olur genelde kan pıhtısı gibi bişeymi o gelince doğummu başlıyomuş
inş yapabilmiştir yarısını yapıp yarısı kaldıysa üzülmüştür...Allah yardımcısı olsun bebeğini sağlıkla büyütsün inş....Valla şaka maka yaptı saçını sonra gitti doğurdur.
Sabaha kadarda uykusuzdu uyumuştur heralde.
Tabii evler artik normalden de sıcak olacak mecbur ama 22-23 dereceye filan ayarlamak lazim termostati ondan fazlası da zararlı çok sıcak da iyi değil ama iste bebekler ne kadar sıcak olursa olsun usuyorlar ne bileyim senin kizin ne zaman doğmuştu bilmiyorum ama oğlan haziranda kiz da nisanda doğdu benim.nisan olmasına rağmen elleri ayakları buz gibi olurdu simdi çok korkuyorum havalar da iyice sogudu bebisler soğuklara denk geldi Nasil isincak hasta olmazlar sık sık inşallah