• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

burada neler oluyor çok duygusal gördüm sizi geçmişi bilmiyorum ama ben çoğunuzu tek tek tanıyorum (kendimce) ve etrafımdakilere bahsedince bir arkadaşım şöyle dedi bir arkadaşımın şöyle bir şeyi var diye anlatıyorum

Ayyy ne bileyim iste ben başlattım pkaasss tuzu biberi oldu esobam katıldı litchi filan derken.. Pijama partisinin duygusal olanı bu sanırım. Bi ruh hali gelince de eğlenceli olanını yaparız :KK53:

Yeni görüşler varmış bu konu hakkında doğru bilinen yanlışlar varmış , sizinle de paylaşmak istedim . Benişler Gözümüzün nuru sonuçta :) hepsi iyi olsun inş
Sagol canim bebisler icin en iyisi neyse onu yapmaya calisiyoruz iste dedigin gibi hepsi iyi olsun insallah...
Bebisin daha kilo alir son ayda daha hizli aliyorlar. Seninle tarihimiz ayni benimkinin kilosu 2500 iki hafta daha beklese diyorum bende biraz daha kilo alsa.

Su yaşadığım duyguları su an bi hissetsen benim için bütün hediyelere güzelliklere değer.Asyayi ve yüreği güzel annesini unutmayacağım tabii ki de.hisler daha kalıcı :KK66: çok sağol canim moralin düzeldi sayenizde.surda konuşmak dahi yetiyor insana inanın.hepiniz iyi ki varsinİz :KK19:

Bazı şeylere cevap verniyorum ama çoğu şey beni çok etkiliyor.esobanin yıl başındaki sözleri.litchinin o gün aç kalışı ve yaşadıkları.yaprakgulun ilk basta bebeklerini istememesi ve milletin onu yargilamasi .melikenin hastane süreçleri gidip gelmeler arasindaki paylaşımlarımiz.daha sayamadigim birçok olay ve kişi.oturup dertlesnek geçiyor bazen icinden bazilarinizla.ne çok şey yasamisiz di mi :KK51:burda birbirimize yarenlik ettik ne güzel.bebisler olduktan sonra muhtemelen çoğumuz burada olamayacagiz. Seviyorum sizi :KK19:

bizde seni seviyoruz güzel anne :KK24:

Öptürmemenin bir yolu var mı acaba?
Öptürmemek derken dudağı kastettim, bir de yoldan geçen insanlar şapur şapur öpüyor ya onlara öptürmem hiçbir yerini.Kayınvalidem eltimin bebeğini dışarda kimselere öptürmez mesela kızar hamle yapanlara,"hasta öpmeyin" filan der.

Öptürmemek derken dudağı kastettim, bir de yoldan geçen insanlar şapur şapur öpüyor ya onlara öptürmem hiçbir yerini.Kayınvalidem eltimin bebeğini dışarda kimselere öptürmez mesela kızar hamle yapanlara,"hasta öpmeyin" filan der.
Ay yoldan geçen ne alaka opecek ya valla ben tanıdıklara bile opturmem umarım becerebilirim

2-3 gündür büyüdü bende şaşırşırdım. Birden şişince. Daha büyümez sanırım.
ellerimiz de ayni esoba. Burnun da sisti mi

Ne güzel ama esin bunu ailesine hatırlatma ihtiyacında bulunuyorsa.yani bazıları var ki ailesinin yaptıklarını hic görmüyor bu sefer kadın sac bas yoksa da yapacak Bisey yok çünkü yanindaki adam öküz savunma hakki bu tek sana kalıyor. Bi corap bi çamaşır alması kayinvalidenin herşeye müdahale etmesini gerektirmez ki.o almasa da karışır size kadının tarzı bu demek ki canim :KK66:
uzak olmasak esim birsey yapmaz ic ice oluruz. Mesela kv kp gelip yil.boyu bizde kalip ogluma bakmak istediler. Baska ev tutalim dedim espri diye gulduler. Esimi de etkiliyorlar bu konuda bn surekli mucadele etmek zorunda kaldim. Ev ev ustune nasil yasanirsa. Tarz dedigin gibi. Kizinin evinde kalamaz 1 haftadan fazla oglunun evini kendinin kbul eder.

Gidip de yeni bişey almayayım demiştim Perşembe gelicek yarın çıkabilirsem bir bakayım. Sağol canım.
bnce porcöz yaptirma simdi kokusu cukmiyor iki gun. Hamileyken zararlidir

Ayyy ne bileyim iste ben başlattım pkaasss tuzu biberi oldu esobam katıldı litchi filan derken.. Pijama partisinin duygusal olanı bu sanırım. Bi ruh hali gelince de eğlenceli olanını yaparız :KK53:
hayırdır yaa topiği kapatıp gidiyoruz da benim mi haberim yok.vedalaşır gibi.. daha bebiş büyütücez Allahın izniyle topikçe.

Su yaşadığım duyguları su an bi hissetsen benim için bütün hediyelere güzelliklere değer.Asyayi ve yüreği güzel annesini unutmayacağım tabii ki de.hisler daha kalıcı :KK66: çok sağol canim moralin düzeldi sayenizde.surda konuşmak dahi yetiyor insana inanın.hepiniz iyi ki varsinİz :KK19:

Bazı şeylere cevap verniyorum ama çoğu şey beni çok etkiliyor.esobanin yıl başındaki sözleri.litchinin o gün aç kalışı ve yaşadıkları.yaprakgulun ilk basta bebeklerini istememesi ve milletin onu yargilamasi .melikenin hastane süreçleri gidip gelmeler arasindaki paylaşımlarımiz.daha sayamadigim birçok olay ve kişi.oturup dertlesnek geçiyor bazen icinden bazilarinizla.ne çok şey yasamisiz di mi :KK51:burda birbirimize yarenlik ettik ne güzel.bebisler olduktan sonra muhtemelen çoğumuz burada olamayacagiz. Seviyorum sizi :KK19:

@tiramisu94 ben de onu düşünüyordum, cok yakın hissediyorum sizi kendime, be de olsa halimizi damdan Düşen anlıyor değil mi hepimiz aynı gemideyiz . Ben de cok ozlicem ..
ya niye vedalasiyorsunuz simdi. Dogumdan sonra da burda durun. Daha cok tecrube paylasicaz dertlesicez : (((

Ay yoldan geçen ne alaka opecek ya valla ben tanıdıklara bile opturmem umarım becerebilirim
yoldan geçenler bebekken değilde yürümeye başladıktan sonra şap şup öpüyorlar valla. arkandan biranda çıkıyor.sen nolduğunu anlamadan ayy ne tatlı diye öpüp uzaklaşıyor bile.sen sinir olduğunla bakakalıyorsun

yoldan geçenler bebekken değilde yürümeye başladıktan sonra şap şup öpüyorlar valla. arkandan biranda çıkıyor.sen nolduğunu anlamadan ayy ne tatlı diye öpüp uzaklaşıyor bile.sen sinir olduğunla bakakalıyorsun
Ben o tiplere de opturmuyorum genelde. Yabanci di mi oglum tanimiyorsun teyzeyi di mi vs konusuyorum. Gecen bir genc kiz dedigin gibi bir anda optu dedim noluyor izin almadan sormadan ayip dedim. Kiz bozuldu.
Hele bebekken dedesine bile opturmedim huysuz oldum gozlerinde ama umrumda degil

Yok mu bi yolu peki ya ben kendim öpmeye kiyamam millet öpse deli olurum heralde

Uykusuz her gece yorgun ölesiye En Büyük KK:KK1::KK11::KK14::KK14::KK47: Uyuyabilene iyi geceler bacılar :KK53:

Kızlar, göbeğe ayva sürülünce bebek gamzeli doğuyor diye bir söylenti var hiç duydunuz mu?Benim eşim de gamze var da , bebikte de olsun istiyorum.Sürsem acaba olur mu?Çevrenizde hiç deneyen var mı?Dalga geçmeyin ama :oops:

sürünce değil de ayvayı bol yiyince bebiş gamzeli olur derler. Annem bana hmişken tek ayva yiyebilirmiş ama bnm çok hafif gamzelerim annemde de hafif var ayva yemiş çok olması lazım ama malesef o kadr çok çukurlu değil bnmki. Bizim gelinin acayıp güzel çukurlu gamzeleri vardı onun kızının hiç gamzesi yok, bnmki gibi hafif gamzeleri olan kuzenim ise kızının çok tatlı çukurlu baya gazmesi var bu iş nasip kısmet ya. Bnde oğluşumun gamzesi olsun isterim ama sanmıyorum sen yinede içinde kalmasın dene istersen :D bnmde aklıma düşürdün bnde deneyebilirim nolcak zaten fıttırık anneleriz hepimiz :KK53::anneadayı::KK76:

Oy kizlar Cok kötüyüm
Kizim kafa asagi duruyo ama tam kafasinin yaninda ayaklarida duruyo Yani durus pozisyonunu düsünün dün doktora dedim bu NAsil bi durus normal olur dedi ama Cok fena Agri be baski

İşte grubun en geniş göbeği. Ellerime tombik demeyin onlar şu anda şiş.

o göbüştaşım :KK45::KK45::KK45: çok iri gördüm seni sonunda kendim gibi birini buldum :cool::cool: ellerde hani tam dolmalık olmuş. benimde şişiyor çok ellerini aç kapa arada o zaman baya rahatlıyor
maşallah sana :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X