- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
bnim de ikinci. Arasi 2,5 bile degil. Ama az da olsa gelirim. Ne bileyim seviyorum dertlesmeyi
memleket degil de karakter isi bence bu. Yani ben ise basladim gerginim esim bana destek olsun diye beklerken kv telefonda gelip biz baksaydik cocuga diye agladigindan esim gerildi arada kaldi. Bn tek basima atlattim bebegimden ayrilma surecini ki cok kucuk degildi 1 yasindaydi ise basladigimda. Bilmem ki hangi mantik. Benim gozlemim kendilerine ait bir hayatlarinin olmamasi cocuklara adanmis yasamalari.
Esim oglun seni de evine sokmasin da gor diyor bazen kavga edince ama bilmiyorum o yasta kndi hayatimi birakip oglumla yasamak istemem sanirim. Umarim hayatimizn o zamanlari da gzel olur dolu dolu olur
Ev ev üstünde olmayınca yani eve almamış mi oluyoruz. Biraksinlar bu isleri. Bu yasimiza bir kere geliyoruz tabii onlar da öyle ama artik doyuma ulaşmaları lazim bazı şeylerde olgunluk gösterip feragat etmeleri lazim ne bileyim bizim dusunemediklerimizi dahi düşünüp bize yardımcı olmaları lazim. Ama hic görmedim biliyor musun kimseden.hepsi öyle yada boyle Kendilerinin dediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. Yani adam mesela 30-40 yaşına gelmiş ama ailesinin kuklası gibi kendi fikri yok aklı yok ailesi Bisey desin peşine düşüyor hemen maalesef aile olmanın sorumluluğunu alamayacak insanlar bunlar ama işte insan evlilik arifesinde bunları daha önceden tecrübe etmediği için bilmiyor ki neye gore ayrım yapasin.
Bence memleketle de alakası var ne bileyim kadına değer vermeyen ikinci plana atan bir çevrede yetişmiş bir birey ve ailesi ne kadar Gelinlerine,torunlarına,dunurlerine ne kadar değer verebilir yada ne yapabilir evlilik sadece iki kişinin hayatlarını birlestirmesi değilmiş maalesef.