- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 163
- 37
Herkese günaydinn:) kizlar rüyamda dünyalar tatlisi bir erkek bebek emziriyordum ama nasil huzurlu nasil mutluydum anlatamam. Uyandiktan sonra hemen aklima bir soru takildi. Tecrübeli anneler yardimci olabilirse sevinirim. Benim annem ablami da beni de 3 ay emzirebilmis sütü yokmus yani. Bu durum genetik olabilir mi? Veya simdiden hamilelik süresi boyunca süt olusumunu destekleyen tüketmemiz gereken besinler var mi? Cok korkuyorum süt veremezsen diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bencede bunlara fazla takılma ben 26 ay emzirdim oğlumu çalışıyordum 3 aylıkken işe basladım düzenimi hiç bozmadım iş yerinde hep aynı saatte gittim sağdım sütümü ve sağma işini oğlum 14 aylık olana kadar devam ettim emzireceğim dedim inat ettim birazda sonralarda sabah akşam ve gece boyunca emdi oğlum ve şükürler olsun doydu anne sütüne inşallah bundada öyle olur.
bu arada bende rüyamda bir erkek bebek doğrdum beyaz tenli masmavi gözlü çok tatlıydı. tabirlere baktım hemen
Hamile kadının erkek çocuk dorduğunu görmesi
Rüya sahibi hamile bir kadın ise ve erkek bir çocuk doğurduğunu görmüş ise, bir kız çocuğu olacağına delalettir diyo hayırlara vesile olsun inşallah.