2015 Şubat Anneleri

ya dunur sen yapma barı :) valla sızın bulantılar bıtmeye baslarken benımkıler azdı. 11. hafta olucam yenı bulantılar basladı ya bu ne boyle :) napalım bunada şükür. folık asıdını degıstır bakalım belkı degsınce yan etkıler azalır. ben folbıol kullanıyorum boyle bır etkı gormedım. gercı ksıye gore degısır ama denemek lazım

eh tek ben değilmişim ben 11. haftamdayım bulantılar biraz daha şiddetli oluyor sabah kalkınca gün içinde ise kötü kokular şeyler hariç olmuyor. :) zaten okursan sabah bulantıları 11. haftada şiddetlenir yazıyor. birde bende kasık ve karın ağrılarıda başladı.

eh tek ben değilmişim ben 11. haftamdayım bulantılar biraz daha şiddetli oluyor sabah kalkınca gün içinde ise kötü kokular şeyler hariç olmuyor. :) zaten okursan sabah bulantıları 11. haftada şiddetlenir yazıyor. birde bende kasık ve karın ağrılarıda başladı.

ıyı barı yalnız olmadıgımı bılmek benıde rahatlattı :) pekı orda bulantıların ne zaman gececegıde yazıyor mu:) kasık agrıları gazdan olabılır canım. ayaklarını usutmemeye dıkkat et.

ıyı barı yalnız olmadıgımı bılmek benıde rahatlattı :) pekı orda bulantıların ne zaman gececegıde yazıyor mu:) kasık agrıları gazdan olabılır canım. ayaklarını usutmemeye dıkkat et.

zaten bulantılar bu hafta aralığında azalıyor ama sabah bulantıları şiddetli olabilir yazıyor :) yok canım üşütme durumum hiç yokta rahimin büyümesine bağlı sanırım öyle şiddetli değil oturup kalkarken sanki baskı oluyor kasıklarımda.

Evet kullanıyorum cnm. domuz jelatini var dıyolar. ama benım doktorum kesınlıkle kullanmamı ıstıyor. ve bıkac arkadasımın doktoruda sureklı kullandırdı. zaten 3. aymız bıtınce herkese verıcekler elevıt yada onun dengı bı vıtamını. benım saglıgıma yararı varsa acıkcası bu domuz jelatını olayını cok takmıyorum ben. zaten kesın bısey de degıl

Canim elevitin sitesinde kendi beyanlari mevcut tabi saglik daha önemli bana decavit vermişti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kullanıyorum cnm. domuz jelatini var dıyolar. ama benım doktorum kesınlıkle kullanmamı ıstıyor. ve bıkac arkadasımın doktoruda sureklı kullandırdı. zaten 3. aymız bıtınce herkese verıcekler elevıt yada onun dengı bı vıtamını. benım saglıgıma yararı varsa acıkcası bu domuz jelatını olayını cok takmıyorum ben. zaten kesın bısey de degıl

Camım bende progestanı kullanmadım 2 hafta aynı nedenden dolayı çok kızdı doktorum, söyledim böyle böyle diye ben bunların konferanslarına katılıyorum öyle bişi olsa ben sana içirtirmiyim dedi. Ki kendisi de çok dini bütün bi insan. Her jelatin domuz jelatini değil karıştırmayın bunu dedi. Dışarda satılan jelibon şekerlerde kesin var ama bu ilaçlar böyle değil dedi. Gönlün rahat olsun

aranızda bulantı için ilaç kullanan var mı ve hangisi öğrenebilir miyim? sabah bulantıları için kullansam en azından.

benim iki gündür bütün vücudum kabardı uyuyamıyorum kaşınmaktan.
kolonya sürüyorum sürekli suyun altındayım ama geçmiyor böyle içten yanarak kaşınıyor.
ben bir şey ısırdı sandım ama öyle olsa iki dakika olsun geçerdi kaşıntı.
sabah aile hekimine gittim alerjı diyor krem verdi başka bir şey yapamam dedi.
annem burda değil telde ona anlattım o da kesin su çiçeği diyor.
internetten baktım hamilelikte su çiçeği çok tehlikeliymiş.
çok canım sıkıldı randevu aldım yarına dermatolojiden ama yarını nasıl beklerim ya su çiçeği ise geçirip geçirmediğimi de bilmiyorum.

Su cicegi niye olsun ya annen de iyice korkutmus. Hamilelikte kasinti yasayan cok oluyor. Karaciger enzimlerine bakiyorlar once. Onlar normalse hamilelikten kaynakli hassasiyet diyorlar.
Ins onemsiz biseydir. Kimisi doguma kadar kasiniyor :(
Sen kendi doktorunu bir ara enzimlere kim bakiyorsa o birime git doktora

zaten bulantılar bu hafta aralığında azalıyor ama sabah bulantıları şiddetli olabilir yazıyor :) yok canım üşütme durumum hiç yokta rahimin büyümesine bağlı sanırım öyle şiddetli değil oturup kalkarken sanki baskı oluyor kasıklarımda.

yavas hareket etmek lazım cnm dıkkat et

Camım bende progestanı kullanmadım 2 hafta aynı nedenden dolayı çok kızdı doktorum, söyledim böyle böyle diye ben bunların konferanslarına katılıyorum öyle bişi olsa ben sana içirtirmiyim dedi. Ki kendisi de çok dini bütün bi insan. Her jelatin domuz jelatini değil karıştırmayın bunu dedi. Dışarda satılan jelibon şekerlerde kesin var ama bu ilaçlar böyle değil dedi. Gönlün rahat olsun

saglıga zararlı olsa tabıkıde doktorlar vermez zaten. jelibonlarda sıgır jelatını var bıldıgım kadarıyla

günaydın arkadaşım sen sağlık ocağında mı yaptın tahlilini? Beni de aile hekimi çağırmıştı tahliller ve gebe kaydı için ben de yaptırdım protein ve lökosit çıktı doktorumu arayıp sordum sağlık ocaklarında yanlış çıkıyor dedi gidip kendi doktoruma yaptırdım bişey çıkmadı allaha şükür 😊 bide protein suyu az tüketiyorsan çıkıyormuş bol bol su iç cnm ben şimdi korkudan suyu bırakmıyorum bi kaç gün 2 lt kadar su iç sonra tekrar tahlil yaptır değişir büyük ihtimal yada sağlık ocaklarına güvenme

yok hastanede yapıldı benim canım evet suyla aram çok kötü :47:

doğumlarımız aynı gün :) tireoid iyileşen birşey değil maalesef ilaca başlandıysa ömür boyu kullanılmalı. Arada yapılan tetkiklerde tiroidin normal çıkması ilacın etkisi. Normale döndü diyip bırakılırsa tekrar değerler bozulur sonuçta içtiğmiz hap bir hormon hapı, tiroidin görevini yapıyor keşke bırakmasaydın benim de tahlillerde tiroidim normal çıktı ama ilaca aynen devam ediyorum.
Idrarda protein olayını bilmiorum. Ama ben de 1 lt zor içiyorum bulantılarından başka sıvı da içmiyorum bir tek karpuz işte yiyorum :(

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim yeni başladı bulantılarım :50: O kadar kötü ki maf ediyor beni ne yapsam geçmiyor :43:

bayrama hamile pantolonu almayı düşünüyorum :) dar geliyor pantolonlarım artık...

bayrama hamile pantolonu almayı düşünüyorum :) dar geliyor pantolonlarım artık...

dunur hamıle pantalonları cok buyuk ben baktım lcwaıkıkı ye onların karın kısınları kocaman olmadı bana hıc bırı

Back
X