2015 Şubat Anneleri

Ya kizlar ben de hemoroid oldum gebelikle basladi. Ilk gunler gecer dedim ama hergun kanama ve acima yapiyor. Doktorum yediklerine dikkat et bol su ic dediama ben zaten bunlari yapiyorum. Acaba hemoroid icin de bir doktora mi gitsem. Gerci onlarin vetdigi kremler kortizonlu oluyor dedi is yeri hekimimz bebege zararli olur dedi ama bilemiyorum. Normal bir yol bilen yok mu bunun icin kizlar :(((

bayrama hamile pantolonu almayı düşünüyorum :) dar geliyor pantolonlarım artık...

merhaba benimde pantalonlarım dar geliyor. ama karnım iyice belirginleşene kadar hamile pantolonu almayı düşünmüyorum muhtemelen ekim ayı gibi alırım. ama mangodan beli lastikli ve 100% pamuklu bi sürü pantalon oldım. bu yıl moda olan şu şalvar kesimlerden çok rahat tavsiye ederim :)

merhaba benimde pantalonlarım dar geliyor. ama karnım iyice belirginleşene kadar hamile pantolonu almayı düşünmüyorum muhtemelen ekim ayı gibi alırım. ama mangodan beli lastikli ve 100% pamuklu bi sürü pantalon oldım. bu yıl moda olan şu şalvar kesimlerden çok rahat tavsiye ederim :)

biliyorum o pantolonları da ben tesettürlüyüm. uymaz bana onlar, tunik altına beyaz pantolona ihtiyacım var bayrama. pantolonlar da olmuyor.

canım vıtamın iştah acmıyor maalsef. ocak ayından berı elevıt kullanıyırum hıc kılom artmadı. 10. haftaya kadar bulantım yoktu. ama bu hafta mahfoldum resmen bulantıdan. mılletın bulantııları bıterken benımkı basladı. tansıyonum dusuyo sureklı bırseyler yemem gerek. peynırden baskada bırsey yıyemıyorum. allahım gecsın su gunler artık.. ben 45 kıloyla hamıle kaldım ona ragmen benım doktorum 3. ayın sonuna kadar kılo alma. dedı. toplamda 7 -8 kılo alıcaksın dedı banada. doktorlar kıloyu gercekten sevmıyorlar. ben bıde zayıfım dıye doktor bana kılo alman gerek bu kıloyla olmaz der dıye dusunuyordum.

8 kilonun üstü cünkü gereksiz kilo anneye yani zararı ondan istemiyorlar. Ana senin göbiş büyüdümü bel ağrın çok olur muhremel, baya zayıfsın çünkü. Hormonların ne zaman şaşxağı belli olmuyo demekki biran önce geçer umarım bulantıların canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim yeni başladı bulantılarım :50: O kadar kötü ki maf ediyor beni ne yapsam geçmiyor :43:

Benim doktorum kendini yemek yemek için zorlarsan bu sefer mide bulantın kusmaya dönüşebilir birkere kustunmu arkası gelir ki kusmak yiyememekten daha kötü birşeydir dedi. Canın ne zaman ne istiyorsa onu ye kendini sakın sıkma bebeğin senden gerekli besini alabikiyor yemesende dedi. Ben de öyle yapıyorum. İnternette de araştırdım mesela biyerde şey yazıyor , siz 9 ay boyunca yemek yiyemeseniz hAtta bir kilo bile alamasanız bile bebeğiniz yine olması gereken kiloda doğar. Tabi bebeğin sağlıklı gelişimi açısından sağlıklı yiyecekler yemk gerek. Bakalım geçsin şu bulantılar da yoğurdu falan da evde mayalicam artık olabildiğince organik beslenicem.

Ya kizlar ben de hemoroid oldum gebelikle basladi. Ilk gunler gecer dedim ama hergun kanama ve acima yapiyor. Doktorum yediklerine dikkat et bol su ic dediama ben zaten bunlari yapiyorum. Acaba hemoroid icin de bir doktora mi gitsem. Gerci onlarin vetdigi kremler kortizonlu oluyor dedi is yeri hekimimz bebege zararli olur dedi ama bilemiyorum. Normal bir yol bilen yok mu bunun icin kizlar :(((

Cnm bencede doğal şeyler kullanman bir pamuğa zeytinyağı sür sabah akşam sür inan çok iyi geliyor hatta içebilirsen her sabah aç karnına bir kaşık zeytinyağını da iç bağırsakları yumuşatıyor. Ama düzenli yspman lazım

Benim doktorum kendini yemek yemek için zorlarsan bu sefer mide bulantın kusmaya dönüşebilir birkere kustunmu arkası gelir ki kusmak yiyememekten daha kötü birşeydir dedi. Canın ne zaman ne istiyorsa onu ye kendini sakın sıkma bebeğin senden gerekli besini alabikiyor yemesende dedi. Ben de öyle yapıyorum. İnternette de araştırdım mesela biyerde şey yazıyor , siz 9 ay boyunca yemek yiyemeseniz hAtta bir kilo bile alamasanız bile bebeğiniz yine olması gereken kiloda doğar. Tabi bebeğin sağlıklı gelişimi açısından sağlıklı yiyecekler yemk gerek. Bakalım geçsin şu bulantılar da yoğurdu falan da evde mayalicam artık olabildiğince organik beslenicem.

Bende öyle diyorum eskiden yoğurdumu kendim yapardım mide bulantım başlayalı onu bile yapamıyorum süt kokuyor, bulantım geçsin kendime düzgün yemek planı yapacağım.

Kızlar çoğumuz pantalonlardan şikayetçiyiz daral geliyor artık dar giyince :) dün annem lcw ye gitmiş hamiş pantalonu almak için bana dedim alma göbek kısmı olmaz nitekim hamil tişörtü aldım iki tane önceden onlar bile bol geliyor :) annemde normal bedenimden bir beden büyük şortlu salopet bulmuş fotosunu yoladdı tek o beden kalmış çok da beğendim dedim büyük gelir ama ilerki aylar giyerim. Anacım aldı geldi salopeti bi giydim cuk oturdu ya 😮 yani kilo vermeme rahmen bir beden bası büyüdüm hiç anlamadım ben 😕 siz de hamile pantalonu yerine bir veden büyük alın bari

Canım sarı kantaron yağı çok iyi geliyor bağsura acısını faln yok ediyor. Hamilelikte kullanımı hakkında bir fikrim yok ama doktoruna bir sor araştır istersen.

Bende öyle diyorum eskiden yoğurdumu kendim yapardım mide bulantım başlayalı onu bile yapamıyorum süt kokuyor, bulantım geçsin kendime düzgün yemek planı yapacağım.

Evet ben mutfaga bile giremiyorum eşim hallediyor herşeyi saolsun. Hoş bulaşık makinasını 3 tabak koyup çalıştıryor beni deli ediyor ama olsun yapcak bişi yok :)

Merhaba kızlar :) Allah herkesin mide coşmuş yine :1: az kaldı inşallah bende bir kaç hafta böyle giderim 3-4 saat aç kaldım midem bulanmaya başlıyor pöh az kaldı inşallah :49: çok merak ediyorum bu arada hissetmek istiyorum yok anam yok :1:

Kızlar çoğumuz pantalonlardan şikayetçiyiz daral geliyor artık dar giyince :) dün annem lcw ye gitmiş hamiş pantalonu almak için bana dedim alma göbek kısmı olmaz nitekim hamil tişörtü aldım iki tane önceden onlar bile bol geliyor :) annemde normal bedenimden bir beden büyük şortlu salopet bulmuş fotosunu yoladdı tek o beden kalmış çok da beğendim dedim büyük gelir ama ilerki aylar giyerim. Anacım aldı geldi salopeti bi giydim cuk oturdu ya 😮 yani kilo vermeme rahmen bir beden bası büyüdüm hiç anlamadım ben 😕 siz de hamile pantalonu yerine bir veden büyük alın bari

bende sadece göbek ve bel var şimdi olmaz ki bir büyük beden. Bi tane pantolonum var belden büyüktü önceden o bile dar gelmeye başladı üstüme yapıştı üç gündür çıkartmıyorum :)

Evet kullanıyorum cnm. domuz jelatini var dıyolar. ama benım doktorum kesınlıkle kullanmamı ıstıyor. ve bıkac arkadasımın doktoruda sureklı kullandırdı. zaten 3. aymız bıtınce herkese verıcekler elevıt yada onun dengı bı vıtamını. benım saglıgıma yararı varsa acıkcası bu domuz jelatını olayını cok takmıyorum ben. zaten kesın bısey de degıl

tamam ozaman sorun yok :34: çok duyulmuş bir olay değil bildiğim kadarıyla yeni yeni gündeme geliyor, bilgilendiriim istedim. doktor istiyorsa yapcak bişey yok zaten :)

Ahahhaaa ay ben bu topiğe çok geç mi kalmışım ne ya niye çağırmıyorsunuz hıhhh BlackBerry beni de yaz kuzum tahmini doğum 24 şubat 2015 inşallah... :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sadece göbek ve bel var şimdi olmaz ki bir büyük beden. Bi tane pantolonum var belden büyüktü önceden o bile dar gelmeye başladı üstüme yapıştı üç gündür çıkartmıyorum :)

Bende de göbek var daha kilo almadık oğlanda da 5 aydan sonra almıştım, ya ne güzel dışarı çıkıyorsunuz ben burdan çıkıyım desem 1.5 saatte anca avm gidilir :1:

tamam ozaman sorun yok :34: çok duyulmuş bir olay değil bildiğim kadarıyla yeni yeni gündeme geliyor, bilgilendiriim istedim. doktor istiyorsa yapcak bişey yok zaten :)

Kızlar siz öyle deyince bende baktım, hayvansal jelatin yazıyor sadece hangi hayvan bilmiyorum tabi :1: ama mecburum yapacak bişey yok. Çok dikkat ederim bide yabancı memleket,

Bende yemek yiyemiyorum bana zorla yedirdiler kustum hep kussan da ye dediler doktor da öyle diyor çubuk krakerde olsa yiyeceksin yoksa seruma bağlarız yine dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X