• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Burada siz kaynar diyorsunuz galiba o bixim yaptgmzdan degisik baharatlı bi tadi oluyor. Bizimki bildigin tatli serbet kıvamında seker ve su yogunluklu olunca süt arttrmsti bende bilmiyorum tesaduf mu
Mersinde mi kaynar deniyor.ben mersinli değilim.sakaryaliyim.bizim oradaki de pembe bi seker galiba.aktarda satılıyor.ayni dediğin gibi serbet

Ya bu sancı nasıl bir sey ben anlamıyor olabilir miyim ki. Cok yoruldum ya karnımın içinde baglar geriliyor gibi yirtiliyor gibi agrim oldu uzun sure belimde de güçlü bir agri kuyruk sokumuyla birleştiği yerde tam. Uzandim baya bi gecmedi karinds distan bir degisik sertlik değil de icten bi tuhaf his agri oldu derken son on dakkadir falan karnım birden rahatladi o yırtılma yanma acisi gitti. Bu sanci mi.oluyo smdi

Mersinde mi kaynar deniyor.ben mersinli değilim.sakaryaliyim.bizim oradaki de pembe bi seker galiba.aktarda satılıyor.ayni dediğin gibi serbet

Aa ben seni burali saniyordum bak baba tarafından hemşehri ciktik iyi mi;) burda kaynar diyolar evet senin benim bildigimden cok farkli tadi. Bizimki aynı tarif muhtemelen hem daha güzel :)

Ya bu sancı nasıl bir sey ben anlamıyor olabilir miyim ki. Cok yoruldum ya karnımın içinde baglar geriliyor gibi yirtiliyor gibi agrim oldu uzun sure belimde de güçlü bir agri kuyruk sokumuyla birleştiği yerde tam. Uzandim baya bi gecmedi karinds distan bir degisik sertlik değil de icten bi tuhaf his agri oldu derken son on dakkadir falan karnım birden rahatladi o yırtılma yanma acisi gitti. Bu sanci mi.oluyo smdi

saat 20 civarı benzer şeyleri bnde yaşadım üstüne oğlum kafayımı soktu kanal denilen yere bilmiyorum tam genital bölge üstü orta kısımda ittirilme hissettim ağrı oldu birazda snra ortadan sol tarafa ve belime giden ağrı oldu bnde uzandım şuan geçti biraz daha rahatım. tam olarak neydi bilmiyorum

e hadi 1 ocagi aktrmadi. 2 ocak idari izin resmi tatil degil. Onu aktarmasi lazim. Bakalim yasayip gorcez. Kar tatilinde ek ders kesilirdi artik kesilmiyor mesela. Of of ne garip uygulamalar var. Vali cikip hava durumundan tatil verince baska kurumdaki hamile de izinli oluyor. Napayim gidup kapali okulu mu bekleyeyim. Yarin da tatil 3 gun eder. Hele cuma da tatil olursa 4 gun. Evde daraldim inan. Ama tatil olmasa da heryer buz nasil giderim okula.

Hic bilmiyorum ki o yuzden o haftayi beklmedim basinda ayrildim direk. Daha komgini anlatayım da gör yilsonu diye ekdersi erken yapiyolar ya bizim akıllilar erkeni abartmis benim gitmedigim izne ayrildigim Iki haftayi da yapıp yollamis ayin başından nerdeyse. Yılbaşından önce yatrmslar fazla parayı o surecte yuzdelik dilimdeydim düşük ucretten yatrmis oldular smdi geri alacaklar ve yeni yıla girdiğimiz icin dilimden cikiyorum smdi yüksek ucretten geri istiyorlar böyle saçmalik olur mu az da degil iki hafta ve arada ders başına ucrettte bir tl oynuyor. Onlarin hatasinin ustune br de ben ekstra para odeyecegm haram zikkim olsun. Bu milli egitimden ve saçma uygulmalarindan nefret ediyorum:KK62:

saat 20 civarı benzer şeyleri bnde yaşadım üstüne oğlum kafayımı soktu kanal denilen yere bilmiyorum tam genital bölge üstü orta kısımda ittirilme hissettim ağrı oldu birazda snra ortadan sol tarafa ve belime giden ağrı oldu bnde uzandım şuan geçti biraz daha rahatım. tam olarak neydi bilmiyorum

Ay bilmemek ne sinir ya sallamiyordum ama yordukca kendimi korkmaya basladim yarin nstde bisey çıkmaz inşallah da gönül rahatlığıyla yola cikabiiyim. Doktorcum.muayene edemem dedi nst yeterli gordu keşke muayene de olablseydm ya hayirlisi artik

kızlar durup dururken aklıma geldı. normal doğumdan sonra korse gıyılıyormus cabuk toparlamak ıcın. o ne zaman giyiliyor bilen vardır. tecrübeli anneler.
bir de ben nasipse özel hastanede doğum yapcam. ebedir hemşiredir ilgilenen kişilere extra bişi vermek gerekiyor mu ?
Normal Doğum da korse hemen takılıyor. Bebeği getiren hemşireye para veliyor.

Burasi bile öyle soğuk ki diğer yerleri düşünemiyorum yolda nasil olucak bakalım en yüksek eksi sekiz diyo hep :( eldiven atki falan da aldik sibiryaya yolculuk etcekmis gibiyiz vesselam ;)

Ay bilmemek ne sinir ya sallamiyordum ama yordukca kendimi korkmaya basladim yarin nstde bisey çıkmaz inşallah da gönül rahatlığıyla yola cikabiiyim. Doktorcum.muayene edemem dedi nst yeterli gordu keşke muayene de olablseydm ya hayirlisi artik

pzrtesi bn ilk nst girdim sancılar 10-22 arsıydı orada bişi hissetmiyordum ama bugün dedim noluo içerde acep çok garipti cidden. 19 unda bir dahaki randevum 2 hafta snra gel dedi arada tabi şikayetin olmazsa inş bakalım 2 hafta snra sancı ne alemde olacak ocak sonu dr. doğursn bebiş gelir die umuyorum ben dedi.
inşAllah sende sağsalim istnbula gelirsin biran önce canım. RAbbim yardımcınz olsun kazasız belasız sancısız gelin inşAllah (:

Aklıma gelmişken izne falan cikip duymamis görmemiş olan arkadaslar olabilir bu sene mall bildirim senesi. Beyanname doldurmayana ceza varmis ay sonuna kadar ya da subat ortası mi ne süre varmis unutmayın derim ben de arkadaş sayesinde haberdar oldum yoksa bihaber kalıp cezayı yiyecektik ;)

pzrtesi bn ilk nst girdim sancılar 10-22 arsıydı orada bişi hissetmiyordum ama bugün dedim noluo içerde acep çok garipti cidden. 19 unda bir dahaki randevum 2 hafta snra gel dedi arada tabi şikayetin olmazsa inş bakalım 2 hafta snra sancı ne alemde olacak ocak sonu dr. doğursn bebiş gelir die umuyorum ben dedi.
inşAllah sende sağsalim istnbula gelirsin biran önce canım. RAbbim yardımcınz olsun kazasız belasız sancısız gelin inşAllah :-)

amin Allah rrazı olsun canim. Benim gecenki nstde de bisey yoktu bu bahsettgm seyler yeni hep ben yorgunluktan diye dusunuyordum ama bi tuhaflasinca acaba dedim. Bugun iki kere de yuruyemez halde kaliverdim bacagim elektrik carpmis gibi cekildi kitlendi. Vajinada degisik bi baski olur gibi oldu falann rabbim hsyrlara cikarsin.

Kızlar ben daha hiç nst ye girmedim. Cuma kontrolüm var, sokarmıki acaba? İlk defa tek başıma gitcem. Kocişin işi çıktı, ayarlamaya çalıştı ama olmadı. Kısmet. Sezaryen tarihimi istiycem bakalım ne dicek.

Aklıma gelmişken izne falan cikip duymamis görmemiş olan arkadaslar olabilir bu sene mall bildirim senesi. Beyanname doldurmayana ceza varmis ay sonuna kadar ya da subat ortası mi ne süre varmis unutmayın derim ben de arkadaş sayesinde haberdar oldum yoksa bihaber kalıp cezayı yiyecektik :KK66:
Neymiş cezası bnm doldurmam mümkün değil onu

Cok cici bayıldım guvenilir bir firma mi görmeden nasil cesaret ettin kalitesine canim
Markayı baya araştırdım canım, başka sitelerde kullanıcı yorumları falan da okudum. Araştıra araştıra bi hal oldum artık yetti gayri deyip bunu aldım. :anneadayı:

Back
X