Hastalığı ne ki canım?
Bipolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastalığı ne ki canım?
lohusa sekeri diye biseymi varmis ? : ))
Canım o ne ki? Nerden çıktı alıcam? Sadece izne çıkan hamilelere mi? Ben özel sektördeyim biz de yapıcaz?Aklıma gelmişken izne falan cikip duymamis görmemiş olan arkadaslar olabilir bu sene mall bildirim senesi. Beyanname doldurmayana ceza varmis ay sonuna kadar ya da subat ortası mi ne süre varmis unutmayın derim ben de arkadaş sayesinde haberdar oldum yoksa bihaber kalıp cezayı yiyecektik![]()
Yok canım hamileler için bişi değil memurlar içinCanım o ne ki? Nerden çıktı alıcam? Sadece izne çıkan hamilelere mi? Ben özel sektördeyim biz de yapıcaz?
Burasi bile öyle soğuk ki diğer yerleri düşünemiyorum yolda nasil olucak bakalım en yüksek eksi sekiz diyo hepeldiven atki falan da aldik sibiryaya yolculuk etcekmis gibiyiz vesselam
![]()
Manik-depresif gibi bişeydi di mi o?Bipolar
Canım o ne ki? Nerden çıktı alıcam? Sadece izne çıkan hamilelere mi? Ben özel sektördeyim biz de yapıcaz?
off saçmalık. neyse düşünme sen kendine bebeğine odaklanHic bilmiyorum ki o yuzden o haftayi beklmedim basinda ayrildim direk. Daha komgini anlatayım da gör yilsonu diye ekdersi erken yapiyolar ya bizim akıllilar erkeni abartmis benim gitmedigim izne ayrildigim Iki haftayi da yapıp yollamis ayin başından nerdeyse. Yılbaşından önce yatrmslar fazla parayı o surecte yuzdelik dilimdeydim düşük ucretten yatrmis oldular smdi geri alacaklar ve yeni yıla girdiğimiz icin dilimden cikiyorum smdi yüksek ucretten geri istiyorlar böyle saçmalik olur mu az da degil iki hafta ve arada ders başına ucrettte bir tl oynuyor. Onlarin hatasinin ustune br de ben ekstra para odeyecegm haram zikkim olsun. Bu milli egitimden ve saçma uygulmalarindan nefret ediyorum![]()
nst yeter ya bu haftalarda. zaten hareketlerini takip ediyoruz. inş sorun yoktur yorgunluktan olmuştrAy bilmemek ne sinir ya sallamiyordum ama yordukca kendimi korkmaya basladim yarin nstde bisey çıkmaz inşallah da gönül rahatlığıyla yola cikabiiyim. Doktorcum.muayene edemem dedi nst yeterli gordu keşke muayene de olablseydm ya hayirlisi artik
Ankara'ya gelişimizde kırmızı halıyla karşılıycaz. Çok soğuk yalnız burası. Sibirya'dan hallice![]()
Manik-depresif gibi bişeydi di mi o?
Benim kuzenimde manik-depresif ki baya da ağır seyrediyor, defalarca intihar girişimi falan olmuştur.
Yeğeni doğduğunda konuştu kardeşi onunla, hiç içmedi kardeşinin evinde. Bizde çok şaşırdık ama aşırı hassasiyet gösterdi bu konuda. Böyle uyarıyormuş gibi değilde bilgi veriyormuş gibi konuşmak gerekiyor bence onlarla.
off saçmalık. neyse düşünme sen kendine bebeğine odaklan
nst yeter ya bu haftalarda. zaten hareketlerini takip ediyoruz. inş sorun yoktur yorgunluktan olmuştr
Sabahtan beri birsürü ördüğüm yeleği aa yanlış örmüşüm diyip söktüm. Söktükten sonra doğru örmüş olduğumu farkettim. Yeniden örücem aynı şekilde. Neyin kafasındaysam.
Ya keske görüşme imkanimiz olsaydi ankaranin soğuk gecesinde yildizlarla selam yollariz artik sizeGölbaşı ogretmnvnde yer ayarlamis esim bi gece orda konaklayacagiz nasipse. Inşallah kızı da kendimi de üşütüp yamultmadan gelmeyi başarabilirz canim epey sogukmus evet mersin.bile kendi olcegnde dehset soguk
çok tatlı olmuşlar iyi günlerde kullansın bebisinEki Görüntüle 1365830 Eki Görüntüle 1365831 Eki Görüntüle 1365832 Eki Görüntüle 1365833
Bebeğimin eşyalarını ütüledim yerleştirdim. Bavulu yarın hazırlıycam inşaAllah. Bide bunları süsledim :)
Yarın kadın gelicek bana yine avm yolları göründü.
Ya daha saklncan mi bu kadindan sen hala. Karda kista napcan avmde dikkatli ol bari off ev temizlenecek diye eziyet çekiyosun sanki
Orayı bilmiyorum ama inşallah memnun kalırsınız. Bu arada Ankara'da oradaki yaprağın lezzetine yakın o güzel yemekten bulduk. Bulamasaydık Mersin'e geliyoduk neredeyse ;(
Şu saate kadar valiliğin sitesini takipteyim. Yok arkadaş yarın kar tatili falan yok
Gidip yatayım bari, yarın iş var
Iyi geceler, datlu rüyalar![]()
Bir yaşıma daha girdim. Ben bunları hiç bilmiyordum.@angeloflove diğer husus sana kalmis bebegi getiren hasta bakici hayırlı olsun diye bekliyor bahşiş illa ona biraz biseyler veriyon gönlünden ne koparsa. Bazi yerlerde arsizliga vuran cok oluyormus bilmiyorum öylesi denk gelir mi. Ben hemsireler icin ayri bi çikolata kutusu hazırlamış tüm servise ikram etmistin onu ama mütevaziydi bizimkiler teşekkür ettiler sasrdilar beklntileri yoktu. Kimisi bebek hemşiresine doktora hediye yapiyo mesela bu bana saçma geliyo isi o zaten maddi bi menfaatle ölçmek zorunlu hissetmk hos degl gibi şahsi fikrim tabi