- 8 Şubat 2014
- 1.146
- 655
- 248
Senin doktor çaktırmadan seni normal mi doğurtacak ne6 şubat ama 1 şubatta alırız dedı. o sırada kendı gelırse gelır ama suni sancı vermeyız dedı.
ne anladım bu işten.
01/02/2015 güzel duruyor aslında. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin doktor çaktırmadan seni normal mi doğurtacak ne6 şubat ama 1 şubatta alırız dedı. o sırada kendı gelırse gelır ama suni sancı vermeyız dedı.
ne anladım bu işten.
01/02/2015 güzel duruyor aslında. :)
uyku tulumları genelde büyük oluyor yeni doğanın kullanabileceğini sanmıyorum kalın battaniyeyle sararız yada evin sıcaklığına göre ince battaniyeyle gerçi benim görümcem yorgan yaptırdı ama bi daha ki kışa kullanırım onu...Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?
gerçekten öylemıs.bende ısyerınde yorulmuyorum sanıyordum.
dün çatı ağrım vardı butun gun yattım. dun gece cok rahat uyudum ve sabah kalktım ağrım falan yok. demekkı yoruluyormusuz
uyku tulumları genelde büyük oluyor yeni doğanın kullanabileceğini sanmıyorum kalın battaniyeyle sararız yada evin sıcaklığına göre ince battaniyeyle gerçi benim görümcem yorgan yaptırdı ama bi daha ki kışa kullanırım onu...
canım öyle degıl mı? şubatı 3 e bolersek bırıncı bolumdeyız. sen ve litchi her ne kadar 42.haftada doğurmak ıstesenız bile kusura bakmayın çıkacaklar yanı ordan :)esoba maşallah kendini doğum fikrine alıştırdınsizin şu gün var bizim bugün diye
![]()
öyle ama 33 ten sonra başlıyor agrı sızı artarak gıdıyor. bende cok dedım benım ağrımaz bır yerım şu bu dıye ama işte her gecen gun daha zor oluyor.senın bısı kalmamıs zaten 36da gorunuyorsun. ben daha 33teyım hatta dra gore 32 deyım neden öle oldu o kısmı da anlamadımneyse idare etmeye calıscaz.
tabii ülkeye çalışacak amele gerek. çok çocuk yapalım.Yap sen Başbakan bakar :)
valla niyetı bozuk. toparlak cocugu nasıl doğurtacaksa.Senin doktor çaktırmadan seni normal mi doğurtacak ne![]()
Kızlar bu haberi gördünüz mü
senın bısı kalmamıs zaten 36da gorunuyorsun. ben daha 33teyım hatta dra gore 32 deyım neden öle oldu o kısmı da anlamadımneyse idare etmeye calıscaz.
valla niyetı bozuk. toparlak cocugu nasıl doğurtacaksa.
gercı bende o performans var bakalım.
almanya soğuk diyorlar gerçi türkiyede bile her il birbirini tutmuyor geçen yaz mayısın sonuna kadar yağmur yağdı hırkayla dolaştık haziran başında bodruma tatile gittik bir gün güneşliyse ertesi gün fırtına koptu, ama zaten evin sıcaklığıda bebişlere göre ayarlanacak üzerlerinde de kalın battaniye biz kısa kolluyla gezeriz artıkBenim kizim 5. Ay dogumlu ilk zamanlar ben hep yorgan kullandim tabi almanya havasi daha soguk ama yorgan hep kullandim. Uyku tulumlari büyük gercekten.
amaaannn yine sallamışlar hiç inanmıyorum. Hep böle bi şeler diyip yapmıyolar..
Burda içinde olduğumuz hafta yazıyo, doktorlar doldurduğumuz :)
almanya soğuk diyorlar gerçi türkiyede bile her il birbirini tutmuyor geçen yaz mayısın sonuna kadar yağmur yağdı hırkayla dolaştık haziran başında bodruma tatile gittik bir gün güneşliyse ertesi gün fırtına koptu, ama zaten evin sıcaklığıda bebişlere göre ayarlanacak üzerlerinde de kalın battaniye biz kısa kolluyla gezeriz artık![]()
Bazıları diyo ki kilolu bebe daha kolay doğarmış![]()
Canım muhtemelen önemli bi şey değildir. Belki tahriş falan olmuştur. Ama sen yine takip et. Başka bi şe gelmezse no problem :)
Cok kucukmus onemli degildir ama bence bunu bahane et dr muayene etsin seni. Yola cikmadan icin de rahat eder
Benim şimdi baya şiddetlendi ya duşa girdim rahatlarım diye bir kaç saat bekleyeyim olmazsa gidicem mecburen cnm
bende şimdilik bepanthen aldım ama pişik olurda onunla geçmezse dr'un önerdiğini alıcam..bebe şampuanını bilemem sana ait ama pişik kremi için acele etme. pişik olsun doktorun önerdiği kremi kullan,önceden alınanlar pek işe yaramıyor edindiğim bilgilere göre o yüzden sebamed veya başka marka iyi diyemem. hemen pişik olmuyorlar zaten.
hakan ilk aklimda olandi,sonra ondan saydim emirhan yapmistimHakan nerden çıktı
Hani Emirhan dı
Thy nin sitesinde 35.hafta bitimine dek dr raporu ile uçabilirler diyor hamileler için simdi ben bugun 34+5 im ucmak icin son sınırım 35+6 oluyor dimi bitimi diyor çünkü yoksa iki günüm mü var arıza cikarmasnlar da olur da yarini beklmeden gitmem gerekrse