• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

6 şubat ama 1 şubatta alırız dedı. o sırada kendı gelırse gelır ama suni sancı vermeyız dedı.
ne anladım bu işten.
01/02/2015 güzel duruyor aslında. :)
Senin doktor çaktırmadan seni normal mi doğurtacak ne :KK33:

Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?
uyku tulumları genelde büyük oluyor yeni doğanın kullanabileceğini sanmıyorum kalın battaniyeyle sararız yada evin sıcaklığına göre ince battaniyeyle gerçi benim görümcem yorgan yaptırdı ama bi daha ki kışa kullanırım onu...

gerçekten öylemıs.bende ısyerınde yorulmuyorum sanıyordum.
dün çatı ağrım vardı butun gun yattım. dun gece cok rahat uyudum ve sabah kalktım ağrım falan yok. demekkı yoruluyormusuz

senın bısı kalmamıs zaten 36da gorunuyorsun. ben daha 33teyım hatta dra gore 32 deyım neden öle oldu o kısmı da anlamadım :( neyse idare etmeye calıscaz.

uyku tulumları genelde büyük oluyor yeni doğanın kullanabileceğini sanmıyorum kalın battaniyeyle sararız yada evin sıcaklığına göre ince battaniyeyle gerçi benim görümcem yorgan yaptırdı ama bi daha ki kışa kullanırım onu...

Benim kizim 5. Ay dogumlu ilk zamanlar ben hep yorgan kullandim tabi almanya havasi daha soguk ama yorgan hep kullandim. Uyku tulumlari büyük gercekten.

senın bısı kalmamıs zaten 36da gorunuyorsun. ben daha 33teyım hatta dra gore 32 deyım neden öle oldu o kısmı da anlamadım :KK43: neyse idare etmeye calıscaz.
öyle ama 33 ten sonra başlıyor agrı sızı artarak gıdıyor. bende cok dedım benım ağrımaz bır yerım şu bu dıye ama işte her gecen gun daha zor oluyor.

Kızlar bu haberi gördünüz mü

amaaannn yine sallamışlar hiç inanmıyorum. Hep böle bi şeler diyip yapmıyolar..

senın bısı kalmamıs zaten 36da gorunuyorsun. ben daha 33teyım hatta dra gore 32 deyım neden öle oldu o kısmı da anlamadım :KK43: neyse idare etmeye calıscaz.

Burda içinde olduğumuz hafta yazıyo, doktorlar doldurduğumuz :)

Benim kizim 5. Ay dogumlu ilk zamanlar ben hep yorgan kullandim tabi almanya havasi daha soguk ama yorgan hep kullandim. Uyku tulumlari büyük gercekten.
almanya soğuk diyorlar gerçi türkiyede bile her il birbirini tutmuyor geçen yaz mayısın sonuna kadar yağmur yağdı hırkayla dolaştık haziran başında bodruma tatile gittik bir gün güneşliyse ertesi gün fırtına koptu, ama zaten evin sıcaklığıda bebişlere göre ayarlanacak üzerlerinde de kalın battaniye biz kısa kolluyla gezeriz artık :confused:

almanya soğuk diyorlar gerçi türkiyede bile her il birbirini tutmuyor geçen yaz mayısın sonuna kadar yağmur yağdı hırkayla dolaştık haziran başında bodruma tatile gittik bir gün güneşliyse ertesi gün fırtına koptu, ama zaten evin sıcaklığıda bebişlere göre ayarlanacak üzerlerinde de kalın battaniye biz kısa kolluyla gezeriz artık :confused:

Evet soguk bu sene yazin bile yorganlarimizi kaldirmadik düsün geceleri yorgan örttük.

Canım muhtemelen önemli bi şey değildir. Belki tahriş falan olmuştur. Ama sen yine takip et. Başka bi şe gelmezse no problem :)

Ya öyle tahrislik birsey de yoktu ki canim sıkıldı cok takipteyim biraz karin agrim da oldu hepten tirstim

Cok kucukmus onemli degildir ama bence bunu bahane et dr muayene etsin seni. Yola cikmadan icin de rahat eder

Baska bi dra randevu aldim uc bucukta gidicem esimi bekliyorum bisey çıkarsa ucaga binis icin rapor isteyeceğm benimki yola gidecegimi biliyor vermez simdi rapor hic riske etmiyim dedim. Inşallah bi sıkıntı yoktur da tedbiren ucus iznim olsun bari. Birden ishal de oldum noluyo bilmem bi acayipliker var ya Hayrolsun. Yol icin yiyecek bişeyler yapıyordum onlari da yaktim biguzel o stresle :(

Benim şimdi baya şiddetlendi ya duşa girdim rahatlarım diye bir kaç saat bekleyeyim olmazsa gidicem mecburen cnm

Ayy inşallah yalanci sanci falandir bunlar

bebe şampuanını bilemem sana ait ama pişik kremi için acele etme. pişik olsun doktorun önerdiği kremi kullan,önceden alınanlar pek işe yaramıyor edindiğim bilgilere göre o yüzden sebamed veya başka marka iyi diyemem. hemen pişik olmuyorlar zaten.
bende şimdilik bepanthen aldım ama pişik olurda onunla geçmezse dr'un önerdiğini alıcam..

Thy nin sitesinde 35.hafta bitimine dek dr raporu ile uçabilirler diyor hamileler için simdi ben bugun 34+5 im ucmak icin son sınırım 35+6 oluyor dimi bitimi diyor çünkü yoksa iki günüm mü var arıza cikarmasnlar da olur da yarini beklmeden gitmem gerekrse

Thy nin sitesinde 35.hafta bitimine dek dr raporu ile uçabilirler diyor hamileler için simdi ben bugun 34+5 im ucmak icin son sınırım 35+6 oluyor dimi bitimi diyor çünkü yoksa iki günüm mü var arıza cikarmasnlar da olur da yarini beklmeden gitmem gerekrse

35. hafta bitimi dedigine göre öyle anlasiliyo ama Herkes kafasina göre uyguluyo zaten en iyisi arayip sormak. Ama kendin daha Iyi bilirsin. Ins bisey yoktur bi aksilik cikmaz.

Back
X