• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ihityacin olmadigi surece arama geri canim , bu herfiler ne kaadr odun, seninki benimkine benziyor bu odunlukda

bugun dr a gittim ya, herkesin kocasi yanindaydi giren çikan herkesin bi ben yalnizdim
yarin sabah benle geliyorsun hiç kaçiisn yok dedim dr dan gelince
sende o zaman çocuklari okula gotur sabah diyor, adam apzarlik yapiyor çocugunu gormek için yani ..
sali gunude jinejolog randevum var onada gelicen dedim , ne isim var benim jinekologda diyor sanki onu muayene edecek jinekolog .. 2 aydir nerdeyse ilk defa bugun sabah arkadasa kahvaltiya gittim okul haricinde dogru duzgun evdne çikmiyorum, gezmesini biliyon çocuklarida gotur sabah diyor bana
seytan diyor al igneyi eline dik agzinii
Ilk hamilelikte heo beraber gittik dr.a ikinci de en son randevuyu unuttu tlfna da bakmadi bn tek gittim. 3. Olursa senin gibi yapicak anlasilan. E kacinci olursa olsun biz yine hamileyiz yine bir can geliyor dunyaya. Aman erkekler iste

Yarın benimde kontrolüm var 14:20 de hayırlısıyla bi gidip gelseydim. Bugün sancılar giriyor banada. Yarın sezaryen tarihi isticem. kocama diyorum hangi hün olsa diye o da Cuma gününe denk gelse güzel olur diyo:) kızımda cuma günü doğmuştu, ezana yakın. Kızımın yüzünü görüp bi beş on dakika durup camiye gitmişti. Allah kabul etsinde insan bildiği duaları unuturmu, duaya başlıyorum devamı gelmiyo diye anlatır hep:) Rabbim hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun inşaAllah.
Aldığım biberonları emzikleri falan yıkadım. Kızımdan kalma sterilizasyon var. Yatmadan ona koycam. Hastane çantası bugünde kaldı.

Ilk hamilelikte heo beraber gittik dr.a ikinci de en son randevuyu unuttu tlfna da bakmadi bn tek gittim. 3. Olursa senin gibi yapicak anlasilan. E kacinci olursa olsun biz yine hamileyiz yine bir can geliyor dunyaya. Aman erkekler iste
ay ne biliyim valla ,3. oldugu içinmikii
çocuklara çok duskundur ama dr randevulari viz gelip tiriis gidiyor bizde umrunda deil , Allahtan dr ne dedi diye soruyor gelince onu da demese girtlagina yapisicammm ..

oyy bu Tr doktorlari beni verem edecekkk
benim oglanin 4 kg olma sebebi sekerimin olmasaydi tabiki normal dogurabilrisin canim
bahane arayan dr buluyor vallaaaa
Bir de oyle ciddi soyluyorlar ki. Kendilerini de inandiriyorlar cunku bahanelere hasta da inaniyor iste. Sadece tup bebekle hamile kalmak bile seseryan sebebi. Neymis kiymetli bebekmis. Benim zamanim kiynetli seni normal dogurmani bekleyemem demiyor da.
Bir de tup bebekte de avrupaya gore en basarili ulkeymisiz. Gereksiz yere tup bebek yapilmasi bunun sebebi de. Yurt disinda yasamali aslinda. Kar yagdi yerler buz diye 4 gundur tatil. Bir yollari acmayi beceremedik. Hadi koyler fln tamam da sehir merkezinde de mi acamiyorsun yolu. Bak sinirlendim

Yarın benimde kontrolüm var 14:20 de hayırlısıyla bi gidip gelseydim. Bugün sancılar giriyor banada. Yarın sezaryen tarihi isticem. kocama diyorum hangi hün olsa diye o da Cuma gününe denk gelse güzel olur diyo:) kızımda cuma günü doğmuştu, ezana yakın. Kızımın yüzünü görüp bi beş on dakika durup camiye gitmişti. Allah kabul etsinde insan bildiği duaları unuturmu, duaya başlıyorum devamı gelmiyo diye anlatır hep:) Rabbim hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun inşaAllah.
Aldığım biberonları emzikleri falan yıkadım. Kızımdan kalma sterilizasyon var. Yatmadan ona koycam. Hastane çantası bugünde kaldı.
Oglum da cumadan yarim saat once dogmustu : )
Kizina badi suslemissin ya duz badiyi nerden aldin. Kece harfleri havuzluhanin neresinden aldin. Arkadasima aldircam da. Ben de ogluma yapayim guzel fikir hosuma gitti. Son olarak nasil yapistirdin keceleri. Ben hic bilmem bu isleri

Bir de oyle ciddi soyluyorlar ki. Kendilerini de inandiriyorlar cunku bahanelere hasta da inaniyor iste. Sadece tup bebekle hamile kalmak bile seseryan sebebi. Neymis kiymetli bebekmis. Benim zamanim kiynetli seni normal dogurmani bekleyemem demiyor da.
Bir de tup bebekte de avrupaya gore en basarili ulkeymisiz. Gereksiz yere tup bebek yapilmasi bunun sebebi de. Yurt disinda yasamali aslinda. Kar yagdi yerler buz diye 4 gundur tatil. Bir yollari acmayi beceremedik. Hadi koyler fln tamam da sehir merkezinde de mi acamiyorsun yolu. Bak sinirlendim
valla ne deyim Allah ayrdimciniz olsun, baska seyleri bilmiyorum bu saglik sektoru içler acisi Tr de , yazilan ilaçalr konulan t$hislerr, sezeryan olunca is bitiyormu, insallah adam gibi pediatre bulabilirisniz hepiniz .. ben burda zor buldum valla çok aardim kafama gore dr u, yinede uymayan yonleri var ama idare ediyorum her bdedigini yapmiyorum

eltim gecen yil 2 yasindaki çocugun hem genizetini hem bademcigini aldirdi bu bence tam bi katliam çocuk için .. butun ulke boyle isin kotuusu : ((

Bu arada benim kiz kafayi hedefe doğrultmus basi tam vajina uzerndeydi belki bu yasadklarm ondan dünkü agrim da ondandi kimbilir. Nst çeken ebe bebegin cok asagida dedi bir de asagi inmis dedi lütfen beklesin kuzucum vaktini allahım aceleye hic gerek yok :KK43:

korkma stres yapma bişey olmaz inşallah ...

Pzts randevum.
Valla aradı güç bela kalktım yataktan baktım tele
Ne ısrarla arıyorsun, kalkamıyoruz heralde,gelemiycem demek için aradıysan hiç aramasaydın dedim,
Teli yüzüme kapattı.
ama bundan sonra hep yanında olmalı küsmek kırılmak alınmak zamanı mı yaaa

ay ne biliyim valla ,3. oldugu içinmikii
çocuklara çok duskundur ama dr randevulari viz gelip tiriis gidiyor bizde umrunda deil , Allahtan dr ne dedi diye soruyor gelince onu da demese girtlagina yapisicammm ..
Gecen beraber gittik. Oglum sıkldi bekleyemedi onlar kantine gidince ben girdim muayene oldum. Bu defa sanci surecinde yanimda olsun istiyorum. Ne dersin nasil olur.
Dedigin gibi ilgisiz olsalar hic cekilmez. Dogumhanede istemem de oncesinde gorsun kiymetimi anlasin diyorum mantikli mi

valla ne deyim Allah ayrdimciniz olsun, baska seyleri bilmiyorum bu saglik sektoru içler acisi Tr de , yazilan ilaçalr konulan t$hislerr, sezeryan olunca is bitiyormu, insallah adam gibi pediatre bulabilirisniz hepiniz .. ben burda zor buldum valla çok aardim kafama gore dr u, yinede uymayan yonleri var ama idare ediyorum her bdedigini yapmiyorum

eltim gecen yil 2 yasindaki çocugun hem genizetini hem bademcigini aldirdi bu bence tam bi katliam çocuk için .. butun ulke boyle isin kotuusu : ((
Ben de buldum bi tane.cocuk dr.u herseye antibiyotik yazmiyor. Ama yaziyor yine de. Direk agumentin veriyorlar burda cocuk kac yasinda ya da nesi var onemli degil. Bilincli olmak gerekiyor

Ya off hep dertlerime çözüm için yazar oldum buraya ama oğlum 12. Aya girdi gireli tek başına uyuyamıyor çok moralimi bozuyor bu durum
Doğduğundan beri bir ay Ayağımda salladım sonrası da hep yatağında kendi kendine uyutmaya çalıştım başardım da ama bu üç haftadır tek başına uyumuyor yatağına koyar koymaz ağlıyor neden olabilir sizce ???
Tam kızıma bakarken oğlum da mışıl mışıl uyur diyip sevindiğim anda oğluşumun uykusu pert oldu
Benim maşallah dediğim neden üç gün yaşamıyor :)

Merhabalar ben de şubat annesiyim ve kızım da 3 ocakta 12 ayını doldurdu ve okuyunca şok oldum aynı dert bizde de yebi başladı. Normalde yine uyanan bebekti ama mamasını verirdim beşiğindeyoen içer uyumaya devam ederdi. Şimdi ille yanıma gelmek istiyor o da yetmiyor sarılarak uyumak istiyor yoksa uyutamıyorum. Allah yardımcımız olsun...

Merhabalar ben de şubat annesiyim ve kızım da 3 ocakta 12 ayını doldurdu ve okuyunca şok oldum aynı dert bizde de yebi başladı. Normalde yine uyanan bebekti ama mamasını verirdim beşiğindeyoen içer uyumaya devam ederdi. Şimdi ille yanıma gelmek istiyor o da yetmiyor sarılarak uyumak istiyor yoksa uyutamıyorum. Allah yardımcımız olsun...
biraz da donemsel bu. 13-18 ay arasi anneye en cok yapistiklari donem. Sonra azaliyor. Yavas yavas degistebilirsin uyuma seklini tabi ugrastirir. Sabrin ve vaktin varsa.

1 ayda 1 kg almazki bebis
bence dr seni kastedmistir dr kilo alimi artacak derken : )
karbonhidrat seker vs az tuket çocugun kilosu iuzerinde etki ediyor,ben o sekilde oglumun kilosunu yavaslatmistim .. yavaslatip 4 kg dogurdum :))

Ben bu kilo mevzusunu çok anlamıyorum. Asıl kafa çevresi değil mi mühim olan? Kafa çıktı mı bitiyor zaten zor kısmı. Koca kafalı zayıf bebek olur belki daha zor olur kilolu bebekten. Bir de asıl ödem toplamamaya bakın çünkü vajinada da aynen ödem oluyor o da doğumu zorlaştırıyor. Yani birsürü değişken var kilolu bebek aşırı kilolu olmadığı sürece, çok da mesele değil. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine

oyy bu Tr doktorlari beni verem edecekkk
benim oglanin 4 kg olma sebebi sekerimin olmasaydi tabiki normal dogurabilrisin canim
bahane arayan dr buluyor vallaaaa
Yok benim doktor henüz doğum şekliyle ilgili yorum yapmadı. Şekeri bahane ederse hazırlıklı olayım diye sordum.
Doğum sırasında şekerinle ilgili bişey yapıldı mı peki?
Yarın kontrolüm var da doğumla ilgili ben konuşsam mı onun konuyu açmasını mı beklesem???

Back
X