• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Cok yoruldum ya bugunki stres kosturmaca hepten bitirdi guya dinlenip cikcaktik yola. Adam da bıdbıd tepemde surekli stresli yola havaya dair keske onden gitseymisim beklmeseymisiz bu kadar d bilmem ne. Ya tamam tedirginsin anladım da yansitma bana beni niye panikletiyon beb kendi derdime düşmüşüm zaten :( hayir anlamıyorum ki agri mi sanci mi ne yaşıyorum belim sızlıyor kız asagi baskı yapıyor tepis tepis bugün zaten. Surekli bi acabalar silsilesi var kafamda. Daha bisuru is vardi halledecegm hepsi kaldı zaten 4te uyanmisim bugun uykum da var kız uyumuyor circir böceği basimda yeminle daraldim artik ya oturup ilk defa agliycam nerdeyse

slm kızlar iyi akşamlar
net hala sorunlu geçmişi okuyum dedim imkan vermedi
herkes iyi mi ? doğuran yok de mi :KK66:

biraz da donemsel bu. 13-18 ay arasi anneye en cok yapistiklari donem. Sonra azaliyor. Yavas yavas degistebilirsin uyuma seklini tabi ugrastirir. Sabrin ve vaktin varsa.

Valla doğacak kardeşinin insafına kalmış, inş uslu olur da ablasıyla ilgilenebilirim kolayca. Çünkü zaten kıyamıyorum, hiç mahzun olsun istemiyorum kardeşi doğunca. Hatta konuştum doktorla eğer isterse kızım, ikisini bir emzircem inş bakalım hayırlısı. Hala arada alıyor ama haftada bir gibi bakalım doğumdan sonra kardeşinden görüp istiycek mi

Bu kilo konusunda öcü gibi bakıyor drlar. Benim kizan da büyümüş 2700 dedi bugunki dr onden gidiyor iri bebek dedi niyeyse böyle dehşet bi durummus gibi.

biraz da donemsel bu. 13-18 ay arasi anneye en cok yapistiklari donem. Sonra azaliyor. Yavas yavas degistebilirsin uyuma seklini tabi ugrastirir. Sabrin ve vaktin varsa.

Valla doğacak kardeşinin insafına kalmış, inş uslu olur da ablasıyla ilgilenebilirim kolayca. Çünkü zaten kıyamıyorum, hiç mahzun olsun istemiyorum kardeşi doğunca. Hatta konuştum doktorla eğer isterse kızım, ikisini bir emzircem inş bakalım hayırlısı. Hala arada alıyor ama haftada bir gibi bakalım doğumdan sonra kardeşinden görüp istiycek mi

Gecen beraber gittik. Oglum sıkldi bekleyemedi onlar kantine gidince ben girdim muayene oldum. Bu defa sanci surecinde yanimda olsun istiyorum. Ne dersin nasil olur.
Dedigin gibi ilgisiz olsalar hic cekilmez. Dogumhanede istemem de oncesinde gorsun kiymetimi anlasin diyorum mantikli mi
valla benimki dogumlra giriyor,kizimda yanimdaydi bastan sonada oglanda sadece çocuk dogaacgi anda gelebilid, gobegini o kesti, ilk snaiye çirkin çirkin videolarimiz bile var : )))))
ama ben periduralle sancilari hissetmedigim için adam aci çekdigimi falan gormuyorki benimkii:KK64:

Bu kilo konusunda öcü gibi bakıyor drlar. Benim kizan da büyümüş 2700 dedi bugunki dr onden gidiyor iri bebek dedi niyeyse böyle dehşet bi durummus gibi.
benim gittiğim dr.da kafa boyutundan bahsetti 92 kızımın kafası 99 olursa normal doğum olmaz dedi ama sürekli normal doğumun risklerini anlattığı için gerildim bende

Ben de buldum bi tane.cocuk dr.u herseye antibiyotik yazmiyor. Ama yaziyor yine de. Direk agumentin veriyorlar burda cocuk kac yasinda ya da nesi var onemli degil. Bilincli olmak gerekiyor
dr versin ben takmiyorumki, evde gelip kontrolmu ediyor :)
ama tabi kocalari bu konuda dizginlemek çok zor, ben 2 sene kavga ettim esimle, dr un yazdigi ilaçlari veremdiigm için
doktordan iyimi bilirsin derdi çiakrdi birbirimizi yerdik resmen

simdi hiçç ses etmezzz, nasil istersem ne biliyorsam onu uygularim guvenir yani benim yaptiklarima .. bu kadar yol alana kadar zorlandim ama degedi : )

ay ne biliyim valla ,3. oldugu içinmikii
çocuklara çok duskundur ama dr randevulari viz gelip tiriis gidiyor bizde umrunda deil , Allahtan dr ne dedi diye soruyor gelince onu da demese girtlagina yapisicammm ..
İşte.Bizde.bir kez beraber gittik.
Geleceksin desem.hepsine gelirdi ama kendi talep etmiyor. O bir kez gelmeside şu bizim hormonların tavan yaptığı zaman çok ağlamıştım gelmiyorsun herkes eşiyle gidiyor diye o zamandı.
Yine koca çekiştirmeye başladık.
Adamda hastane fobisi var.

Yok benim doktor henüz doğum şekliyle ilgili yorum yapmadı. Şekeri bahane ederse hazırlıklı olayım diye sordum.
Doğum sırasında şekerinle ilgili bişey yapıldı mı peki?
Yarın kontrolüm var da doğumla ilgili ben konuşsam mı onun konuyu açmasını mı beklesem???
dogum aninda yapilmadi bisey ama ben insuline baslamamistim diyetle idare ettik
hatsanedeyken uç gun boyunca benide bebegide seker yonunden izleidler olçtuler yani bi sorun yok dediler
benim suyum fazlaydi birde, dogum hanede dr bulunmus ama mudaahlede bulunmmamis, sorunlu gebelikliklere giriyormus dr , ihtiyaç olursada aninda mudahale ediyormus iste, bende sonradan ogrendim bunlari bilmiyordum bile orada dr beklediigni : )
sonra o dr benim takibimi yapan ebeye gul gibi bi dogum yapti demis benden için, tam tr ye de çeviremiyorum ama treyegaindan kil alma gibi bisey diyebiliriz dogumuma:KK45::KK45::KK45:

Oglum da cumadan yarim saat once dogmustu : )
Kizina badi suslemissin ya duz badiyi nerden aldin. Kece harfleri havuzluhanin neresinden aldin. Arkadasima aldircam da. Ben de ogluma yapayim guzel fikir hosuma gitti. Son olarak nasil yapistirdin keceleri. Ben hic bilmem bu isleri
Canım o badiyi ya H&m den yada koton dan almıştım. Tam hatırlayamadım. Havuzluhanda adını bilmiyorum ama köşede büyük bir mağaza. Sadece süsler satıyo. Muhakkak görür gidince. Elimde diktim ben, badiyi sonradan kullanırım diye. İstersen silikonla yapıştırabilirsin. Alttan diktim ip görünmüyo:)

ecicansu ecicansu , @InzaR ve diğer merak eden arkadaşlar;
Cumartesi verdiğim çikolata siparişi hava muhalefeti nedeniyle bugün elime ulaştı. Tadına bakıldı gayet sevdik ki eşim çikolata gurmesidir :p
Çikolataların bir yüzünde istediğiniz mesaj yazıyor diğer yüzü de standart, birisinin tersini çevirip çektim. Aşağıda fotolardan bakarsınız.:KK68:
Bildiğiniz madlen çikolatalardan biraz daha küçük gibi. Onun dışında bi olumsuzluk yok canlar :KK39: image.webpimage.webpimage.webp

İşte.Bizde.bir kez beraber gittik.
Geleceksin desem.hepsine gelirdi ama kendi talep etmiyor. O bir kez gelmeside şu bizim hormonların tavan yaptığı zaman çok ağlamıştım gelmiyorsun herkes eşiyle gidiyor diye o zamandı.
Yine koca çekiştirmeye başladık.
Adamda hastane fobisi var.

nasıl oldun ? sancın olmuş , geçmişi sağlıklı okuyamadım , net sorunlu

ama bundan sonra hep yanında olmalı küsmek kırılmak alınmak zamanı mı yaaa
Küçükken koşarken düşmüş kafası yarılmış,annesi babasını kahveden çağırmış gel çocuğu doktora götürelim.diye.
Babası demiş ölürse yenisini yaparız.
Babaları arkadaş gibi ama sevgisi olaydan belli oluyor.
Eşim çok iyi biridir ama genlerden gelen bir şeyler var demekki,biraz merhametten yoksun sanki.

Benim de dr randevum vardı.Bebişimiz dr a göre iyi bence zayıf cherish cherish tabiri ile skinny , slim-fit :-) 2 kilo civarı geldi ,Dr suyu, doppleri gayet güzel dedi.Dedim kilo alması için bişiler okudum yapayım mı dr da dedi her bebek anneye göredir anne vücuduna bünyesine yapısına göredir.Senin çatına,doğum kanalına göre kilo alır dedi.Dışarıdan müdahele etmeye gerek yok dokunma bebeğe dedi.Bir de doğumun rahat olur iyi yönü bu dedi.Dönmüş diyip sevindi :-) Zaten karnımı elle kontrol ederken karnın küçük bebeğin yapısı da küçük büyük ihtimal dedi.dokunarak anlıyor ya :) Ne bileyim rahatlattı gönderdi.Ama kızımı görünce çok sevindik yaa :-)

Bir de oyle ciddi soyluyorlar ki. Kendilerini de inandiriyorlar cunku bahanelere hasta da inaniyor iste. Sadece tup bebekle hamile kalmak bile seseryan sebebi. Neymis kiymetli bebekmis. Benim zamanim kiynetli seni normal dogurmani bekleyemem demiyor da.
Bir de tup bebekte de avrupaya gore en basarili ulkeymisiz. Gereksiz yere tup bebek yapilmasi bunun sebebi de. Yurt disinda yasamali aslinda. Kar yagdi yerler buz diye 4 gundur tatil. Bir yollari acmayi beceremedik. Hadi koyler fln tamam da sehir merkezinde de mi acamiyorsun yolu. Bak sinirlendim
Kıymetsiz bebek de oluyor demek onların mantığına göre. Bilirkişisi varsa bu işin biz de bi Kıymet takdiri talep edeydik

Benim de dr randevum vardı.Bebişimiz dr a göre iyi bence zayıf cherish cherish tabiri ile skinny , slim-fit :-) 2 kilo civarı geldi ,Dr suyu, doppleri gayet güzel dedi.Dedim kilo alması için bişiler okudum yapayım mı dr da dedi her bebek anneye göredir anne vücuduna bünyesine yapısına göredir.Senin çatına,doğum kanalına göre kilo alır dedi.Dışarıdan müdahele etmeye gerek yok dokunma bebeğe dedi.Bir de doğumun rahat olur iyi yönü bu dedi.Dönmüş diyip sevindi :-) Zaten karnımı elle kontrol ederken karnın küçük bebeğin yapısı da küçük büyük ihtimal dedi.dokunarak anlıyor ya :) Ne bileyim rahatlattı gönderdi.Ama kızımı görünce çok sevindik yaa :-)
Oy cok tatlısın :) cok güzel bi paylaşımdı saol walla Doğada her seyin bi dengesi var demk ki iste :) kilosu iyi dediklerine göre öledir ya

Back
X