• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

sırtım ağrıyooorrr oğlum içerde tepişiyor annee yeterrrrrrrrrrrr dinlen die :KK11:
Koltukları sildim, birde boş odamın halısını sildm bir iki yernde çay lekesi vardı:oops:
Annem gelincede antredeki halıyı siler hepsini silerim demişti ama kıyamam anneme ben:KK43:
salonla mutfak halısını ise daha açık renkleri yıkamaya vericem biraz daha kirliler die bu haftasonu inş.
Yatak odasının halıları ise temizler yıkamada gerek yok silmeyede.
Kombiyi kapattım balkonun tüm camlarını salonun camını balkon kapısını açtım diğer halısını sildiğim odanında camını açtım karşılıklı essinde kurun koltuklar die kndimide yatak odasına attım sıcak bu oda, akşamada 1 çeşit yemek var çorba yapcm sadece şimdi attım kndimi yatağa uzanıyorum.:KK43: Sırttım çok ağrıyor yav görende on saat on ton kaldırdım sanar sırtımda altı üstü koltuk ve halı sildim hamişlikte iyice çürüğe çıktık :KK48:

iremguzum iremguzum canım tek başına bazı değerlerin yüksek olması ille hemen bişi var demek değildir sen dr.a göster sonuçları o en iyi bilgilendirmeyi yapar. Kan içinde kızına pekmez yedirmeyi dene, ben hamişlikte çok yedim ilaç içerken sadece bu kadr yükselmemişti snra pekmeze başladım ilaçla birlikte 9. dan 12 ye çıktı ilacı 1.5 aydır içmiyorum pkemezde yemiyorum sık sık , ara ara yiyorum ama değerim hala 12 de düşmemişti. Dalak karaciğer vs. siz yemesenizde çocuğa iyi gelir bak ona pişir ama örnek olmk için sizinde yemeniz lazım oda yemeyebilir ama yese çok iyi kan yapıyormuş onlarda

Bu arada sen nasılsın bakım dün dediklerimi unutmadın dimi:KK66::KK19:

sırtım ağrıyooorrr oğlum içerde tepişiyor annee yeterrrrrrrrrrrr dinlen die :KK11:
Koltukları sildim, birde boş odamın halısını sildm bir iki yernde çay lekesi vardı:oops:
Annem gelincede antredeki halıyı siler hepsini silerim demişti ama kıyamam anneme ben:KK43:
salonla mutfak halısını ise daha açık renkleri yıkamaya vericem biraz daha kirliler die bu haftasonu inş.
Yatak odasının halıları ise temizler yıkamada gerek yok silmeyede.
Kombiyi kapattım balkonun tüm camlarını salonun camını balkon kapısını açtım diğer halısını sildiğim odanında camını açtım karşılıklı essinde kurun koltuklar die kndimide yatak odasına attım sıcak bu oda, akşamada 1 çeşit yemek var çorba yapcm sadece şimdi attım kndimi yatağa uzanıyorum.:KK43: Sırttım çok ağrıyor yav görende on saat on ton kaldırdım sanar sırtımda altı üstü koltuk ve halı sildim hamişlikte iyice çürüğe çıktık :KK48:

iremguzum iremguzum canım tek başına bazı değerlerin yüksek olması ille hemen bişi var demek değildir sen dr.a göster sonuçları o en iyi bilgilendirmeyi yapar. Kan içinde kızına pekmez yedirmeyi dene, ben hamişlikte çok yedim ilaç içerken sadece bu kadr yükselmemişti snra pekmeze başladım ilaçla birlikte 9. dan 12 ye çıktı ilacı 1.5 aydır içmiyorum pkemezde yemiyorum sık sık , ara ara yiyorum ama değerim hala 12 de düşmemişti. Dalak karaciğer vs. siz yemesenizde çocuğa iyi gelir bak ona pişir ama örnek olmk için sizinde yemeniz lazım oda yemeyebilir ama yese çok iyi kan yapıyormuş onlarda

Bu arada sen nasılsın bakım dün dediklerimi unutmadın dimi:KK66::KK19:
Kiz hali silenler ertesi gune doguruyor iyi cesaretlisin. Tabi sizin cocuk yok ben enerjimi ogluma bogusmaya oynamaya harciyorum evde bile olsam.

Trşekkür ettik
2 kişi gereksiz dedi.biri kararsız.
Kaşıntın geçti mi? Krem işe yaradı mı?
Kalmosan iyi geldi canim ama gecici bi rahatlik veriyo diger kremi suruyodum dun surmedin vucudu nemli birakiyo bide yapis yapis yapiyo ama en etkilisi oymus surmedim diye dun yine kasindim:) hap ise yaramiyo kesmedi kasintiyi ama 2 kremide duzenli surdugumde 2ngecedir kasintim olmadi uyudum cok sujur

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Hemen yikaniyo cnm eve gedigin gibi yikiyosun hatta doktornbize her gun yikayin demisti

Dışarısi eksi 11 derece ama bende yangınlar yaniyor yandim anam diye bagrasim var. Çocuk usutmesin bi de camlar icerden disardan buz tutuyor diye klimayi sonda aciyor esim ben de bayginik gecriyorym. Bu hamilelikte insan nasil bi fizyolojiye sahip oluyor yarabbm ne tuhaf söyle buzlara uzanıp cosss diyesim var:rolleyes:

Kiz hali silenler ertesi gune doguruyor iyi cesaretlisin. Tabi sizin cocuk yok ben enerjimi ogluma bogusmaya oynamaya harciyorum evde bile olsam.

Yok ya akıllıdır bnm oğlum gelmez daha 2 hafta bekleyecek bana söz verdi :KK22::KK45:
ama içimde şuan acayip kımıl kımıl şuanda bana geliyorum mu diyor bilemedim şimdi :oops::anneadayı::KK46:

Kızlar dun kontrolümz vardı nst de kalp atışlarını beğenmedi dünden beri hastndyz 10 defa baglndk en az bi beğeniyo bi beğenmiyo dktor biraz daha buyuk olsa düşünmeden alcam dyo.akcğer gelştrci iğne yaptılar demin bir saaat sonra sonkez baklcak dua edın iyi çıksın

Kızlar dun kontrolümz vardı nst de kalp atışlarını beğenmedi dünden beri hastndyz 10 defa baglndk en az bi beğeniyo bi beğenmiyo dktor biraz daha buyuk olsa düşünmeden alcam dyo.akcğer gelştrci iğne yaptılar demin bir saaat sonra sonkez baklcak dua edın iyi çıksın

düzensiz mi kalp atislari dusuk falan mı. Neyden şüpheleniyor ki dr. Inşallah düzene girer de bekler vaktini kuzucuk iyi haberin bekliyoruz canm

Insallah güzel haberlerini alirix.

Inşallah düzene girer canım içini ferah tut

John Verdon, Aklından Bir Sayı Tut la başladım dedektif romanı serisi; 4. kitabı bu şimdi.

Günaydın yola çıkıyoruz nasipse dualarinizda bize de yer verin bugun e mi kazasız dogumsuz varabilelim inşallah:KK66:
Bu arada araba cerci dükkanı gibi oldu yok yok. Yolda falan kalirsak deyü battaniye kettle bol yiyecek içecek stogu sicak su Torbamiz bile var :KK45:iyi ki kuzeyde doguda biyerde yaşamıyoz he benm adamın pimpirigini gorunce sukrettim.:KK76:gerci haberlerde yollar feci gorunuyor hava eksi 15lerde hep. Burasi da dun gece ve bugun inanilmaz ayaz kesti sekiz yildir burdayim hic boyle soguk yasamamastik buralar boyleyse diger yerler cidden soguktur.:KK64:
dune gore agrim azaldi sukur leke de yok. Magnezyum iyi geldi sanirim cok sukur:nazar:

iyi yolculuklar canım; kuş gibi gidin hayırlısıyla varın inşallah :)

Aynen Bende Çok Pişmanım Canım Dururken Bana Bir Zararı Yoktu Sıf Görsel Açıdan

bende sırtımda bir sivilce gibi bişey çıkmıştı onu aldırmıştım,seninki kadar dikiş falan yoktu,vardı da 5-10 anca, o bile burnumdan gelmişti,sütyen takmıycaksın,iltihap kaptırmayacaksın, bişeylerin kıymetini canımız yanınca anlıyoruz,Allah bi daha göstermesin ...

Back
X