- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
sırtım ağrıyooorrr oğlum içerde tepişiyor annee yeterrrrrrrrrrrr dinlen die 
Koltukları sildim, birde boş odamın halısını sildm bir iki yernde çay lekesi vardı
Annem gelincede antredeki halıyı siler hepsini silerim demişti ama kıyamam anneme ben
salonla mutfak halısını ise daha açık renkleri yıkamaya vericem biraz daha kirliler die bu haftasonu inş.
Yatak odasının halıları ise temizler yıkamada gerek yok silmeyede.
Kombiyi kapattım balkonun tüm camlarını salonun camını balkon kapısını açtım diğer halısını sildiğim odanında camını açtım karşılıklı essinde kurun koltuklar die kndimide yatak odasına attım sıcak bu oda, akşamada 1 çeşit yemek var çorba yapcm sadece şimdi attım kndimi yatağa uzanıyorum.
Sırttım çok ağrıyor yav görende on saat on ton kaldırdım sanar sırtımda altı üstü koltuk ve halı sildim hamişlikte iyice çürüğe çıktık 
iremguzum
canım tek başına bazı değerlerin yüksek olması ille hemen bişi var demek değildir sen dr.a göster sonuçları o en iyi bilgilendirmeyi yapar. Kan içinde kızına pekmez yedirmeyi dene, ben hamişlikte çok yedim ilaç içerken sadece bu kadr yükselmemişti snra pekmeze başladım ilaçla birlikte 9. dan 12 ye çıktı ilacı 1.5 aydır içmiyorum pkemezde yemiyorum sık sık , ara ara yiyorum ama değerim hala 12 de düşmemişti. Dalak karaciğer vs. siz yemesenizde çocuğa iyi gelir bak ona pişir ama örnek olmk için sizinde yemeniz lazım oda yemeyebilir ama yese çok iyi kan yapıyormuş onlarda
Bu arada sen nasılsın bakım dün dediklerimi unutmadın dimi

Koltukları sildim, birde boş odamın halısını sildm bir iki yernde çay lekesi vardı

Annem gelincede antredeki halıyı siler hepsini silerim demişti ama kıyamam anneme ben

salonla mutfak halısını ise daha açık renkleri yıkamaya vericem biraz daha kirliler die bu haftasonu inş.
Yatak odasının halıları ise temizler yıkamada gerek yok silmeyede.
Kombiyi kapattım balkonun tüm camlarını salonun camını balkon kapısını açtım diğer halısını sildiğim odanında camını açtım karşılıklı essinde kurun koltuklar die kndimide yatak odasına attım sıcak bu oda, akşamada 1 çeşit yemek var çorba yapcm sadece şimdi attım kndimi yatağa uzanıyorum.

Bu arada sen nasılsın bakım dün dediklerimi unutmadın dimi