Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karistiriuyorum iste ben : )) sayimiz çok oluncaaaaBu ikinci canim.
kiz sen kaç kiloydunkiiii
benim hamile kalma kilomdan bahsediyorsun su an : )))))))))
büyük konuşmamak lazımbir yastıkta kocayın inşallah
her şeyde vardır bir hayır, evliliğin de hamileliğin de her şey vakti geldiğinde oluyor...
ben 8e başlayacağım sene (ne kafaysa çocukluk işte) yıldız kayarken eşimle sevgili olmayı dilemiştim 24 te evlendim
ben de ilk aylar yükseğin dersleri bitsin diye erteledim, mayıs-haziran diyordum hep kısmet oldu 9 aylık evliyken
2 sene emzirmekten yana olduğumdan 2 sene diyorum ben şimdilik arayı. eşim de 1 yıl sonra dedi dur dedim daha bu bir doğsun da
istanbl salı günü doğum yapmış![]()
ben o kiloları en son 5. sınıfta falan görmüştüm sanırım![]()
O zaman aşağı inmiştir belki ondan inmiş göbeğin demişlerdir.Kilo al tabikiii , biz alalım bebikler de alsın.Kızçen de tombiş olsun.![]()
Bu arada hakikaten maşallah, benim de hamile kalma kilom 58.Şu an 74-75 gidip geliyorum.Kaç kiloydun merak ettim bende![]()
hopppallaaa benim kiz 5 yasindyaken 19 kiloydu :))46.6 ile hamile kaldım
5. sınıfta 19 kiloydum
a
ahahahh o nasil oluyor kiz
senin boyun kaç , selvi boyluysan normaldir : ))
karistiriuyorum iste ben : )) sayimiz çok oluncaaaa
hahhah kaynana begencek diye kara kuru bisey mi oldun yani : )) uzunmusun canim maa$allahh : )yok be canım 172 boyum.
hep tombiktim ben üni.den mezun olana kadar 50 bedeni bile gördüm. ama genelde 42-44 tüm. mezuniyete annem zayıflamazsan elbise dikmem dedi; eşim de annem seni görene kadar zayıfla dedi 38 bedene düştüm
68 kiloyla geçen akşam kına fotolarına bakıyoruz eşimle; kemik torbası sakın bir daha bu kiloya düşme dedi![]()
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Kızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah
Sen de zayif hamilelerdensin demek.masallah.
istanbl
hopppallaaa benim kiz 5 yasindyaken 19 kiloydu :))
annen ne kadar uzulmustur yazik kim bilirrrrrrrr
Ben Sevdiğim için onu yyorum yoksa istediğinden ye nolcak :)
Ben keremden yana oyumu kullanıyorum :)Kızlaar sizce yiğit mi kerem mi güzel ya hala bir işim belirleyemedim![]()
nabersiniz hanimlar
mutfagi topladim adet sancisi gibi sancim oldu
bode hamur yogurmustum evde ekmek yok diye simdide onu yapiyorum kalk otur iyice yoruldum
daha çocuklara sofra hazirlanicak,oy anam oyyyy
hergun kendime oglan hamileyken 18 aylik kiizma nasil bakiyordum acaba diye soruyorum ama cevap veremiyorum, aslinda var cevabi galibad aben kabullenmiyorum
yaslandim : ))))
aptamil 1 verdim, bugün mamayı kestik çok stresli bir gün yaşıyorum, inşallah sütüm bebeğime yeter.
Bende bir şirkette çalışıyordum,eşimde onların işlerini.dışardan yapıyordu.büyük konuşmamak lazımbir yastıkta kocayın inşallah
her şeyde vardır bir hayır, evliliğin de hamileliğin de her şey vakti geldiğinde oluyor...
ben 8e başlayacağım sene (ne kafaysa çocukluk işte) yıldız kayarken eşimle sevgili olmayı dilemiştim 24 te evlendim
ben de ilk aylar yükseğin dersleri bitsin diye erteledim, mayıs-haziran diyordum hep kısmet oldu 9 aylık evliyken
2 sene emzirmekten yana olduğumdan 2 sene diyorum ben şimdilik arayı. eşim de 1 yıl sonra dedi dur dedim daha bu bir doğsun da
istanbl salı günü doğum yapmış![]()
evimde ne pisirsem gotururdum üst ve alt komsuma..karsiliginin gelmesi şöyle dursun tabaklarimi kirip başkatabaklar getirirdi kendisi.. Yeri gelir cÇocuğumun ilacini verdim kendisi hasta oldu öyle.. Çocuğuna baktim yani bilmiyorum yaaa çok ayip bisey su durum.ben hamur yogurucak halde olsam alasini yaparim ki disariya sipariş yapiyorum normalde ama gücüm yok. Yarin Esim sabah gidip alicak pastaneden . cikmadi karsima halden anlayan bir komsu ..Ah kıyamam sana ben yaa, bizim alt komşu da ne yapsa bizim eve doluyor kokusu hep.Bazen benim de canım çekiyor ama biz samimi değiliz gerçi.Siz samimiymişsiniz de,bundan sonra sen de ilgilenme hiçbir şeyiyle.