• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bugün Cok yoruldum karnim tas gibi Oldu evi topla sil süpür yemek uff Cok zor geliyo ya Yavas yavas yapiyorum oysa ama yapmadanda olmuyo Yardim isteecek kimsede yok e kizimda var mecbur yapiliyo. Artik dogsa ilkinden zaman daha cabuk gecmisti sanki.

Bu DOGUM daha olmuS ardasin ismi neydi bilmiyorum ama hayirli olsun allahim anali babali büyütsün ins.

kiz sen kaç kiloydunkiiii
benim hamile kalma kilomdan bahsediyorsun su an : )))))))))

46.6 ile hamile kaldım :oops:

büyük konuşmamak lazım :KK39: bir yastıkta kocayın inşallah:nazar:
her şeyde vardır bir hayır, evliliğin de hamileliğin de her şey vakti geldiğinde oluyor...

ben 8e başlayacağım sene (ne kafaysa çocukluk işte) yıldız kayarken eşimle sevgili olmayı dilemiştim 24 te evlendim:KK48:
ben de ilk aylar yükseğin dersleri bitsin diye erteledim, mayıs-haziran diyordum hep kısmet oldu 9 aylık evliyken:KK51:

2 sene emzirmekten yana olduğumdan 2 sene diyorum ben şimdilik arayı. eşim de 1 yıl sonra dedi dur dedim daha bu bir doğsun da :KK55:

istanbl salı günü doğum yapmış :nazar::KK46:

benim eşim lisedeyken en yakın arkadaşımla çıkıyordu ve o zamanlar sürekli kıza delimisin bu çocuk sana hiç yakışmıyor nerden buldun bunu diyordum
meğersem kendime düşünmüşüm o zamanlar :KK53:

ben o kiloları en son 5. sınıfta falan görmüştüm sanırım :D

5. sınıfta 19 kiloydum :KK33:

O zaman aşağı inmiştir belki ondan inmiş göbeğin demişlerdir.Kilo al tabikiii , biz alalım bebikler de alsın.Kızçen de tombiş olsun.:KK6:

ablamda diyor düştü aşağı diye
bebiş zaten 29 dan beri aşağıda

Bu arada hakikaten maşallah, benim de hamile kalma kilom 58.Şu an 74-75 gidip geliyorum.Kaç kiloydun merak ettim bende :p

46.6 idim
sonra 1 haftada 42 ye indim
mide bulantısını had safhada yaşadığım dönem
4. ayda başladım kilo almaya

ahahahh o nasil oluyor kiz
senin boyun kaç , selvi boyluysan normaldir : ))

yok be canım 172 boyum.

hep tombiktim ben üni.den mezun olana kadar 50 bedeni bile gördüm. ama genelde 42-44 tüm. mezuniyete annem zayıflamazsan elbise dikmem dedi; eşim de annem seni görene kadar zayıfla dedi 38 bedene düştüm:KK49:

68 kiloyla geçen akşam kına fotolarına bakıyoruz eşimle; kemik torbası sakın bir daha bu kiloya düşme dedi :eek:

yok be canım 172 boyum.

hep tombiktim ben üni.den mezun olana kadar 50 bedeni bile gördüm. ama genelde 42-44 tüm. mezuniyete annem zayıflamazsan elbise dikmem dedi; eşim de annem seni görene kadar zayıfla dedi 38 bedene düştüm:KK49:

68 kiloyla geçen akşam kına fotolarına bakıyoruz eşimle; kemik torbası sakın bir daha bu kiloya düşme dedi :eek:
hahhah kaynana begencek diye kara kuru bisey mi oldun yani : )) uzunmusun canim maa$allahh : )

Sen de zayif hamilelerdensin demek.masallah.

evet 60 ı görürüm inşallah doğuma kadar
,
istanbl istanbl

hopppallaaa benim kiz 5 yasindyaken 19 kiloydu :))
annen ne kadar uzulmustur yazik kim bilirrrrrrrr

yeğenim 5 yaşında 22 kilo
rüzgarda uçacağım diye korkardı annem
üzülürdü tabi
bende üzülürdüm
lise sonda 39 kiloydum ve sıcak yaz günü bile ince çorap giyemezdim kalın çorap giyerdim 3 kat
sırf bacaklarım kalın dursun diye
sütyeni liseden mezun olduğudma yeni takmaya başlamıştım
ilk reglimi lise 2 de oldum

nabersiniz hanimlar
mutfagi topladim adet sancisi gibi sancim oldu
bode hamur yogurmustum evde ekmek yok diye simdide onu yapiyorum kalk otur iyice yoruldum
daha çocuklara sofra hazirlanicak,oy anam oyyyy

hergun kendime oglan hamileyken 18 aylik kiizma nasil bakiyordum acaba diye soruyorum ama cevap veremiyorum, aslinda var cevabi galibad aben kabullenmiyorum
yaslandim : ))))

Ben neredeyse senden on yaş büyüğüm. Yaştan olduğunu sanmıyorum.

büyük konuşmamak lazım :KK39: bir yastıkta kocayın inşallah:nazar:
her şeyde vardır bir hayır, evliliğin de hamileliğin de her şey vakti geldiğinde oluyor...

ben 8e başlayacağım sene (ne kafaysa çocukluk işte) yıldız kayarken eşimle sevgili olmayı dilemiştim 24 te evlendim:KK48:
ben de ilk aylar yükseğin dersleri bitsin diye erteledim, mayıs-haziran diyordum hep kısmet oldu 9 aylık evliyken:KK51:

2 sene emzirmekten yana olduğumdan 2 sene diyorum ben şimdilik arayı. eşim de 1 yıl sonra dedi dur dedim daha bu bir doğsun da :KK55:

istanbl salı günü doğum yapmış :nazar::KK46:
Bende bir şirkette çalışıyordum,eşimde onların işlerini.dışardan yapıyordu.
Bir gün geldi eski sevgilisi ile ilgili bir şey anlattı ( yeni ayrılmış)
İçimden dedim ayyy bunun sevgilisidemi varmış. Bunu kim ne yapsın.
Sonra evlendim.
Kızıyorum falan ama bin kere olsa yine evlenirim,kendimi asla başka bir kişilikte insanla düşünemiyorum.

Ah kıyamam sana ben yaa, bizim alt komşu da ne yapsa bizim eve doluyor kokusu hep.Bazen benim de canım çekiyor ama biz samimi değiliz gerçi.Siz samimiymişsiniz de,bundan sonra sen de ilgilenme hiçbir şeyiyle.
evimde ne pisirsem gotururdum üst ve alt komsuma..karsiliginin gelmesi şöyle dursun tabaklarimi kirip başkatabaklar getirirdi kendisi.. Yeri gelir cÇocuğumun ilacini verdim kendisi hasta oldu öyle.. Çocuğuna baktim yani bilmiyorum yaaa çok ayip bisey su durum.ben hamur yogurucak halde olsam alasini yaparim ki disariya sipariş yapiyorum normalde ama gücüm yok. Yarin Esim sabah gidip alicak pastaneden . cikmadi karsima halden anlayan bir komsu .. :(

Kızlar en çok hastanede pede ihtiyaç duydum, beklemediğim bir zamanda doğum yaptığım için tam hazırlıklı değildim, lohusa takımımı bile giymedim, başka bir tane pijamam vardı kısa kollu onu giymek istedim daha rahattı. şimdi giymedim bir sürü para verdim diye içim yanıyor :) lohusa külodu almıştım hiç gerek yokmuş hamile külotları ile daha rahat ettim. Emzirme atletini sütyenin yerine tercih ederim kış günü belinizi de sıcak tutar. Normal doğum yaptığım için çok mutluyum, onun çıkışını ağlayışını görmek tüm acıyı yok ediyor :) bir haftada karnım düzleşti 11 kilo almıştım 9 u gitti. hiç doğum yapmış havam yok.

Back
X