Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir şirkette çalışıyordum,eşimde onların işlerini.dışardan yapıyordu.
Bir gün geldi eski sevgilisi ile ilgili bir şey anlattı ( yeni ayrılmış)
İçimden dedim ayyy bunun sevgilisidemi varmış. Bunu kim ne yapsın.
Sonra evlendim.
Kızıyorum falan ama bin kere olsa yine evlenirim,kendimi asla başka bir kişilikte insanla düşünemiyorum.
Süper bir paylaşım olmuş yaaa? Valizimi hazırladım acaba eksik bişiler varmı diye düşünüyordum. Pedin yanında ben birde bebeklerin altına serilen alt açmalar varya onlardan koydum. Oğlumu sezeryan yapmama rağmen 2 hasta bezini tıkabasa dolduracak kadar kanamam olmuştu hastanede yataklar batmıştı.
adetle onun ilgis yok ben 50 kiloydum bende lise 2 de oldum adetimi : ))
bunyen oyle demekki yapacak bisey yok saglikli olda
normal ped, ay o hastane bezi ne kötü bir şey iyice psikolojimi bozdu 3 kere kullandım hemen pede geçtim, büyük ped alın sık sık değiştirirsiniz bence.
İki adet pijama takımı, birkaç tane atlet, terlik, iki çift çorap, lohusa tacı ve patiği, külot(ona karar veremiyordum lohusamı hamilemi), emzirme sütyeni, havlu, humana çay, meme kremi, alt açma, pet, nevresim takımı (bu keyfi birşey, doğum yapacağım hastanenin nevresimleri pembe renk mavi olsun istedim), iki adet demleme bardağı, peçete, ıslak mendil bunlar benim için olanlar.
ah be cancazim meme ucunu bebegin azgina tam sok, disarda hiç kahverengi kisil kalmasinKızlar ben 32. haftamda başlamıştım meme ucu kremine uçları çok kötüydü, hepsini yumuşattı ve attı şimdi rahatım, ara sıra kremi sürüyorum emzirirken sorun yaşamadım, şimdiden mutlaka sürün ben iyiki sürmüşüm diyorum
Canım o şey hani üstü porselen kevgirli gibi oluyor kapaklı kupa tarzı bardaklar, onu iki tane aldım yanıma ot, mot kaynatacaklar bunlar benim başımda biliyorum, rezene, kimyon vs. Ondan iki tane koydum, bende çok anladığımdan değil ablam yeni evlendiğimde getirmişti bitki çayları için... 8 senedir kullanmadım valize attım :)demleme bardagi ne ki canim cahilligimi maruz gor ilk defa duydum
Maşallah canım sana yaaKızlar en çok hastanede pede ihtiyaç duydum, beklemediğim bir zamanda doğum yaptığım için tam hazırlıklı değildim, lohusa takımımı bile giymedim, başka bir tane pijamam vardı kısa kollu onu giymek istedim daha rahattı. şimdi giymedim bir sürü para verdim diye içim yanıyor :) lohusa külodu almıştım hiç gerek yokmuş hamile külotları ile daha rahat ettim. Emzirme atletini sütyenin yerine tercih ederim kış günü belinizi de sıcak tutar. Normal doğum yaptığım için çok mutluyum, onun çıkışını ağlayışını görmek tüm acıyı yok ediyor :) bir haftada karnım düzleşti 11 kilo almıştım 9 u gitti. hiç doğum yapmış havam yok.
evimde ne pisirsem gotururdum üst ve alt komsuma..karsiliginin gelmesi şöyle dursun tabaklarimi kirip başkatabaklar getirirdi kendisi.. Yeri gelir cÇocuğumun ilacini verdim kendisi hasta oldu öyle.. Çocuğuna baktim yani bilmiyorum yaaa çok ayip bisey su durum.ben hamur yogurucak halde olsam alasini yaparim ki disariya sipariş yapiyorum normalde ama gücüm yok. Yarin Esim sabah gidip alicak pastaneden . cikmadi karsima halden anlayan bir komsu ..![]()
Humana tea var o da sütü artiriyormus ama bnm ilk bebis o yüzden denemedim bilmiyorum bi de bulgur için aartırıyor diyorlarHanımlar sütleri arttırmak için özel formülleri olan var mı? Dereotu, soğan salatası, kimyon, çörek otu yağı, bol su, bunun dışında önerileriniz var mı? Mesela şu alkolsüz malt içeceklerden bahsediyorlar. Deneyen bilen faydasını gören var mı? Dediğim gibi bu sefer sütüm olacakmış gibi geliyor, hoş oğlumda da vardı da daha ilk günden hastane odasında kayınvalide mobingiyle karşılaşınca oğluşumu yarı yarı mamayla 8 ay kadar emzirebildim. Farkındasınızdır süte kanalize durumdayım. Birde dr. lansinoh kremi başlayabilirsin şimdiden dedi bana ayın 26'sı pazartesi gününe alındı doğumum bu arada erken mi acaba başlayımmı? Ay çok soru var aklımda.
Kızlar ben 32. haftamda başlamıştım meme ucu kremine uçları çok kötüydü, hepsini yumuşattı ve attı şimdi rahatım, ara sıra kremi sürüyorum emzirirken sorun yaşamadım, şimdiden mutlaka sürün ben iyiki sürmüşüm diyorum
himm kiz bosver onu kalabalik edicek sana anca, kalacagin 24 saaat deilmi hastanede :)Canım o şey hani üstü porselen kevgirli gibi oluyor kapaklı kupa tarzı bardaklar, onu iki tane aldım yanıma ot, mot kaynatacaklar bunlar benim başımda biliyorum, rezene, kimyon vs. Ondan iki tane koydum, bende çok anladığımdan değil ablam yeni evlendiğimde getirmişti bitki çayları için... 8 senedir kullanmadım valize attım :)
piki nerelerdesin kiz senn kaçakk
İki gece kalacakmışım benhimm kiz bosver onu kalabalik edicek sana anca, kalacagin 24 saaat deilmi hastanede :)
Çocuğu olmasa bilmiyor diyeceğim ama ben şimdiye kadar öyle şeyleri hiç.bilmiyordum.evimde ne pisirsem gotururdum üst ve alt komsuma..karsiliginin gelmesi şöyle dursun tabaklarimi kirip başkatabaklar getirirdi kendisi.. Yeri gelir cÇocuğumun ilacini verdim kendisi hasta oldu öyle.. Çocuğuna baktim yani bilmiyorum yaaa çok ayip bisey su durum.ben hamur yogurucak halde olsam alasini yaparim ki disariya sipariş yapiyorum normalde ama gücüm yok. Yarin Esim sabah gidip alicak pastaneden . cikmadi karsima halden anlayan bir komsu ..![]()
Geleceğimi sizde görüyorum :) 30 yaşına kadar bende 3 çocuk yaparım heralde.20 yasinda evlendim canım![]()
Burdayım ben de yine bugün derin depresyondayım.
Gündüz başka yerde çalışmıştım.yazamadım.
Şimdi kendime su Terapisi yaptım da biraz kendime geldim.
Sen neler aldın dün? Bugün müydü yoksa günler mi karıştı.
vucud yorulmustur belki artik litchi
karnim agriyor sanci gibi, wc yede gittim ama geçmedi
sali ola hayrola , dr a nst ye sokun diycem bakalim ne diycek
senin kabizlik isi noldu
ben aci yedigimden beri gunde iki kez çkiyorum nerdeyse
BUrdayim:) arada yaziyorum ama okuyorum bol bol:)nasilsin?piki nerelerdesin kiz senn kaçakk