2015 Şubat Anneleri

Ondan bebek görünüyor mu peki sen yatağa yatınca. Minik alçak bir beşik mi alsam.

Kiskaniyolardir

yok be canım takmıyorum ki onun (kv) dediklerini zaten.
görümcem benim de kiloluydu ki benden 10cm kısa ama aynı bedendi.
nişanlanmadan önceki yaz bayramda köydeydik, ben de siyah atlet siyahlı beyazlı diz boyu bir etek giymiştim. kardeşim de aynı atleti ve kot giymişti.biz odaya iki tane dev girdik resmen (kardeşim benden de uzun bu arada) görümcem demiş ki o zaman (kendisi söyledi) "ben istemem bunu yenge falan"
anlatınca dedim "dinime küfreden müslüman olsa sen neydin o zamanlar, kendine bakmadan bana laf etmişsin"

aha serefraz geldi
nasilsin , hersey yolundami canim ?

Iyiyim canimcim ankardayiz bu gece. Yol buzlu diye mola verdik istitahate cekildik bizimkiler uyudu çoktan ben mide yanmasindan uyuyamiyorum disarda yediklerimz dokundu mahvoldum öyle uykuli uykulu bakiniodum gecmise

snnkiler yine ozmn beğenmemiş laf etmiş bnmkiler resimleri görünce ağzılarıın suyu akmıştı annesiyle tanştık yüzyüze beğenmiş anlatmış sivasta herkese gidince daha istemeye bile gelmemişlerdi düşün ona rağmen sözlendik bnm kilomu sanki yeni farketmiş gibi yorumlamalar peeeh bnde kocaya resti çekince hepsini susturdu snrada nişanda bana görümcelerim ayy nolmuş sana söz resimlerinde çok kilolu çıkmıştın şimdi canlı çok zayıfsın fln dediler sadece göz süzdüm yorum yapmadım snra kndileri şişko olanlar bizim düğüne kadr rejime girdi zayıflamak için

S Sond park yatakların yani file gibi oluyo görüyorsun bebisi. Bir de minik beşikler var yanlari cam gibi seffaf pleksi mi ne öyle bir malzeme cam değil yani onlar da hos bebegi de goruyon açık ve net :)

Millet dönüp kendi totosuna bakmaz onun bunun etinin hesabina düşer hey yarabbm

Iyiyim canimcim ankardayiz bu gece. Yol buzlu diye mola verdik istitahate cekildik bizimkiler uyudu çoktan ben mide yanmasindan uyuyamiyorum disarda yediklerimz dokundu mahvoldum öyle uykuli uykulu bakiniodum gecmise
gavisconun yokmu kolayda yada rennie iste ne ilaç aliyorsan
sen disarda yedin yaniyor ben evdeyim benimkide ayniiii : (((
iyi olmana sevindim , gece gitmeyin zaten aceleniz ne, hiçç sevmem gece yolculugunu

uff fena vuruyor benim sipa, uyumak istiyordum ben

elime kizin bebegini alip baksam bi,bas asagida ayaklar yukarda olunca popyala ayaklar nerde oluyprki : ))) sag li sollu giirisiyor bu çocuk banaaaaaaaaa

Bnm kv de nişanla düğün arası kilo almış olduğumu solemek için ; arkadan gördğm maşallah diyerek iki eliyle bi garip hareket yapmıştı , ben de siz yeni fark etmişsiniz demk ki , Benm oralarımın hep maşallahhı vardır dedim : eşim annem de yanında şaşırdı yazık onlar da :)

uff fena vuruyor benim sipa, uyumak istiyordum ben

elime kizin bebegini alip baksam bi,bas asagida ayaklar yukarda olunca popyala ayaklar nerde oluyprki : ))) sag li sollu giirisiyor bu çocuk banaaaaaaaaa
Ben de hiç bilemiyorum nerde be var:) her taraftan pat put :) yerim

gavisconun yokmu kolayda yada rennie iste ne ilaç aliyorsan
sen disarda yedin yaniyor ben evdeyim benimkide ayniiii : (((
iyi olmana sevindim , gece gitmeyin zaten aceleniz ne, hiçç sevmem gece yolculugunu

var herhalde ilac çantasina bakmam lazım usenmez kalkabrsem yerimden. Bizim yol uzun olunca illla bir kısmi geceye denk geliyor da bu havada heryer kar buz gece yolculuğu bu halde bi de çocukla akıl isi olmazdi zaten iyi oldu böyle temkinli olmak iyidir

Ooy maşallah sana darısı Başımıza :)

iyyim canim nolsun yuvarlanip giidiyorum iste
okumakla kalma katil sohbetimize
sen nasilsin nasil gidiyor bebisle
Pc den giremedim telde zorgeliyo katilmaya calisiyorum ancak bu kdr oluyo izne ayrilinca daha cok girerim insallah. Ben de yuvarlanip gidiyorum tam anlami ile:)

kazasiz belasiz gidin insalalh canim

Pc den giremedim telde zorgeliyo katilmaya calisiyorum ancak bu kdr oluyo izne ayrilinca daha cok girerim insallah. Ben de yuvarlanip gidiyorum tam anlami ile:)
hhaahh lafin gelisi dedim yaws daha yuvarlanmamiza var bizim : ))))
benim telden sadeec okuyabiliyorum yazmaya çalisinca bloke oluyor
az kaldi zaten ehrhalde senin rapora izine

Su terapisi ! En Sevdiğim (depresyona girdin Tmm ama bz de merak ettik olm )

Hahahaha süper kapak olmus kvye
kv hadi neyse kadın dersin gecersin benim.kp cinsin önde gideni erkeginki hic cekilir degil patavatsizliktan öte bisey duracagin yeri bilmemek bır erkek olarak. Evlendkten iki ay sonra ziyarete gittik adet diye evine ilk defa gelmisim daha yeni gelinim uzakta oldugumuz iiçin bir hukuk samimiyet gelistrmemsz de öyle bi curet bulsun ama eve girmemizin ikinci dakkasi ıyyy sen ne kadar çok kilo almıssin boyle bi tuhaf olmussun hic sevmem kilolu insanları demesiyle neye ugradgmi sasrdim. Dogum kontrol hapi içiyordum bi bes kg almistim birden iki ay icinde oyle aman aman bi kg da degil ki oyle bile olsa bi erkegin el kızına böyle bir hitapta bulunmasi cok abes benm icin ne hadsizlik. Daha girer girmez benimi inceliyorsun nasil bi gozdur o yarabbm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…