hemşo sanırım k.valideler görümceler çok merak ediyorlar kilo alma işini bnmkilerde hep telde eşime çok kilo aldımı şiştimi karnı büyüdümü die soruyorlar eşime bnm yüzümün ifadesi değişince, yav hamile herhalde alacak ama öle aşırı almıyor bu, yedikleri bebeğe yarıyor die bnden taraflı konuşmaya çabalıyordu ama bnmde sözlendikten snra kiloma takmışlardı eşimle kardeşlerinin face. konuşmlarında öğrenmiştim kiloma takıldıklarını eşime dedim bni bu kiloda gördün beğendin evlenmek istedin annenle tanıştığımda da böyleydim ben snradan şişmedim o yüzden kilomla ilgili takılacak laf edecekler ve sen onlara ağz payı vermiceksen olmasın bu iş sözü atalım dedim

onların mı koynuna gircem ben ki kilomla ilgili yorum yapıyorlar dedim.

İlk tanışıp memlekete gidince şöyle güzel böyle güzel die millete ballandıra ballandıra anlatıp durmuşlardı bni ama ona rağmen takıyorlar kiloya ki bnm görümcelerimden sadece 2 si zayıf diğerleri tanıştığımzda kiloluydu 2 si hadi 2 çocukluda 1 bekar küçük görümcem çok kiloluydu napcaz işte keyfi bişi olsa bnmki tmm ama çok sinir olmuştum ozmn onlara inat zayıflamışcam daha şişcem dedim

ama strestn kndiliğinden erimiştim birde asker yolu bekledik.

O yüzden şimdide şişcem die umdular sanırım ki hep kilo aldımı kaç kilo aldı şiştimi karnı büyüdümü die sorup duruyorlar haha

bnde Allahın hikmeti sadece 8 kilo aldım çatlasın patlasınlar

takma sende eşim anlatıyor bana ablaları hamişken çok şişmi aşırı kilo almışlar o yüzden onlar sorsada ben takmıyorum bişi cidden laf etcek olsalar sizin kadar şişmedik yinede şükür derim