• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

yat uyu dinlen canim
yarinki ne kursuydu gebelikmiydi, orda dinlenicek yer vardir insallah

Yatamadik da sohbet muhabbet hasret gideriyoz annemlerle. Dinlencek yer yoktur kurs iste butun gun eğitim olcak dogum ve dogum sonrasi icin eslerle birlikte

geçen hafta gittiğimde ne güzel baş aşağı duruyordu bu hafta bi gittik popoyu çıkışa dayamış oturuyo mübarek bebek..

kız bu bebe dogru dururken mi gerisin geri döndü anaaamm ben hep tersti saniyom seninkini ya. Yapmayin boyle geri vites atmayın kuzucanlar

bu da bizim bbek süsümüz bugün yaptık:)

Eklentiler

• IMG_20150110_220302.webp
    IMG_20150110_220302.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 104
Arkadaslar bu haftalarda vajinanin hep islak olmasi normal mi acaba renksiz kokusuz su sizmasi gibi bnde 2 haftadir artti gibi acaba bebegin suyumu sziyo.randevum bu haftaici daha var doktora sormaya yirtilmami var diye korkuyorum benim gibi hep su akan var mi

Ben de Trabzon'da yasiyorum 2 bucuk senedir, istanbul'dan geldim eşim burali. Ben de aslen Rizeliyim. Tam bir karadeniz kizi dogurucam simdi dusundum de :))

ben dee :KK39: tam bir karadeniz kızı doğuracağım eşimle akrabayız biz :)
orada da çok kar olmuş halam hayatımda böyle kar görmedim demiş babama

Naparsınız hatunlar dogum yapan olmamis sanırim. Biz de şükür sagsalim vardik yerles dinlen derken gece oldu. Cok yoruldum bacaklarim ödem oldu davul gibi. Yarin bi de egitime katilcaz esimle tum gun o kadar yorgunum ki nasil dayancam o kadar saat onu düşünüyorum. Yatmadan bi bakayim dedim halcegiziniz nasıl.
Hadi gözün aydın geçmiş olsun canım çok sevindim sağ salim varmaniza

Kizlar ben de cogu insan gibi normal dogumdan yanayim. Yazdiklarinizi okuyorum sizler de cok istiyosunuz benim gibi allah insallah nasip eder.

Ama ne olur bu kadar takmayin bunu. Sezaryeni kafanizda bu kadar buyutmeyin, illaki normal dogum yapmaliyim diye kendinize empoze ederseniz sezaryen olmak zorunda kalirsaniz psikolojik olarak yipranirsiniz.

Akisina birakin, rabbim en kolayini nasip etsin. Ben kendimi sartlamiyorum, kimseye de sormamaya calisiyorum cunku herkesin dogum hikayesi cok baska. Hastaneye gidip saatlerce sancisini cekip bir sorundan dolayi sezaryene giden de var. O yuzden Rabbim neyi nasip etmisse o olacak diyorum kendimi kasmamaya calisiyorm. Ha korkmuyo muyum tabiiki ama bebegimin sagligi en buyuk korkum, sonra cekecegim acilar.

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, nasil oldugu cok da onemli degil..

geçen hafta gittiğimde ne güzel baş aşağı duruyordu bu hafta bi gittik popoyu çıkışa dayamış oturuyo mübarek bebek..
hopppalaaaaaaaaa
geri donme ihtimalleridemi varmis
oyy delircemm artik yaaa ben geri donmezler saniyordum:KK57:

şimdi yaptım canım.yalnız tek başına yapılmaz yatıp kalkması biraz mesele.ama baya bi oynadı.bu hareketleri yapmaktan maksat bebekleri harekete geçirmek.
Onu da yaptim canim.. Ne kadar hareketlenirse etsin gidip sağ bogrume dayaniyor sopa.. Hem ne dayanmak ..
iremguzum iremguzum canım ütü masasına cesaret edemezsen onun yerine kalçanın altına yastık koyupta yatabilirsin.aynı mantık oluyor.

Arkadaslar bu haftalarda vajinanin hep islak olmasi normal mi acaba renksiz kokusuz su sizmasi gibi bnde 2 haftadir artti gibi acaba bebegin suyumu sziyo.randevum bu haftaici daha var doktora sormaya yirtilmami var diye korkuyorum benim gibi hep su akan var mi
su akmazki canim
çis olmasin tutamiyorsan yaada bildigin akinti deil demi ?
benden akmiyor su sahsen

ben dee :KK39: tam bir karadeniz kızı doğuracağım eşimle akrabayız biz :)
orada da çok kar olmuş halam hayatımda böyle kar görmedim demiş babama

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Evet inanilmaz yagdi ki ben merkezdeyim burda bile 50 cm kar oldu nerdeyse. Gecen sene de olmuatu ama bu yil daha fena. Belediye yollari hic acmadi rezil oldu vatandas sorma. Iki gundur eriyo ama geciyo yavas yavas.

Amin çok teşekkür ederim. Çok şükür biz iyiyiz pztesi kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır iyi bakmışımdır yavrularıma.

Amin cnm darısı hepinizin başına inşallah.

amin inşallah. kızım 2800, erkeğim 3200 küsür spinal anestezi ile doğdular. (Maşallah deyin lütfen) Emiyorlar ama çabuk yoruldukları için yeterli gelmedi hemen kan şekerleri düşüyor o yüzden sütü sağıp veriyorum ayrıca mama takviyesi de yapıyorum mecburen.
Burda çok fazla yazı olduğu için fırsat bulup hepsini okuyamıyorum eğer bir sorunuz varsa mesaj atın fırsat buldukça yanıtlarım. Şimdiden sizlere Hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum

Maşallah yavrularına ve saba canım :nazar:

kizlar normal dogum isteyenler birer birer ben buraya alayim
kimse size istiyonmu diye sormaz çatir çatir dogurturlarr ters duz hiç bi bahaneniz olmaz :KK70::KK70::KK70:
Ayyy ben gelirim valla :) hep amerikada dogurayim da çocuğum da amerikan vatandaşı olsun istemiştim ama eşimin askerlik sorunu yüzünden olmadı o hayalim kısmet Fransayaymiş :))))

Sorma hem de nasil bazen islakligi hissedip kosuyorum tuvalete korkudan. Gunluk ped ya da pecetesiz duramiyorum asla.

Benim bi aydir var son zamanlarda daha da cok oldu doktoruma sordum bunu. Normal dedi ama yine test edelim biz dedi bana ozel bi ped yazdi. Eczanelere sorarsan verirler zaten. Amniyo sivisi testi icin ped dersen anlarlar. Icinde uc tane var 12 saate bir degistiriyosun. Bu pede akintin degdiginde eger dogum suyunsa yesil ya da mavi renk oluyo. Zaten yaziyo ustunde nasil kullanacagin. 15 tl falandi fiyati.

Gebeligin son haftalarinda doktor verio zaten cok su gibi akintim varsa. Bi hafta bekleyemem diyosan kendin bile deneyebilirsin canim.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Evet inanilmaz yagdi ki ben merkezdeyim burda bile 50 cm kar oldu nerdeyse. Gecen sene de olmuatu ama bu yil daha fena. Belediye yollari hic acmadi rezil oldu vatandas sorma. Iki gundur eriyo ama geciyo yavas yavas.

aminn hepimize inşallah :)
kv merkezde de onunla da konuşmadım gerçi. fotolardan görüyorum ben de

iyi geceler hatunlar
bugun giremedim pek nasilisniz doguran yok demi

ben dun doktora gittigimden beri yani basinin çok asagida oldugunu ogrendigimden beri daha fazla hissediyorum sanki asagiya baskiyi
daha haftamiz erken, sancilarimda oluyor napicam boyle bilmiyorum
Alalhim nolur subat ayini beklesin diye dua ediyorum marta dogururum diyen ben : ((((
sali gunude bebek deterjani alip kiyafetleri yikayim, çarsambaya kuru utulerim çantami hazirlarim , oturup dua edicem artik, takipde etmezler açilma yoksa : ((((

dr a nst sorucam yapmaz ama sansimi deneyim : (((
yapmazsa onun için ayriyeten acil e gitmem lazim birsuru ugras dur isin yoksa:mad:
Canım niye bu kadar korktun ? Benimde sancım oluyor ama doktor sıyun falan filan gelmediği sürece sorun yok rahat ol dedi eğer dayanılmax bi sancı olursa gel dedi. Benim sancılar oluyor sncak açılma yok şu anda panik olma doktor anlıyor. Onu zaten nstde ciddi bişey olunca doktorun müdahale eder.
Çok kafaya takıyorsunuz ondan. Benimde tersti mesela umursamadım döndü ama ben rahatım.çünkü normal doğum.olsun diye. Takmıyorum
Ne denk gelirse o olsun diyorum
Ve esoba son sözü söyler nokta :) kocan geldi mi durum ne ? :)

Back
X