- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 198
Daha da yagmaz herhlde senede bi kez oluyo genelde. Bu da boyle geldi gecti :)aminn hepimize inşallah :)
kv merkezde de onunla da konuşmadım gerçi. fotolardan görüyorum ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha da yagmaz herhlde senede bi kez oluyo genelde. Bu da boyle geldi gecti :)aminn hepimize inşallah :)
kv merkezde de onunla da konuşmadım gerçi. fotolardan görüyorum ben de
Yani hep islak siliyorum yine islak akinti gibi koyu degil su gibi ama şuda var hep tuvaletim var gibisu akmazki canim
çis olmasin tutamiyorsan yaada bildigin akinti deil demi ?
benden akmiyor su sahsen
Kizlar kanamam geldi hastaneye gittik. Nst de sancim cikmadi. Alttan muayene ettiler acilma da yok. Bebegin kafasi inmis ama asagi baya. Dinleneceksin dedi dr. 2 gundur biraz yirdum galiba kendimi. Bir de bu kabizlik mahfetti beni biraz ikindim o bile sebep olabilirmis. Tatbikat gibi oldu bu aksam bize. Ama cok korktumkanamada oldu ya bu bebek cok durmaz gelir gibi geliyo bana..
Geldi de. Eşim kuzenimi aramış teli açmadım diye.Canım niye bu kadar korktun ? Benimde sancım oluyor ama doktor sıyun falan filan gelmediği sürece sorun yok rahat ol dedi eğer dayanılmax bi sancı olursa gel dedi. Benim sancılar oluyor sncak açılma yok şu anda panik olma doktor anlıyor. Onu zaten nstde ciddi bişey olunca doktorun müdahale eder.
Ve esoba son sözü söyler nokta :) kocan geldi mi durum ne ? :)
Ayyy ben gelirim valla :) hep amerikada dogurayim da çocuğum da amerikan vatandaşı olsun istemiştim ama eşimin askerlik sorunu yüzünden olmadı o hayalim kısmet Fransayaymiş :))))
Bende bilmedigim icin esime diyorum durmadan bebegin suyu geliyo diye:)o su oyle olmazms ama bebekte hareket etmezse korkuyorum o anda.tesekkur ederim bu arada verdiginiz bilgi icin pazartesi saglik ocagindan cagirdilar oraylada bi gorusiyim alirim bende.Sorma hem de nasil bazen islakligi hissedip kosuyorum tuvalete korkudan. Gunluk ped ya da pecetesiz duramiyorum asla.
Benim bi aydir var son zamanlarda daha da cok oldu doktoruma sordum bunu. Normal dedi ama yine test edelim biz dedi bana ozel bi ped yazdi. Eczanelere sorarsan verirler zaten. Amniyo sivisi testi icin ped dersen anlarlar. Icinde uc tane var 12 saate bir degistiriyosun. Bu pede akintin degdiginde eger dogum suyunsa yesil ya da mavi renk oluyo. Zaten yaziyo ustunde nasil kullanacagin. 15 tl falandi fiyati.
Gebeligin son haftalarinda doktor verio zaten cok su gibi akintim varsa. Bi hafta bekleyemem diyosan kendin bile deneyebilirsin canim.
Benim eşimde çok çabaladı yunanistanda doğurayım avrupa vatandaşı olaymışAyyy ben gelirim valla :) hep amerikada dogurayim da çocuğum da amerikan vatandaşı olsun istemiştim ama eşimin askerlik sorunu yüzünden olmadı o hayalim kısmet Fransayaymiş :))))
Evet kisaca bebegin suyu diyoruz iste bizde :)) ama ne demek istwdigini ben anladim aynisi oluyo bana su gibi boyle bembeyaz. Bazi zamanlar hafif yogun kivamli bazi zamanlar su gini. O akintilar hep normal dedi doktorum ama iste son haftalarda cok olursa test edebiliyosun o sekilde.Bende bilmedigim icin esime diyorum durmadan bebegin suyu geliyo diye:)o su oyle olmazms ama bebekte hareket etmezse korkuyorum o anda.tesekkur ederim bu arada verdiginiz bilgi icin pazartesi saglik ocagindan cagirdilar oraylada bi gorusiyim alirim bende.
hahahah gel kizAyyy ben gelirim valla :) hep amerikada dogurayim da çocuğum da amerikan vatandaşı olsun istemiştim ama eşimin askerlik sorunu yüzünden olmadı o hayalim kısmet Fransayaymiş :))))
Korkma 32. Haftamda Benm de kanamam oldu hastanede yattım bir gece, sımdı dikkat ediyorum , bu haftaya geldik şükür . Hiç olumsuz düşünme geçecek dinlenicem deKizlar kanamam geldi hastaneye gittik. Nst de sancim cikmadi. Alttan muayene ettiler acilma da yok. Bebegin kafasi inmis ama asagi baya. Dinleneceksin dedi dr. 2 gundur biraz yirdum galiba kendimi. Bir de bu kabizlik mahfetti beni biraz ikindim o bile sebep olabilirmis. Tatbikat gibi oldu bu aksam bize. Ama cok korktumkanamada oldu ya bu bebek cok durmaz gelir gibi geliyo bana..
Geçmiş olsun canım yat dinlen yorma kendini dikkatli ol inşallah brz daha bekler kuzucukKizlar kanamam geldi hastaneye gittik. Nst de sancim cikmadi. Alttan muayene ettiler acilma da yok. Bebegin kafasi inmis ama asagi baya. Dinleneceksin dedi dr. 2 gundur biraz yirdum galiba kendimi. Bir de bu kabizlik mahfetti beni biraz ikindim o bile sebep olabilirmis. Tatbikat gibi oldu bu aksam bize. Ama cok korktumkanamada oldu ya bu bebek cok durmaz gelir gibi geliyo bana..
Belki bebek mesaneye baskı yapıyordurYani hep islak siliyorum yine islak akinti gibi koyu degil su gibi ama şuda var hep tuvaletim var gibi
Ay allah seni :) güldürdün gece gece :) yol yorgunluğu bu olsa gerek :)Kız allah iyiligini versin e miokuyup okuyup anlmaya çalışıyorum iki saattir bu kız ankaraya anasına gitmedi mi doguma ne ara dellendi de kalkti fransaya gitti doğum icin diye jeton gec düştü baya baya yorulmusum belli
iyisimi gidip uyuyayim ben gidisat iyi degil
Bende istemiştim valla da kısmet olmadı işte..eşim 2.çocuğa artık diyor da onda da eylulum demez mi ben üvey evlat miyim beni niye amerikada dogurmadiniz :)) daha da amerikaya gitmem hıhBenim eşimde çok çabaladı yunanistanda doğurayım avrupa vatandaşı olaymış
Dedim ben tr vakit buldum doğurdum da yunanistanımız kaldı.
Gerçi ilerde çifte vatandaş olabilir.
37+1 oldum kim alır artık beni uçağa :)hahahah gel kiz
kaç haftaliksin uçaga binebilcenmi :)))