canım ben de aynı senin gibiyim yaa.. tatlı için ölürdüm ben (çikolata falan) şimdi canım onları istemiyo. dondurma bile istemiyo. ama acı için ölüyorum. geçen bi şey yaptım kahvaltıya nasıl acı nasıl acı olmuş anlatamam. bağıra bağıra yedim. durduramadım da kendimi. dudaklarım ters döndü acıdan düşün o kadar acıydı.

inşallah böceğime bi şey olmamıştır. :18:
arkadaşlar yemek konusunda sanırım hepimiz aynıyız. doymuyorum ben de. peynir ekmek yiyesim var hep. fakat yediklerimizin etkisi, hareketsizliğimizin etkisi ve hamileliğin etkisiyle bağırsak tembelliği ve bunun sonucu şişkinlik var. sürekli bir rahatsızlık, sürekli bir mide yanması, tuvalete zor çıkma, nefes alamama vs. keşke bir nebze ishal olsam demekten kendimi alamıyorum. daha hamileliğin ikinci ayında bu kadar nefes darlığı yapıyorsa bu şişkinlik 7.-8.-9. ayları düşünemiyorum.
dün akşam yemeği az yedim sabah karnım bi önceki sabahlara göre daha inmişti. artık iyice azaltıcam akşam yemeklerini. meyveyle geçiştirmeye çalışayım bakalım ne olacak. biraz da yürüyüşle desteklemek lazım.