2015 Şubat Anneleri

Yaa olmuodur sanırım acıdan bişi bende etsiz çiğ köfte manyagı oldum bildiğin aşeriorumm yaa olacak bol acılı olacakk :D gözlerimden yas gelio kendimi durduramıorum :D

evet ya durduramıyor insan kendini.

yemeden durabılsem valla yemıcem :) ama hemen bulantı balıyo yemezsem.

valla akşam yedim ama nasıl yedim söyleyeyim; biraz yedim ekmeksiz bi süre durdum öyle sonra karnımın yine aç olduğunu hissedince yine biraz yiyip kalktım. bi süre sonra da meyve yedim. ama rahatlamıştım dün akşam inşallah böyle gider.

:emir_bebek: benim için şubat ayinda anne olmakçok güzel çünkü bende 8 şubatda doğdum ve kizim yada oğlum kova olmasini cok istiyordum benim de satim 27 nisanAllah hepimize hayırlı doğum yapmaya nasip etsin İNSALLAH

blacberyy canım bebeğimin kalbi durmuş aldılar beni silebilirsin listede Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

canım benim çok üzüldüm. dilerim Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat verir sana bir dahaki sefere yüzün güler inş canım

biraz önce deneyimli bir anneye ben bir daha enerjik olabilecek miyim acaba diye sordum. o da hamileliğin bir döneminde o kadar enerjik olacaksın ki o zamanda acaba bu normal mi diye endişeleneceksin.
bir an önce gelsin o günler .

:emir_bebek: benim için şubat ayinda anne olmakçok güzel çünkü bende 8 şubatda doğdum ve kizim yada oğlum kova olmasini cok istiyordum benim de satim 27 nisanAllah hepimize hayırlı doğum yapmaya nasip etsin İNSALLAH

Hayırlı olsun Allah saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallahh :D

Yaprakgul insallah catir catir dogurursun kiz sezeryana gerek kalmadan :))) bak beddua ediyorum.sana :))) wuww dogum cok super bisey yahu ama yalniz. Ebeler ellerini kollarini sokmasalar daha iyi olacak :)))) sen.dua et ikiz ocak ayinda.biri ucuz gebe :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biraz önce deneyimli bir anneye ben bir daha enerjik olabilecek miyim acaba diye sordum. o da hamileliğin bir döneminde o kadar enerjik olacaksın ki o zamanda acaba bu normal mi diye endişeleneceksin.
bir an önce gelsin o günler .

Oğluma ilk hamile kaldığımda hep uyuyordum öğlenlere kadar kalkamıyordum işte yine uyuyordum hatta kayınpederimin bile dikkatini çekmiş biz daha söylemeden anlamıştı benim hamile olduğumu :26: Halsizlik,bitkinlik,baş dönmesi vs çok yaşamıştım.Ama 5-6 aylık hamile olunca da başladım sabah 6'da kalkmaya :1: Kahvaltıyı hazırlar evi toplar düzenlerdim saati zar zor 7 ederdim dikilirdim eşimin tepesine hadi kalk benim canım sıkıldı diye :emir_bebek: Başka hiçbir zaman her gün kendiliğinden saat 6'da enerjik ve mutlu bir biçimde kalkmadım onu söyliyim:52:

kızlar aşagıdakı lınkte bır haber var. izleyın onu. yurtdısında hamıle bır bayan sancısı tutuyor hastane gıdıyor fakat ıcerı gıremeden kapıda yapıyor dogumu. şaka gıbı :) bıkac dakıkada cocuk kucagında. allahım hepımıze boyle kolay dogum nasıp etsın :)

http://www.mynet.com/haber/dunya/ha...tm_medium=referral&utm_campaign=haberwallpost

Ayy ben çok mu duygusuzum acaba ya gülmekten öldüm videoyu izlerken :)) ama bebişi kucağına aldı ya o an süperdi. bebişte çok tatlı maşallah pembiş pembiş :)

Yaprakgul insallah catir catir dogurursun kiz sezeryana gerek kalmadan :))) bak beddua ediyorum.sana :))) wuww dogum cok super bisey yahu ama yalniz. Ebeler ellerini kollarini sokmasalar daha iyi olacak :)))) sen.dua et ikiz ocak ayinda.biri ucuz gebe :))))

Ben de aslında ocak da olmalıyım çnkü şubat başı görünüyo erken olur yüzde doksan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oğluma ilk hamile kaldığımda hep uyuyordum öğlenlere kadar kalkamıyordum işte yine uyuyordum hatta kayınpederimin bile dikkatini çekmiş biz daha söylemeden anlamıştı benim hamile olduğumu :26: Halsizlik,bitkinlik,baş dönmesi vs çok yaşamıştım.Ama 5-6 aylık hamile olunca da başladım sabah 6'da kalkmaya :1: Kahvaltıyı hazırlar evi toplar düzenlerdim saati zar zor 7 ederdim dikilirdim eşimin tepesine hadi kalk benim canım sıkıldı diye :emir_bebek: Başka hiçbir zaman her gün kendiliğinden saat 6'da enerjik ve mutlu bir biçimde kalkmadım onu söyliyim:52:

nasıl sevindim mutlu oldum söylediklerine valla.
diyorlar evi falan boyamaya kalkışıyormuşsun bir de yapamadığın ne kadar iş varsa hepsini yapmak istiyormuşsun.
şuanda inandırıcı gelmedi ama inşallah o günleri görürüz.
ben de istiyorum.
hayattan koptum resmen.

Simdi ciplak ciplak dedinizya o anda inanin o akla gelmiyor bile sahene yaaa bagirmasi.sinir bozucu ama :)

Evet bu benim arkadaşım bu sarı bazen yeşimlsi oluyor kustugumuz şey safra mide boş olunca napsın :((

Canim olucem sanki yaaa su icsem kusuyorum her sabah aynisi. aklima surekli yemekler geliyo midem agzimda .dr ilac verdi ama ne faydaa ne kadarda zormus hic boyle beklemiyodum olsun bunada sukur

Ben de aslında ocak da olmalıyım çnkü şubat başı görünüyo erken olur yüzde doksan

Bizimki ocak sonu ama ortasi olur. Allahim insallah o gun gelir :)

geçmiş olsun canım çalışmıyorsan bol bol dinlenmeye bak çalışıyorsanda bir süre rapor al faydası olur dinlenmenin. inş tez zamanda atlatırsın bu riskli dönemi. bu arada memurum o yüzden gurbetteyim şimdilik. son atamada da tekrar tercih yaptım ama kaçırdım antebi bir puanla bakalım memlekete dönmek ne kadar sürecek :(

cok saol canım.calısıyorum ben ama rapor aldım 10 gun.bol bol dınlenıyorum.ınş faydası olur.sende en yakın zamanda antebe donersın ınş.canım.simdı nerde görev yapıyosun

nasıl sevindim mutlu oldum söylediklerine valla.
diyorlar evi falan boyamaya kalkışıyormuşsun bir de yapamadığın ne kadar iş varsa hepsini yapmak istiyormuşsun.
şuanda inandırıcı gelmedi ama inşallah o günleri görürüz.
ben de istiyorum.
hayattan koptum resmen.

Kızımda da sık sık uyanıyordum geceleri yattığım pozisyondan rahatsız olurdum mesela uyanırdım hiç uykum yokmuş gibi olurdum gideerdim salona televizyon açardım birşeyler atıştırırdım.Bir keresinde de uyandım canım kurabiye çekti oturdum kurabiye yapmaya.Sabah'ın 5inde kurabiye yaptığımı bilirim :1: Eşim de uyanmış bu ne koku yaa sabah sabah diye geziyor civciv gibi arkamda :1: İlk aylar zor geçiyor vücudun hamileliğe bebeğe alışması ama sonrası çok zevkli :21: Benim 3. bebeğim ben bile acemiyim sanki :37:

Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la :( ?

Back
X