2015 Şubat Anneleri

Evet bunu ben de düşünüyorum planli oldugu icin onun burcunu gününü sen seciyorsun halbuki digacak olan ben olsam kendiligimden dogmak isterim hangi gun olursa

Ne yapıcam bilemiyorum. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için sezeryandan iki gün önce bırakacakmışım iğneyi. Böylece epiduralli sezeryan olabilecekmişim. Bebiş geleceği zamanı kendi seçsin desem Dr a ne dicek acaba? O zaman da epidural alamazsın dicek. Tek çare genel anestezi olucak onu da hiç istemiyorum ki ama bebiş kendi zamanında doğucaksa bebiş için ona da katlanırım artık diyorum.

Dinleniyorum canım ama biliyosun artık yatamıyoruz bile hiç vajinal muayene etmedi sadece ultrasondan kafa aşağıda dedi bende ona bağladım hep ama iki gündür etlerim bile acıyo kemikler desen hem kaburgalarım hemde vajina kemiklerim Kırıldı sanki acaba diyorum bebek ağırlığıyla ilgisi varmı irice biraz

Dişini neden sımıyorsun gergin misin?
Off o çok.gıcık bir şey insanın çenesi ağrıyor

Aslında ben gergin olduğumu sanmıyordum ama Sıkıyomuşum Dr dişlerde aşınma GÖRDÜ. Hep işle ilgili sıkıntıdan oluyor sanırım habire çalışıyorum aynı yerde Sayıyor gibiyim doçent bile olamadım daha.

Döndüün eski konuya unutmuştun bu aralar.
Haksılısın o konuda.

Artık üç kilo civarındalar canım taşıması zor oluyodur. Bak benim dönmediği halde bir gün ayakta kalsam ertesi gün ağrım oluyor. Seninki hatta kanalda. Senin çok dikkat etmen lazım ya krizantemcik gibi günde iki kere kırkbeşer dakika Yürü ya da dinlen ama oturma yatarak dinlen.

Döndüün eski konuya unutmuştun bu aralar.
Haksılısın o konuda.

Unutuyor gibi yapıyorum sanırım. Neyse vardır bir hayır inşallah. MİT de doktora yapmış bir Hintli arkadaşım vardı bana bazen işler tıkanır bir türlü senin istediğin yere gelmez o zaman da onun üzerinde ısrar etmeye gerek yoktur değiştirmek başka yoldan hedefe gitmek en iyisidir demişti. Bunu bana 2007 yılında dedi keşke onu dinleseydim. Israrla bu tıkanmış yolu açayım diye uğraştım yıllarca. Şimdi öncelik bebişte. Sıra işe geldiğinde Köklü Değişiklikler yapmayı düşünüyorum umarım cesaretim olur.

Yürümeyi seviyorum ama korkuyorum yolda belde gelirmi diye en azından 37. Haftaya girsem Endişe etmem doğabilir o zaman nedense şimdi doğsa küçük kalacakmış gibi hissediyorum cuma günü gittiğimde 3069 du kilosu 5. Gün artık çok kilo almıyorlar sanıyorum

kar tatilinde doğum izninde yaptığım tv program listemi uygulayayım dedim kafam götürmedi o programları hiç bişey izleyemedim tvde, demekki insan izleyemeyince özeniyor mu napıyor : )) kitap okudum ne varsa gene kitapta var, bikaç kitabım var okunmadık izne biraz kitap alayım diyom ,
önerileriniz var mı ?

Kizzzlaaarr gunaydiinnn
Amma çok döktürmüşsunuz.aksi gibi dun gece uykum geldi uyumusum.birazdan tekrardan doktora gidiyoruz çağırmıştı Dr teyzemiz.ultrasonla da ustun koru bakmisti dondu nu diye simdi bi daha bakmaz herhalde.aksam toplu iğne başı kadar kan yine geldi. Bebek düz olsa yerleşme kanaması derdim ama Hanımefendinin nedense kanala girme gibi bi derdi yok bakalım bugün ne diyecek ve bi daha ne zamana çağıracak , ya bir de bebis 3 kgi geçti ya stres oldum iyice,eşim de takma kafanı israr etme demek böylesi hayirliymis olursun sezeryan diyor ama ne bileyim..erkeklere gore hava hoş zaten

Nazlı olucak senin bu kız hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Eğer yabancı dizi/film seviyorsan öneride bulunabilirim çok aktif bi şekilde izliyorum yıllardır.. Ben de kitapta hic iyi değilim ya alırım ardarda yemekte dahi çözümü ayırmadan okur bitiririm sonra da uzuuun sure kitap filan aklıma gelmez..çocuklara da iyi ornek olmuyorum aslında okumak lazim .

Ne güzel demiş.
Hayatın dışında başka konularda da durum.aynı. Kafaya takıp illede burdan çözücem.diyince gerçekten zarar görüyorsun.

Canım kan sulandirici iğneyi kullanman gerektiği icin epidural sezeryan mantıklı olabilir sonucta sebebin var. peki kan sulandirici igneyi kullansan bile bebek yine kendisi gelmek isteyemez mi? boyle bir durumda ne olacak peki? Yine de normal olma sansi yok mu acaba?

severim yabancı dizi - film , bi ara kore dizilerine bakıyodum , seviyorum çekik gözlüleri : )) bizim dizileri de izlemiyorum eskiden haftada 1-2 olurdu baktığım ama artık o da yok , yaşlanıyo muyum neyim : )))

erkek olmak vardı yaaa

Sanırım sende sıkıntılı bir dönemdesin ben bugün o tıkanıklığı pes ederek çözmeyi planlıyorum :)
Şu uykusuzluk problemi çok fena ya sabaha kadar dön dön belim ağrıdı zaten fıtığım var 26sına kadar nasıl dayanacam eşim az kaldı bak geçecek dayan diyor da sonrada bebiş uyumayacak, büyük huysuzlanacak, eh bide işi bırakırsam bebelerin tüm yükü bende diye söz verdim adama oy dağlar oy diyorum.

Bebiş dönerse doğum Kanalı'na girerse zaten normal olma şansı var ama daha dönmedi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…