2015 Şubat Anneleri

Evet içtimde internette bir süre wc ye gitmeyin diyo
Ben hemen arkasından 3 lt su içtiğimden mümkün olmadı.
Senle ahnı saatte uyanıyoruz.

Su içmeseydin keşke yaw neyse inşallah faydasını görürsün. Evet işte geceleri uyanıyorum ağzımda da dişlerimi sıkmayayım diye dişlik var o da rahat uyutmuyor :)

Tamam hakli olabilirsiniz.iciniz nasil rahat ediyosa oyle yapin.onemli olan sizin psikolojiniz.

Günaydın hatunlar Namazdan sonra uyuyamıyorum ben. Kocamda öyle erkenden işe giden biri değilki kalkayım. Kalksam ses yapcam. Uyumaya çalışayım bari. İçimdeki minikte uyandı:)

Günaydın hatunlar Namazdan sonra uyuyamıyorum ben. Kocamda öyle erkenden işe giden biri değilki kalkayım. Kalksam ses yapcam. Uyumaya çalışayım bari. İçimdeki minikte uyandı:)
Günaydin kizlar.ben de esimi oglumu okula gonderdim tekrar uyumaya calisiyorum ama uykum kacti.

günaydın bayanlar. ben bu gece hıc uyuyamadım saatte bır uyandım yok su ıctım yok soda yok ılac wc derken. uykumu alamayınca da gune asabi başladım. nası bitcek bu haftalar bilemiyorum ya çok umutsuzum bugun

en gıcık durum , uykunun bölünmesi hemde kendi elinle : )) bugün sana geçmez bacım

bugün rüyamda kocamla yaşıyormuşum ama kv de beni başkasıyla evlendiriyor, hamileyimde
bi de 13,90 a maydanoz roka alıyodum : ))) bu kadar para verilir mi diyerek tuhaf

ben de sormustum canım. hatta belım ayrılıo oturamıorum demıstım. coook normaal die uzatmıstı bi de o yuzden agrıları sallamıyorum artık. doğum için herkes aynı şeyi söylüyor. gelince anlarsın meraklanma die. artık nası bi ağrı olcaksa korkmak da istemiyorum ama kendini belli ettiriyor demekki

Günaydın kızlar, bu Ağrı 2 gündür geçmedi bende resmen vajinam Aşağıya düşecek gibi kasıklarımda da ağrım geçmedi hala gitcem bugün doktora hem tahlillerimi alcam hemde sorcam bunu kontrol etsin baksın gerçi normal bunlar takılma dicek eminim

ben gebelikte hiç kullanmadım ama normalde sistit olunca vermişti litch i nin dediği gibi yatmadan önce içmen gerekiyor ki haznede en az 4 saat durması gerekiyormuş inşallah faydasını görürsün
Evet içtimde internette bir süre wc ye gitmeyin diyo
Ben hemen arkasından 3 lt su içtiğimden mümkün olmadı.
Senle ahnı saatte uyanıyoruz.

benimde vajinamda geçmek bilmeyen bir ara 2 haftadır yatarken yürürken kemiklerin dökülüyor resmen ama baskıdan diye geçiştiriyorum. hayırlısıyla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza haftaya salı izne ayrılıyorum. çookkkkk mutttluyuummmm

Bebiş sezeryanla alınınca normal doğum zamanı olmadığı için burcu da etkilenir mi ki?
Evet bunu ben de düşünüyorum planli oldugu icin onun burcunu gününü sen seciyorsun halbuki digacak olan ben olsam kendiligimden dogmak isterim hangi gun olursa

Canım sizin bebiş doğum pozisyonunda olduğu için Kafası basınç yapıyodur bol bol dinlen. FAzla ayakta kalma.

Ben ayrıldım canım pazartesi çünkü bebek aşağıda olduğu için bide çalışırken çok rahatsız Olduğum için çalışmayı seven bi insan için Zor oluyor ama çok sıkılıyom

Su içmeseydin keşke yaw neyse inşallah faydasını görürsün. Evet işte geceleri uyanıyorum ağzımda da dişlerimi sıkmayayım diye dişlik var o da rahat uyutmuyor :)
Dişini neden sımıyorsun gergin misin?
Off o çok.gıcık bir şey insanın çenesi ağrıyor

pekmez ile takviye ettim ben canım 9 dan 12e çıktı tavsiye ederim oda işe yarıyor. Ben ilacı bıraktım die bna günde 1 ymk kaşığı pekmz tavsiye etti sağlık ocağı hemşiresi.

ne pekmezi ? üzüm ? dut ? keçi boynuzu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…