2015 Şubat Anneleri

Heh tam da benden bahsediyorsun eyvah eyvah.Desene salya sümük ağlayacağım sürekli ben de.
Valla hamilelikte çok duygu yoğunluğu yaşamadım bi tek esimi bırakıp ank a gelince çok kötü oldum ama suan Her an ağlama potansiyelim var :) belki herkes farklı oluyordur :)

o işaret dursun mümkünse 1 kaç hafta daha bacım

ailen nerde sen nerdesin ? ben malatyadayım ailem kayseride

kızlar emzirme sütyeni arıyorum,destekli olanlardan.penye sevmiyorum. nerden bulabilirim?

Erken doğum sezonunu kapadım desene :) herkesinki vaktinde gelir insallah :) güçlü güçlü emer bol bol sutlerimiz olur inşallah :)

Canımmmm eve çıktın mı? Dr un erken doğum için be diyor? Bebişin gelişimi önde değildi neden öyle olmuş bişey dedi mi? Eylül Hanımcık emiyor muymuş annesini maşallah ona

aferim eylüle
daha doğuran yok , ama kaç gündür topiğe gelmeyenler var belki doğurmuşlardır , aklıma gelenler , esla , rüya27,
sen anlat hele hastanede ne gerek oluyor ? bi de kaç dikişin var , nedense bunu merak ediyorum : )))

ne pekmezi ? üzüm ? dut ? keçi boynuzu ?

Canım ben dut pekmezi yiyorum annem vermişti köyden geldi ama keçiboynuzu daha etkili oluyormuş kan da ve bebişin kilosunda.

Canım sizin bebişin kafası büyükmüş ne kadrdı haç haftada doğdu.?
Bnm içinde dr.um kafası biraz büyük dedi 40. haftasını beklerse iyice büyür ve normal doğum olmayabilir dedi.
Doğum başlyana kadar belicekmişiz bnm çatı kontrolum vs yapıcakmış bebeğin kilosu yapısına göre normalı zorlarız ama olmazsa sezo olabilirsin dedi. Sizinde öyle bir durum olunca detaylarınzı merak ettim bilgi verebilirmisinz

Gözün aydın canım benim,maşallah melise

selam kızlar nasılsınız varmı yeni doğuranlar
benim temziliğin çoğu gitti azı kaldı
halılar geldiği zaman silip vileda yapacağım bitecek inşallah
halılar olmadığı için şimdilik vileda yapmıyorum heryerde terlikle geziyoruz diye

tam kaçıncı haftada doğmuş oldu bebiş,maşallah,darısı bize inşallah

kızlar emzirme sütyeni arıyorum,destekli olanlardan.penye sevmiyorum. nerden bulabilirim?

canım bulursan banada haber ver bende destekli arıyorum ama 75 beden arıyorum benim bulduklarım hep 85-90 beden arası değişiyor

Geldim eve hastaneden bizim kız deneme sürüşü yapıyormuş sancılar Ondan dedi pıhtılaşma ve orta idrarda temiz çıktı çok şükür iki günde bir yarım saat yürümemizi istedi normal gelecek inşallah dedi rahatladım çok şükür sancılarda 100 ne demek bilmiyorum bilen var mı 100 80 60 gibi Değerler vardı tam bi yere toplandığında o seviye artıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…