- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Valla hamilelikte çok duygu yoğunluğu yaşamadım bi tek esimi bırakıp ank a gelince çok kötü oldum ama suan Her an ağlama potansiyelim var :) belki herkes farklı oluyordur :)Heh tam da benden bahsediyorsun eyvah eyvah.Desene salya sümük ağlayacağım sürekli ben de.
İnşallah kuzucuğum.Senin de lohusalığın hemencik bitsin geçsin dertsiz bir şekilde toparlan en kısa zamanda inşallah.Erken doğum sezonunu kapadım desene :) herkesinki vaktinde gelir insallah :) güçlü güçlü emer bol bol sutlerimiz olur inşallah :)
@Tiramisu35 kiz ruyam sana mi delaletmis yoksa haydi hayırlısı olsun hakkinizda kuzum
ya esim gitmesin istiyorum ben ikna edemiyorum o da gidip islerini halledip erken gelmek istiyor ama sonuna kadar bekleyeceğinden de emin degilm ki artik of mutsuz hissediyorum kendimi. Bi işaret neyim olsa israr etcem göndermicem de
Azcık küçük doğdu ben onu 3 kilo yapmak için cabaliyordum ama 2700 doğdu çok şükür sağlıklı olsun da :)Maşallah Allah bagislasin. ..kaç kilo dogdu ..
Evet gurbet gercwkten cok zor. Allaha sukur ama hic kotu niyetli degiller bi de oyle insanlar var sukretmek lazim tek sorunumuz bu olsun esim cok dusuncelidir allahtan. O da uzuluyo annesi kiz kardesi boyle yapinca cok yansitmamaya calisiyorum stresli bi isi var zaten.
Dedigin gibi evimden de cikmayabilirlerdi fazla samimiyet de iyi degil. Gerci bana iyi niyetli olsun biri ben on adim giderim ona hic rahatsiz olmam. Allah senin de yardimcin olsun gurbet ellerde sagolasin :)
Erken doğum sezonunu kapadım desene :) herkesinki vaktinde gelir insallah :) güçlü güçlü emer bol bol sutlerimiz olur inşallah :)
Emmeyi ogrenmeye çalışıyor kuzum yaa alışmaya çalışıyoruz ana kız :)) ama öğlen başarılıydı gurur duydum onla :) uyuyor şimdi ben de size koştum :) var mı benden sonra doğuran artik geçmiş okuyamiyorum bana özet geçin canım
ne pekmezi ? üzüm ? dut ? keçi boynuzu ?
Büyük oğlum dönmediği, kafa çapı büyük ve benim açılmam olmadığı için mecburi sezeryan olmuştum normal doğum tarihi 1 nisanken 28 martta almıştı doktorum. Bu oğluşta bebek dönmüş dedi ben bekleyelim dedim 1 şubat gibi alın madem dedim ama yok riske atamam 2 hafta sonra alacağız dedi geçen hafta. Önceki doğumum sezeryan olduğu için sezeryan yapıcağız. Uzun süre ssvd hakkında konuştuk ama burası küçük bir yer, doktorum da aile dostumuz, ailecek bütün bebelerimizi o doğurttu, hatta sezeryana kendisi karşı çünkü ablam 11 saat doğum sancısı çektikten sonra bebek yanlış geliyor diye 8 cmlik açılmayla sezeryana girdi vakum olayına girmemek için. Epidural olayı ise ben kan görmeye dayanamam tansiyonum düşüyor yapı olarak da endişeli ve meraklı biriyim o açıdan epidurali ben istemedim, genelle olacağım.
Ailem istanbulda ben trabzondayim simdilik.ailen nerde sen nerdesin ? ben malatyadayım ailem kayseride
Ben Geldim Hastaneden Yavru Kuşum 2.400 gr Olmuş Ve Dönmüş Kafa Aşağıda Ayaklar Yukarda Nts Sancı Falanda Çıkmadı Bide Doğum Odalarını Gezdik Odalarda Gayet Güzel Ve Ferahdı. Haftaya Yine Gel Dedi 2 Hafta Sonrada Sezeryan Gününü Kararlaştırırıs Anestesi Uzmanıyla Görüşceksin Dedi.
Amin canım Allah kimseyi evladiyla sinamasin duası artık daha anlamli geliyor ya gözlerini dikip ağladı mi içim eriyor o hiç üzülmesin canı yanmasin istiyorum çok aglak oldum yalnız doğumdan sonra duygusallik kat kat artıyor sürekli aglayanlara duyurulur(((
kızlar emzirme sütyeni arıyorum,destekli olanlardan.penye sevmiyorum. nerden bulabilirim?
http://www.n11.com/sevi-bebe-destek...1?cid=604001&gclid=COyxnZnPk8MCFUcTwwodRpEArwcanım bulursan banada haber ver bende destekli arıyorum ama 75 beden arıyorum benim bulduklarım hep 85-90 beden arası değişiyor
Eki Görüntüle 1374449 Kızlar yeğenime ördüm Yün cok seker ya bayıldım
Eki Görüntüle 1374449 Kızlar yeğenime ördüm Yün cok seker ya bayıldım
Ya benim girisnkat bide kucuk camlarim cok degil ama 3 cam.kaldi zaten onlarida yarin yapicam ama bitti sukurYaa nasil cam siliyosunuz kizlar en tehlikeli is hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?