2015 Şubat Anneleri

Kızlar siz temizlik yaptıkça ben endişelendiriyorum ya kadın milleti kendine hiç acimiyor arkadaş . Erkekler dogursaydi bu bebeleri inanin kuluckaya yatarlardi naz naz .
hele benımkı doğursaydı nazından oturduğu yerdenkalkmaz,elını suya sabuna dokunmaz,camış gıbı yer içer bıde oturup hüngürhüngür ağlar evıne de pıslıkten gırılmezdı..yemın ederım tam böyle olurdu:cool:

Anladım canım, sen zaten bilirsin işini ama ben topikte biri ağrım sızım var deyince içim acıyor napayım.Yorma kendinş çok kuzum cumartesi de inşallah güzel haberlerle gelisin.Benim de Cuma yine kontrol var bakalım merakla bekliyorum bende.

inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin canım
ben bu hafta hiç yoğurda meyveye dikkat etmedim
kilo almamış olabilir

neyın sonhaftası kız

lafım gelişinin son haftası :KK53:
hani derlerya yumurta kapıya gelince diye

Hadi bana duty free den bebiş icin Alınacak bişey önerin. Krem losyon yağ ne aldırayım?

sen bilirsin hepsi olabilir ama bebek yağı olabilir
ben duty freeden alınacak hiçbişey bulamıyorum doğrusu
özellikle kozmetik piyasaya göre pahalı

Benimkide uyuyo ama korkudan uyandiriyorum durmadan yarn sonuc ciksin iki saatte bir emzircem
2 saatıbekleme canım emıyorsa saat bası belkı daha erken ver..ayağını gıdıkla burnunu sık..uyuyosa bıle emzırmeye calıs.bu ılk ay hem sutun en kalıtelı en kılo aldırıcı donemı hemde bebegın sarılıktan kurtulması ıcın en güzel fırsatınız

Kızlar aynı adet sancısı çekiyorum:( kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum. Allahım yardım etsin bizlere:(

Kızlar aynı adet sancısı çekiyorum:KK43: kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum. Allahım yardım etsin bizlere:KK43:
kız belkı adet olacaksındır :KK48: sıcak su koy ayagına belıne

Kızlar aynı adet sancısı çekiyorum:KK43: kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum. Allahım yardım etsin bizlere:KK43:

bende öyleyim canım ama genelde karın ağrısı olıuyor bende
netten baktım bu haftalarda normalmiş

Hadi bana duty free den bebiş icin Alınacak bişey önerin. Krem losyon yağ ne aldırayım?
Tatlım ben eşime sordum ne aldırılabilir diye cevap bekliyorum yazsın hemen yazcam.O hep bakıyor çünkü giriş çıkışlarda.Acil cevap lazımsa yetişemeyebilirim cevaplamaya çünkü cevap ne zaman verecek bilmiyorum.

inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin canım
ben bu hafta hiç yoğurda meyveye dikkat etmedim
kilo almamış olabilir

lafım gelişinin son haftası :KK53:
hani derlerya yumurta kapıya gelince diye

sen bilirsin hepsi olabilir ama bebek yağı olabilir
ben duty freeden alınacak hiçbişey bulamıyorum doğrusu
özellikle kozmetik piyasaya göre pahalı
Daha hafta bitmedi, aklına geldikçe ye meyveni yoğurdunu.

Tatlım ben eşime sordum ne aldırılabilir diye cevap bekliyorum yazsın hemen yazcam.O hep bakıyor çünkü giriş çıkışlarda.Acil cevap lazımsa yetişemeyebilirim cevaplamaya çünkü cevap ne zaman verecek bilmiyorum.
esın ne bılıyokı ordan ne alınır ne alınmaz :KK64:ordamı calısıyo

Yaklaşık bir saat var ;) ama sorun değil zaten 25 ine kadar da yazabilirsin ;)

Back
X