Ya kızlar. Acaba benim mi sinirlerim bozuk. Bugün bi tanidiga rastladım bana diyor ki dorduncuyu doğurma artik.cumhurbaşkanı 3 çocuk istiyor ya,onunla ilgili espri yapanlardan,dördüncü olmasın diyenlerden sıkıldım artik.bu hayati bilmiyorum ben mi yaşıyorum başkası mi. Cocuklarima başkası mi bakıyor acaba.millete ne oluyor. Kendinde ne hak görüyor acaba bana bunları söylemeye. Eşimle ben bu kararı almisiz.millete düşen hayırlı olsun güle güle buyut demek.bunu demek çok mu zor.oğlumun sınıfından birinin annesiyle karşılaştım.diyor ki oh ne güzel 600 lira paranın da alırsın.yahu kadın saka misin sen.600 lira için çocuk mu yapılır.iyi o zaman sen de bi tane daha yap da sen de alırsın dedim 2 çocuğu var onun da.ayyy yok ben almiiim diyor ağzını yaya yaya.carpicam o ağzına o olacak

sen o aklinla para için yapmiyorsan çocuk ben niye para için yapmış olayım?
Yine okuldan bi kadın oğlumu alayım diye beklerken ikinci bebegin mi diye sordu üçüncü dedim kadın gözlerini açtı aaa korunmuyor muydunuz dedi

yahu sanane.ne ara benle bu samimiyeti kurup bana korunup korunmadigimi soruyorsun ki?su an hamile olduguma gore ya korunmamisizdir yada kaçak olmuştur gerek var mi söylemeye
cherish
un güzel bi lafı vardı.tahammulum kalmadı sadece diye.gerçekten benim de tahammulum kalmadı artık insanlara.hadlerini bilmiyorlar.daha kimseyle bu tarz konusmadim hicbi zaman.gayet mesafeliyimdir durmam gereken noktayı bilirim.aslında çok konuşan biriyim ama bos konusurum ozelime yada karşındakinin ozeline girmem insanlar neden hassas değiller bu konularda bilmiyorum ki..
Bugün ellerim ayaklarim çok sisti pazara girmiştim.yemek yapiyim dedim salçayı bi turlu acamadim sis ellerinden.annemdrn yardim istedim diyor ki ben Ölsem sen ne yapacaksın salçayı acamiyorsun.offffff Allahimmm diyorum yaa sabrr diyorum susuyorum