2015 Şubat Anneleri

Iyi yapmışsın canım ben de bir yıl italyada iki yıl da Fransa'da post doktora yaptım ama hala asistanım ve hocaların derslerine giriyorum kendi adıma ders bile veremiyorum. Eşim Türkiye diye tutturmasaydı ben de yurt dışında devam etmeyi isterdim orada bilim adamına SAYGI var gerçekten.
Senin gibi birini el ustunde tutmalari lazim. Turkiye icin bilimsel arastirmalar yapabilesin diye. Burada kostek oluyorlar ancak.

valla aynen öyle şekerim
benim adam akşam gelmiş lambalara bakıyor silinmişmi diye
silecektik çünkü
ama yetiştiremedik
lambalar silinmedi diyorum hala bakıyor aval aval
ne arıyorsun havada duymuyormusun silinmedi pazar günü sen sileceksin dedim
o zaman o kadarda kirli değiller gerek yok silinmesine diyor
yatağı ters çevir sileceğim diyorum boşver diyor
zaten hamile olan biz depresyona giren onlar

daha bu bişey değil ama ben bunlardan lohusa depresyonunuda bekliyorum artık
Hahahaha Bnmkinin de sürekli bi derdi var, sivilce uçuk gbi ama o kde büyük dert ki bilemezsin =D

Canım nasıl oldun bende söyledim bugün doktora hazırlanıyor bebek dedi dinlen bakalım bendede var hala Ağrı olacak dedi uzanmaya çalış
Kızlar aynı adet sancısı çekiyorum:KK43: kasıklarım ve belim çok ağrıyor. Oturamıyorum, yatamıyorum. Allahım yardım etsin bizlere:KK43:

Unibaby Türkmüş Eczacıbaşı üretiyormuş. Onu da kullanılırız da ben şimdi ithal olup da burada çok paraya aldığımız ne varsa duty freeden aldıracam o yuzden sordum.

şimdi duty free de neler var bilemeyizki
en iyisi eşin oradaki bebek ürünlerini söylesin sen markalarına göre seç içinden
ama tabi buradaki fiyatlarıda bilmek lazım
mesela ben geçen yıl loreal in bir rimelini duty freeden aldım
sonra buradaki fiyatıyla arasında 20 lira fark olduğunu gördüm

Ya kızlar. Acaba benim mi sinirlerim bozuk. Bugün bi tanidiga rastladım bana diyor ki dorduncuyu doğurma artik.cumhurbaşkanı 3 çocuk istiyor ya,onunla ilgili espri yapanlardan,dördüncü olmasın diyenlerden sıkıldım artik.bu hayati bilmiyorum ben mi yaşıyorum başkası mi. Cocuklarima başkası mi bakıyor acaba.millete ne oluyor. Kendinde ne hak görüyor acaba bana bunları söylemeye. Eşimle ben bu kararı almisiz.millete düşen hayırlı olsun güle güle buyut demek.bunu demek çok mu zor.oğlumun sınıfından birinin annesiyle karşılaştım.diyor ki oh ne güzel 600 lira paranın da alırsın.yahu kadın saka misin sen.600 lira için çocuk mu yapılır.iyi o zaman sen de bi tane daha yap da sen de alırsın dedim 2 çocuğu var onun da.ayyy yok ben almiiim diyor ağzını yaya yaya.carpicam o ağzına o olacak :KK11: sen o aklinla para için yapmiyorsan çocuk ben niye para için yapmış olayım?
Yine okuldan bi kadın oğlumu alayım diye beklerken ikinci bebegin mi diye sordu üçüncü dedim kadın gözlerini açtı aaa korunmuyor muydunuz dedi :KK57: yahu sanane.ne ara benle bu samimiyeti kurup bana korunup korunmadigimi soruyorsun ki?su an hamile olduguma gore ya korunmamisizdir yada kaçak olmuştur gerek var mi söylemeye :KK67:

cherish cherish un güzel bi lafı vardı.tahammulum kalmadı sadece diye.gerçekten benim de tahammulum kalmadı artık insanlara.hadlerini bilmiyorlar.daha kimseyle bu tarz konusmadim hicbi zaman.gayet mesafeliyimdir durmam gereken noktayı bilirim.aslında çok konuşan biriyim ama bos konusurum ozelime yada karşındakinin ozeline girmem insanlar neden hassas değiller bu konularda bilmiyorum ki..

Bugün ellerim ayaklarim çok sisti pazara girmiştim.yemek yapiyim dedim salçayı bi turlu acamadim sis ellerinden.annemdrn yardim istedim diyor ki ben Ölsem sen ne yapacaksın salçayı acamiyorsun.offffff Allahimmm diyorum yaa sabrr diyorum susuyorum :KK42:

ayy nefret ediyorum öyle insanlardan
elalemin yatak odasından sanane yahu
milletin uçkurunu düşnmek sanamı kaldı
bazen banada hadi çocuk yap derlerdi senmi bakacaksın sanane derdim
bugün servis beklerken 3 tane ilkokul öğrencisi bana bakıp bişeyler konuşuyorlardı
anneleri söyledi
meğer göbeği var hamile diyormuş biri
diğeri baksana hiç hamileye benzemiyor benim annem çok şişmandı bunda yok diyormuş
hamileyim dedim
küçücük velet iyi düşündünüzmü şimdi hayat çok pahalı dedi
annen seni düşünerekmi yapmış dedim bende :KK57:

Canım senin üzerinde çok Yük var sinirlerini bozuyor seni mutlu eden şeyleri yapmaya çalış. Yaptıklarını zorunlu hissederek yapma. Ellerin şiştiyse bugün de dışardan söyle yemeği kendini zorlama ne olur.

Valla canım yine yaptım yemeği duramiyorum iste her is bana bakıyor rahat da edemiyorum su yemek pissin banyoyu temizlicem bebek gelirse yarin bugün belki sezeryana filan girerim bu sefer hic yapamam. Bugün pazara gitmistim incik boncuk aldım kendime çok severim öyle şeyleri mutlu da olmuştum bak sonrasında ne oldu. Takmamaya çalışıyorum tespih cekiyorum bazen bazen orgu örmeye çalışıyorum sende olduğu gibi örgüler de gözümde büyüdü sanki bitmek bilmedi güya kızıma çorap yapicaktm bi tekini bitiremedim daha. Zaten çok da kendimi düşünmeye zamanım kalmıyor iyice yıprandı sinirler

tamamen katılıyorum..suan dogmasını ıstemememın tek nedesı sezeryan olacak olmasıpozısyonundan dolayı..o sebepten zaman kazanması adına dursun dıyorum..hepımızın bır tarafları ağrıyor hatta emınım oyle agrıyorkı ağlıyoruz cok zaman dertlerımızı dınleyıp..ben 2. gebelıgını yasayan ve halihazırdada bır anne olarak elımden geldıgınce pozıtıf dusunmeye ne bıleyım telaş ettırmemeye yardımcı olmaya çalışıyorum..leb demeden corummu acaba dıye doğurmaya kalkabılıyoruz nıtekım:KK70:ıyı olduğumuzu dusunup,oyleymıs gıbı yapıp durumu kabullenip mutlu olmaya bakalım:KK37:

Senle çoğu şeyimiz benziyor zaten :KK48: yaklaşımlarını çok begeniyorum kaç yaşındaydın sen?

Şimdiden sür ben başladım sürmeye keza ebe de öle dedi olunca sürmenin ne anlamı var aynı pişik gibi olmadan süreceksin dedi
Dikkat ettim b12 iğnesi ve ferrumu beraber aldığım gün oluyor.
Bugün içmedim kan ilacını
İçmeyince düzeliyor.
Bu arada bende göğüs kremi aldım
Yara olacağını sanmıyorum ama her iht.karşı

Bazen gaza geliyorum herşeyi bırakasım geliyor ama çok emek verdim yaaa.
Seni cok iyi anliyorum. 2postdoc sonrasi birakacak degilsin calismalarini. Ben bile bir master yaptim bosa gidecek emeklerim diye korkuyorum. Mutluyum huzurluyum ama gelecekte ne yapabilirim kaygilarim var.

Hahahaha Bnmkinin de sürekli bi derdi var, sivilce uçuk gbi ama o kde büyük dert ki bilemezsin =D

benimkininde derdi bu ara beşiğin müzikçaları
neden kısa çalıyormuş neden sesi çok çıkmıyormuş
minik hoparlörlerden takmayı düşündü
sanki kendi girip yatacak
ben bazen bebek yağı sürüyorum oda sürüyor

Kızlar doktor kızçem iyi dediği için ben çıldırdım galiba :-) nst de Sancı var ben doktordan çıkar çıkmaz pazara gittim gelince cam sildim utanmadan koca göbeğimle ortalığı sildim süpürdüm bide Kalktım Ayıptır sölemesi biber Dolması Yaptım nasıl olsa kız deneme sürüşü yapmış gelmiyormuş daha :-) ;-) :p Kızımın Halısı hazırmış birazdan oda gelir kocişte gelsin gireyim kolunada yürüyüş yapalım :-)
amanin bu ne enerji. Dohum oncesi gelen enerjiyse birazini doguma saklamak lazimmis

Kızlar doktor kızçem iyi dediği için ben çıldırdım galiba :-) nst de Sancı var ben doktordan çıkar çıkmaz pazara gittim gelince cam sildim utanmadan koca göbeğimle ortalığı sildim süpürdüm bide Kalktım Ayıptır sölemesi biber Dolması Yaptım nasıl olsa kız deneme sürüşü yapmış gelmiyormuş daha :-) ;-) :p Kızımın Halısı hazırmış birazdan oda gelir kocişte gelsin gireyim kolunada yürüyüş yapalım :-)
yarın oram agrıyo buram agrıyo dersen doverım senı:KK67:
Ya işler yetişsin diye koşturuyorum hem çok yoruluyorum hem de sürekli bugün doğarsa şu iş kalır bu kalır diye diye kafayı bozdum.
kalırsa kalır,dunyanın sonumu..hamılesın farkındasın demı dogurucaksın bugun yarın..gerıye getıremeyecegıngunlerın tadını çıkarmak yerıne kos oraya kos buraya :KK20:
4 kiloyla 3.5 kilo arasında bence çok fark olmayacaktır. Hem senin bebiş uzun aynı zamanda. Kimsenin ki daha 50 cm yi bulmadı.
boy uzunlukları hıcbırınız de gerceklerı yansıtmıyor..ben hıcbılmıyorum mesela boyunu hıc soylemedı dr gerçek sonuç olmaz hıcbır zaman dıye..kızım 53 cm dogdu ;) bırde usg de söylenen kılodan daha az doğacaktır bebekler hep oyle olur cunku ;)
Ya kızlar. Acaba benim mi sinirlerim bozuk. Bugün bi tanidiga rastladım bana diyor ki dorduncuyu doğurma artik.cumhurbaşkanı 3 çocuk istiyor ya,onunla ilgili espri yapanlardan,dördüncü olmasın diyenlerden sıkıldım artik.bu hayati bilmiyorum ben mi yaşıyorum başkası mi. Cocuklarima başkası mi bakıyor acaba.millete ne oluyor. Kendinde ne hak görüyor acaba bana bunları söylemeye. Eşimle ben bu kararı almisiz.millete düşen hayırlı olsun güle güle buyut demek.bunu demek çok mu zor.oğlumun sınıfından birinin annesiyle karşılaştım.diyor ki oh ne güzel 600 lira paranın da alırsın.yahu kadın saka misin sen.600 lira için çocuk mu yapılır.iyi o zaman sen de bi tane daha yap da sen de alırsın dedim 2 çocuğu var onun da.ayyy yok ben almiiim diyor ağzını yaya yaya.carpicam o ağzına o olacak :KK11: sen o aklinla para için yapmiyorsan çocuk ben niye para için yapmış olayım?
Yine okuldan bi kadın oğlumu alayım diye beklerken ikinci bebegin mi diye sordu üçüncü dedim kadın gözlerini açtı aaa korunmuyor muydunuz dedi :KK57: yahu sanane.ne ara benle bu samimiyeti kurup bana korunup korunmadigimi soruyorsun ki?su an hamile olduguma gore ya korunmamisizdir yada kaçak olmuştur gerek var mi söylemeye :KK67:

cherish cherish un güzel bi lafı vardı.tahammulum kalmadı sadece diye.gerçekten benim de tahammulum kalmadı artık insanlara.hadlerini bilmiyorlar.daha kimseyle bu tarz konusmadim hicbi zaman.gayet mesafeliyimdir durmam gereken noktayı bilirim.aslında çok konuşan biriyim ama bos konusurum ozelime yada karşındakinin ozeline girmem insanlar neden hassas değiller bu konularda bilmiyorum ki..

Bugün ellerim ayaklarim çok sisti pazara girmiştim.yemek yapiyim dedim salçayı bi turlu acamadim sis ellerinden.annemdrn yardim istedim diyor ki ben Ölsem sen ne yapacaksın salçayı acamiyorsun.offffff Allahimmm diyorum yaa sabrr diyorum susuyorum :KK42:
dangalak dengesızler...banada herkes kaçıncı hamılelık dıyor 2 dıyorum ılkının kız olduğunu bununda erkek olduğunu duyan ooo cok ıyı bır daha yapma dıyor..dusun ana sağlıkta dun hayatımda ılk defa gordugum kadın bunu dıyen.sanane kı :63:ve onun gıbı kac kışı dedı daha bırdaha yapma dıye..mıllet halt yedıklerınden başları ağrıyor..

anne meselesine gelınce..annemle babam ankaradan gelecekler..ınan ne kadar gec gelseler o kadar kar gözüyle bakıyorum..annem de annen gıbı yardım etmeyı bırak yok gobegın ne bıcım,yok orası nıye pıs,yok bu nıye böyle..anca bana dert tasa..mümkünse doğurmadan 1 gun once gelsın baksın kızıma..gercı ona da emındegılım yaao_O

Senin gibi birini el ustunde tutmalari lazim. Turkiye icin bilimsel arastirmalar yapabilesin diye. Burada kostek oluyorlar ancak.

Bazen başarı yeterli olmuyor şans ve yanında seni destekleyen birileri de gerekiyor. Allah büyük inşallah Allah yardımcımız olur.

Jhonson baby ürünleri aldırsam önerir misiniz?

Neden söylemiyor acaba. Belli bir kilonun üstünde diye mi?
Ben eskiden kara kuru minik bebekleri severdim ama insan kendinin olunca nedense biraz tombik olsun istiyor.
Gerçi arkadaşınkinede çok topaç.demişti bebek doğdu minnacık.
Belli olmuyor zannımca.

Valla bilmiyorum ne bu enerji ama ağrım yok değil var gene şöle düşünüyorum bide hergün evim temiz Olmalı toplu olmalı bebeğim geldiği an benden önce eve gelenler laf etmesin kv zaten sevmem o gelip evi ısıtıp yemek yapcak benden önce kendi annem hastanede olcak o yüzden hep derli toplu olsun derdindeyiz
amanin bu ne enerji. Dohum oncesi gelen enerjiyse birazini doguma saklamak lazimmis

Benimki bu olcumde 50.8 cm çıktı canım.
Aslında 3 kg bebekler için ortalama değer oluyor genelde o şekilde doguyorlar ama doğunca göreceksiniz yine de çok küçük gelecek gözünüze :KK36:

ya ben doktoruma boyu ne kadar diye sordum bir kere
iki büklüm duruyor ölçememki doğunca belli olur dedi
sizin doktorlar nasıl ölçüyor o_O

Valla canım yine yaptım yemeği duramiyorum iste her is bana bakıyor rahat da edemiyorum su yemek pissin banyoyu temizlicem bebek gelirse yarin bugün belki sezeryana filan girerim bu sefer hic yapamam. Bugün pazara gitmistim incik boncuk aldım kendime çok severim öyle şeyleri mutlu da olmuştum bak sonrasında ne oldu. Takmamaya çalışıyorum tespih cekiyorum bazen bazen orgu örmeye çalışıyorum sende olduğu gibi örgüler de gözümde büyüdü sanki bitmek bilmedi güya kızıma çorap yapicaktm bi tekini bitiremedim daha. Zaten çok da kendimi düşünmeye zamanım kalmıyor iyice yıprandı sinirler

Biraz durmanın zamanı sanki. Yapma yaw ev işi falan bişey olmaz kısa sürede. Ne güzel şeyler almışsın onlarla ilgilen. Bazen şalterleri indirmek gerekiyor.

Jhonson baby ürünleri aldırsam önerir misiniz?
Hayır cnm doktorlar önermiyor alma bence
Neden söylemiyor acaba. Belli bir kilonun üstünde diye mi?
Ben eskiden kara kuru minik bebekleri severdim ama insan kendinin olunca nedense biraz tombik olsun istiyor.
Gerçi arkadaşınkinede çok topaç.demişti bebek doğdu minnacık.
Belli olmuyor zannımca.
Artık kiloya takılmamamı söylüyor 1 ay önce söyledi en son o zamanda iyi gidiyor dedi ne zayıf ne iri çünkü şekerden sonra dikkat etmem de gerekti çok kilo iyi değil dedi. Ama senin için geçerli deşl tabi çünkü sende şeker yok o yüzden problem deil tontiş tontiş olsbilir kızın:)

Back
X