2015 Şubat Anneleri

Amin canım Allah kimseyi evladiyla sinamasin duası artık daha anlamli geliyor ya gözlerini dikip ağladı mi içim eriyor o hiç üzülmesin canı yanmasin istiyorum çok aglak oldum yalnız doğumdan sonra duygusallik kat kat artıyor sürekli aglayanlara duyurulur :KK43:(((
Ben ben hapı yuttum desene

....

ayy nefret ediyorum öyle insanlardan
elalemin yatak odasından sanane yahu
milletin uçkurunu düşnmek sanamı kaldı
bazen banada hadi çocuk yap derlerdi senmi bakacaksın sanane derdim
bugün servis beklerken 3 tane ilkokul öğrencisi bana bakıp bişeyler konuşuyorlardı
anneleri söyledi
meğer göbeği var hamile diyormuş biri
diğeri baksana hiç hamileye benzemiyor benim annem çok şişmandı bunda yok diyormuş
hamileyim dedim
küçücük velet iyi düşündünüzmü şimdi hayat çok pahalı dedi
annen seni düşünerekmi yapmış dedim bende :KK57:

Anaa ufacık çocuktaki laflara bak :confused: çocuklar artik çocuk gibi değiller çocukluklarını yasayamiyorlar küçük yasta yetişkin oluyorlar sanki..
Oğlum kresteyken bi tane çocuk yanasmisti yanıma sen anne misin diye sordu bana,ben de dedim evet ben anneyim,ama Nasil olur sen abla gibi duruyorsun ayni dedi bana :KK57: bunu da söyleyen erkek cocugu,hani kızlar biraz daha Cingöz oluyorlar ama bi erkek cocugunun bunlara dikkat etmesi ilginç..

Bigunde oğlumu dışarı çıkardım pepee yeleği vardı.8-9 yaşlarında bi erkek çocuğu geldi yanıma bana dedi ki bu yeleği sen mi ördün yoksa hazır mi aldınız :KK57:

Biz beklemeyip hemen çocuk yaptığımız için çocuk yap laflarını hic duymadık ama yapma diyenlerle ayni kefedeler bence sorun dışarıdaki insanların hayatimiza müdahale etmesi.bi kiz olsun bi oglab yeterciler,bu devirde çocuk yapilmazcilar,valla ben bi tane yaptimcilar.. Hepinizi tebrik ederim bravo diyorum ama benim tercihim seninki gibi olmak zorunda mi? Kırmak istemiyorum kimseyi ama bigun birine patlıcam sanki.

aynen ya biz biraz paniğiz hemen korkuyoruz
aslında pek takmamaya bilgi sahibi olmamaya çalşıyorum ben
ne kadar irdelersen o kadar kötü oluyor
acaba bende de olurmu diyorsun
en iyisi cahil kalmak galiba
mesela akşam haberlerde epidural anestezi alan kadını izledim
şimdi epiduralden korkmaya başladım
sezeryandan zaten korkuyordum
negatif düşündükçe çekiyoruz kendimize
Artık son haftaları iyi değerlendirmemiz lazım
neredeyse 1 ay sonra doğurmayan kalmayacak ama biz hala o öylemi bu böylemi diyoruz
en iyisi 3 maymunu oynayıp son tekmelerin kıpırtıların keyfini çıkarmak :KK47:

O haberi ben de izledim ve izlerken ağladım. Ama eksiklik var haberde yani Nasil o hale gelmiş epudrale bi tepki mi vermiş vücudu iğneyi mi yanlış yere batirmislar ne olmuş acaba?gerçekten olumsuz seylerden uzak durmak lazim.Rabbim yardım etsin inşallah dua etmekten başka elimizde tutanagimiz yok.tabii keyfini çıkaralım bazilarinizin ilk ve son hamileliği olacak belki de belki de bazilariniz da ikinci kere tecrübe etmek isteyeceksiniz..ne bileyim Allah Gönlünüze gore versin kızlar inşallah ben hepinizi çok sevdim güzel bi hayatınız olsun inş.

yarın oram agrıyo buram agrıyo dersen doverım senı:KK67:

kalırsa kalır,dunyanın sonumu..hamılesın farkındasın demı dogurucaksın bugun yarın..gerıye getıremeyecegıngunlerın tadını çıkarmak yerıne kos oraya kos buraya :KK20:

boy uzunlukları hıcbırınız de gerceklerı yansıtmıyor..ben hıcbılmıyorum mesela boyunu hıc soylemedı dr gerçek sonuç olmaz hıcbır zaman dıye..kızım 53 cm dogdu :KK66: bırde usg de söylenen kılodan daha az doğacaktır bebekler hep oyle olur cunku :KK66:
dangalak dengesızler...banada herkes kaçıncı hamılelık dıyor 2 dıyorum ılkının kız olduğunu bununda erkek olduğunu duyan ooo cok ıyı bır daha yapma dıyor..dusun ana sağlıkta dun hayatımda ılk defa gordugum kadın bunu dıyen.sanane kı :63:ve onun gıbı kac kışı dedı daha bırdaha yapma dıye..mıllet halt yedıklerınden başları ağrıyor..

anne meselesine gelınce..annemle babam ankaradan gelecekler..ınan ne kadar gec gelseler o kadar kar gözüyle bakıyorum..annem de annen gıbı yardım etmeyı bırak yok gobegın ne bıcım,yok orası nıye pıs,yok bu nıye böyle..anca bana dert tasa..mümkünse doğurmadan 1 gun once gelsın baksın kızıma..gercı ona da emındegılım yaao_O

S Sond irem guzum HAKLI bence.

Dikkat ettim b12 iğnesi ve ferrumu beraber aldığım gün oluyor.
Bugün içmedim kan ilacını
İçmeyince düzeliyor.
Bu arada bende göğüs kremi aldım
Yara olacağını sanmıyorum ama her iht.karşı

Lansinoh mu aldın?
Bende sürdüm bugün herkes bi ay önce başka dedi bendd lansinoh aldım ama zeytinyağını biraz ısıtıp sonra soğutmaya bırakıpta kullanmak iyi gelirmiş birde ayva çekirdeklerini az suyla kaynatıp jel haline getirip soğutup sürülebilirmiş yani illa kreme gerek yok kremi almış bulunduğum için kullanıyorum biterse bende organik alternatiflere geçicem yalnız yavaşça sürün göğüsleri çok uyarmayın kızlar aman :)

Anaa ufacık çocuktaki laflara bak :confused: çocuklar artik çocuk gibi değiller çocukluklarını yasayamiyorlar küçük yasta yetişkin oluyorlar sanki..
Oğlum kresteyken bi tane çocuk yanasmisti yanıma sen anne misin diye sordu bana,ben de dedim evet ben anneyim,ama Nasil olur sen abla gibi duruyorsun ayni dedi bana :KK57: bunu da söyleyen erkek cocugu,hani kızlar biraz daha Cingöz oluyorlar ama bi erkek cocugunun bunlara dikkat etmesi ilginç..

Bigunde oğlumu dışarı çıkardım pepee yeleği vardı.8-9 yaşlarında bi erkek çocuğu geldi yanıma bana dedi ki bu yeleği sen mi ördün yoksa hazır mi aldınız :KK57:

Biz beklemeyip hemen çocuk yaptığımız için çocuk yap laflarını hic duymadık ama yapma diyenlerle ayni kefedeler bence sorun dışarıdaki insanların hayatimiza müdahale etmesi.bi kiz olsun bi oglab yeterciler,bu devirde çocuk yapilmazcilar,valla ben bi tane yaptimcilar.. Hepinizi tebrik ederim bravo diyorum ama benim tercihim seninki gibi olmak zorunda mi? Kırmak istemiyorum kimseyi ama bigun birine patlıcam sanki.

ya benim en yakın çocukluk arkadaşlarım sürekli laf sokma derdindeler
altta kalmıyorum ağızlarının payını veriyorum diye atarlı gebe koydular adımı
yahu sizde geçtiniz bu yollardan ben bişey dedimmi
ne diye beni sorguluyorsunuz sürekli
kimsenin bişeyine karışmıyorum evime gelen gözleriyle didikler heryeri
dışaroda gören laf sokma derdinde
anlamıyorum insanları
ya gerçekten hamilelik alınganlık durumu var
yada gözümüz bu dönemde açıldıda gerçekleri görmeye başladık

en yakınımdan ablam kızıma koyacağım isme şiddetle karşı
her fırsatta kavga ediyoruz
pazartesi sabahı kahvaltıya gittim ona
annem ve babamda geldi
onların yanında girdik birbirimize
annemde çıktı ordan sonuna nur ekledi böyle olacak dedi
dedim napıyorsunuz siz ya
söyleyin kocalarınıza bitane çocuk yapsın size istediğiniz ismi koyun benim bebeğimin adı bu işinize gelirse
artık o kadar psikolojimi bozdularki ben bile şüphe etmeye başladım acaba güzel değilmi diye

Biraz durmanın zamanı sanki. Yapma yaw ev işi falan bişey olmaz kısa sürede. Ne güzel şeyler almışsın onlarla ilgilen. Bazen şalterleri indirmek gerekiyor.

Ah tatlım sen bizim evi gorsen :KK51: Sizinkiler simdi ip gibidir dağınıklık yoktur benim bu cimcimem var ki yatak odasından tencere mutfaktan da kazak cikarttiriyor her tarafı karıştırıyor bak şimdi mutfaktayiz limonlari firlatmakla meşgul inş. Siz de bunları yasadiginizda benim kulaklarimi cinlatirsiniz :KK25:

ya ben doktoruma boyu ne kadar diye sordum bir kere
iki büklüm duruyor ölçememki doğunca belli olur dedi
sizin doktorlar nasıl ölçüyor o_O

Uyluk kemiği yani FL yi 7 ile carpiyorsun canım. Bana da söylemiyor boyunu ben kendim hesapliyorum :KK49:

Senle gunlerimiz ayni öyle deme canim kimin ne zamana doğuracağı belli olmaz bu şekilde 38-39 u bile tamamlayabilirim esasında :KK49: rahmim bebeği taşırsa benim için sorun yok. Büyüsün bebis inş biraz daha :KK51:
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım bugün doktorum 8 gün daha doğurmada ne yaparsan yap dedi o_OAllah bilir ama büyüsün tabiki biraz daha

Dikkat ettim b12 iğnesi ve ferrumu beraber aldığım gün oluyor.
Bugün içmedim kan ilacını
İçmeyince düzeliyor.
Bu arada bende göğüs kremi aldım
Yara olacağını sanmıyorum ama her iht.karşı
Sen simdi ben olmaz dedinya kesin olur surmeye basla bence simdiden hep ole diyosunya:)

banada üreday ve expexia yazdi inşallah geçer ya
İnşallah geçer benim kasık bölgemde içten sanki yara varmış gibi sızı oluyor ama bu iltihap bende üniversiteden beri var bir türlü geçmio tam geçti derken yeniden başlardı şimdide hamileliğimin başından beri bir geçio bir tekrarlıo işte

dün otobüse bildim Allahtan 5-6 durak sonra biri indi oturdum otobüsün arkalarında bir koltuğa 45 dk felan sonra bir amca elinde bastonuyla benim yanıma kadar geldi (ufak tefek ve baya bir yaşlı ) önümde yanımda oturanlarda gençler ve kimse kalkmadı ben kalktım amca oturdu şansıma bir bayanın midesi kötü oldu ben gene oturdum :) hadi hamileliği anlamıyorsun öküzsün de yaşlılığı nasıl anlayamazsın ki
Yok anacım hepsi kazma. Bende bindim.bugün liseli kızlar var ayaktayım. Gideceğimiz yer 10 dk.dünyanın en yorgun insanı olsan bile ölmezsin. Takmışlar kulaklıklarını benim karnım burnumda ayakta.geldim ve mümkün değil yer vermiyorlar.
Bu nesil merhametten kesinlikle yoksun.

Back
X