2015 Şubat Anneleri

alakalı mıdır bilmiyorum canım ama görümcemin oğluda kilo almıyor geçen kbb dr'una götürdü geniz etinden dolayı olduğunu söylemiş...

Bence rahim boyu kisalmis demek, bebek dogum kanalina girmis demek. Bana iki hafta once demisti, gecen hafta daha da ilerlemis dedi. Bu hafta da dogum icin tarih veririm artik dedi
RAHIM boyu kisalmis demek açilma yaklasiyor demek
mesela 30 mm de erken dogum tehlikesi oluyor,dahada az da daha çok risk in oluyor
bu 30 mm sifira inincede rahim 1 parmak açik vs diye konusuyoalr
kafasinin dogum kanaliyla ilgiisi yok pek yani

alakalı mıdır bilmiyorum canım ama görümcemin oğluda kilo almıyor geçen kbb dr'una götürdü geniz etinden dolayı olduğunu söylemiş...

doğrudur doğrudur... ben de 1. sınıf ara tatilinde bademcik ameliyatı oldum bademciklerimle geniz etim de alındı. o zamana kadar çiroz olan ben tombik bir çocuk oldum :)

Ben 15 kilo aldım. Aşırı çikolata düşkünü oldum son 1 haftadır. Kesin alıcam biraz daha hamile diyeti olsada uygulasam...

Ben tatlidan hamurisinden cok uzak durdum durmasam nolurdum kim bikir. Ama sen de sinirda almissin canim fazla degil ki zaten 15 kilo civari almak normal deniyor. Iki uc kilo da fazla olsun nolcak.

Dogurduktan sonra sut gelsin diye asil sekerli seylere ve yemege vurmamaliyiz kendimizi asil o zaman kilo aliriz. Su en guzel sey sut icin.

geniz etimiz vardi ama geçti canim iki sene once horluyordu kizim baska sikayeti yokdu,geniz eti dediler ben ameliyat istemedim sonrada kendiliginden geçti,2 senedir horlmaiyor kizim ve hiçç hasta olmaz bi kere anjin oldu bogaziyla ilgili 6 yilidr
ama oglanda kilo almiyor onun boyle sorunu hiçç olmadi ..

Ikinci hamilelikte de baska sorunlar oluyo, ilk cocuga kafayi takiyosun, nasil olacak diye
piffff doğurmasam mı ne yapsam bu akşam görümcemde bunlar iyi günleriniz ömür boyu uyku yok artık diyor bende yok artık daha neler dedim... gerçi Allah sağlık versin en azından hamilelik nasıl geçecek onu bileceğiz ilki büyüyünce ikincisi teker yuvar büyür...

geçmiş olsun canım büyükler neyse de küçüklerin en hafifinden grip olması bile zor oluyordur neden diye düşün dur...

geçmiş olsun canım büyükler neyse de küçüklerin en hafifinden grip olması bile zor oluyordur neden diye düşün dur...
evet anneligin ilk senesi biraz zor oluyor tecrubesiz olunca insan daha çok panik oluyor
ben astim o durumlari, buda illaki grip olucak oksurucek çunku ablasi abisi okuldan getirecek onlar 2 gun oksurup geçirecek yazik 3 numara iki sene surunur ama sonra saglam olur bagisikligi insalalh : )))

ben çocuklarin hasta olmasina daha degisik gozle bakiyorum, hasta olduklarinda o mikroba karsi vucud bagisiklik kaznaiyor
mesela benim kiz 6 yasinda omrunde 1 yada 2 sefr ateslendi onuda hayal meyal haturliyorum ite :)) unuttum ne zamandi ben isterdim atesi olsun vucud sava$sin antikorlar uretsin ama çocuk dogustan bagsiklikli dogmus ne edeyim :)))

instagramlar yazılmıştı bir ara doğru ya o zaman dahil olmadığım için fazla takibe çekinmiştim buldum o sayfaları gördüklerime istek yolluyorum benim baş harflerim a.n.t.
Bende diyorum kim bu beni ekleyen:) artık kim ekliyosa kk dan diye kabul ediyorum.
al benden bi tane daha ohh yalnız değilmişim kahverengi oluyormuş ya nişanı anlarmışız ama....
Benim nişan gayet pembeydi

Benim oğlum da o tarz bi çocuk iste ben apartman çocuğu diyorum.
Bana kalirsa da çocuklar sokakta oynamali ama daha bir gün daha sokağa bırakıp kendim eve cikmadim.sokakta başında beklemek de olmuyor.arada parka gidiyoruz avmlere gidiyoruz oradaki oyuncaklara bindiriyoruz filan.. Tecrübeyle de olmuyor yani canım hangisinin daha iyi olduğunu kestiremiyorsun ki.doğru yaptım derken yanlış yapmak var bir de.biz anne babaların yaptığı çoğu hata boyle bence.iyilik yaptım dogru yaptim sanıyoruz.aslında yanlış yapıyoruz..
Bir de artik doğal ortam diye bir suru yapay ortam türedi.doğal olani doğru düzgün yasayamadigimizdan yapay digerinin simülasyonu olan şeyleri bize sunuyorlar.Mesela ustu kakali yumurtalari altına biraz saman ekleyip hasır orgu tepside satıyorlar koy yumurtası diye.serbest gezinen tavuk yumurtası diyorlar bu bile insana garip gelmiyor mu? Ne günlere kaldık diye düşünüyorum bazen

Ben de sadece ben yaşıyorum bunları sanıyorum iyi mi. Hastaneye gidip geliyoruz kaç gündür bebek doğdu mu diye eşimi arıyorlar bi Kere kizim nasılsın diye arayan yok.herşeyi ayrıntılarıyla anlatacak halim yok ama iyiyim diyebilirim mesela. Tabii benim Nasil oldugumu merak eden varsa

Benimkide tam tersi. Bana geçen diyoki " sezaryen tarihini kimseye söylemeyelim. Gidelim hastaneye, çocuk doğumca haber verelim. Ailelere bile." Oooollduuu dedim:) çok stres oluyo doğum zamnı kocam. Kızımda ben doğumhanedeyken milletin burnundan getirmiş:)

Ben dedim anneme falan insallah normal dogum olur da sanciyla hastaneye gidrsem bi kocam gelsin. Dogunca sizi cagiririz :) napayim ya surekli panik halimde orda da beni iyice depresyona sokar...

Kizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.

bugun eski bi yuzuk buldum takdim parmagima,hiç degisiklik yok parmaga sigma açisindan,
ben bu 13 kiloyu nereme aldim acabaaa

Ben 20 kg aldım canim bikac gune kadar ben de takabiliyordum eski yüzüklerini ama su an çıkarmak zorunda kaldim bikac gündür ellerim ayaklarim bacaklarım acayip sisti yani 20 kg almama rağmen parmaklarim aynıydı benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…