senin bi numara kaç yasinda canim ?Ikinci hamilelikte de baska sorunlar oluyo, ilk cocuga kafayi takiyosun, nasil olacak diye
alakalı mıdır bilmiyorum canım ama görümcemin oğluda kilo almıyor geçen kbb dr'una götürdü geniz etinden dolayı olduğunu söylemiş...aslinda kiz zayif deil ama kemikleri sayiliyorrr,22.5 kilo 6.yas 4 aylik .. boyunu bilmiyorum 125 galiba
oglan desen ne kilo var ne boy var onun kemikleri sayilmiyor ama : )))) boy kisa olunca zayif durmuyor çocuk :))
Allah saglik versinde çok zor bu çocuklarin bogaz olayi
ne hamilelige ne doguma benzemiyor,bunlar geçicii seyler çocuklar dogunca baki oluyor sorunlarida : ))))
RAHIM boyu kisalmis demek açilma yaklasiyor demekBence rahim boyu kisalmis demek, bebek dogum kanalina girmis demek. Bana iki hafta once demisti, gecen hafta daha da ilerlemis dedi. Bu hafta da dogum icin tarih veririm artik dedi
alakalı mıdır bilmiyorum canım ama görümcemin oğluda kilo almıyor geçen kbb dr'una götürdü geniz etinden dolayı olduğunu söylemiş...
Ben 15 kilo aldım. Aşırı çikolata düşkünü oldum son 1 haftadır. Kesin alıcam biraz dahahamile diyeti olsada uygulasam...
geniz etimiz vardi ama geçti canim iki sene once horluyordu kizim baska sikayeti yokdu,geniz eti dediler ben ameliyat istemedim sonrada kendiliginden geçti,2 senedir horlmaiyor kizim ve hiçç hasta olmaz bi kere anjin oldu bogaziyla ilgili 6 yilidralakalı mıdır bilmiyorum canım ama görümcemin oğluda kilo almıyor geçen kbb dr'una götürdü geniz etinden dolayı olduğunu söylemiş...
piffff doğurmasam mı ne yapsam bu akşam görümcemde bunlar iyi günleriniz ömür boyu uyku yok artık diyor bende yok artık daha neler dedimIkinci hamilelikte de baska sorunlar oluyo, ilk cocuga kafayi takiyosun, nasil olacak diye
Bugün duşta bende bunu düşündüm. Suyum gelse nişan gelse anlamam asla duştaya bu nişan çamaşıra değilde wc'nin deliğine giderse nasıl anlaşılacak şimdide buna taktım kafayı
Teşekkür ederim araştıracağım.tracy hogg'un yeni annelere mucize çözümler kitabında ki easy formülü canım yemek aktivite uyku ve kendine zaman ayırma formülü yani herşeyi saattle yapıyosun
geçmiş olsun canım büyükler neyse de küçüklerin en hafifinden grip olması bile zor oluyordur neden diye düşün dur...geniz etimiz vardi ama geçti canim iki sene once horluyordu kizim baska sikayeti yokdu,geniz eti dediler ben ameliyat istemedim sonrada kendiliginden geçti,2 senedir horlmaiyor kizim ve hiçç hasta olmaz bi kere anjin oldu bogaziyla ilgili 6 yilidr
ama oglanda kilo almiyor onun boyle sorunu hiçç olmadi ..
al benden bi tane daha ohh yalnız değilmişimBugün duşta bende bunu düşündüm. Suyum gelse nişan gelse anlamam asla duşta
güzel bi kitap önemli olduğunu düşündüğüm yerlerin altlarını çizdim sayfaların kernarlarını kıvırdım uygulamaya gelince becerirmiyim bilmem deneyip görücezTeşekkür ederim araştıracağım.
evet anneligin ilk senesi biraz zor oluyor tecrubesiz olunca insan daha çok panik oluyorgeçmiş olsun canım büyükler neyse de küçüklerin en hafifinden grip olması bile zor oluyordur neden diye düşün dur...
Bende diyorum kim bu beni ekleyen:) artık kim ekliyosa kk dan diye kabul ediyorum.instagramlar yazılmıştı bir ara doğru ya o zaman dahil olmadığım için fazla takibe çekinmiştim buldum o sayfaları gördüklerime istek yolluyorumbenim baş harflerim a.n.t.
Benim nişan gayet pembeydial benden bi tane daha ohh yalnız değilmişimkahverengi oluyormuş ya nişanı anlarmışız ama....
Sen tecrübelisin tabi ben sadece varsayımlar üzerine konuşuyorum.
Kardeşime göre bir çocuk sokakta oynamalı.
Ablamın bir oğlu var 5. Sınıfta aşırı zeki.ve okul birincisi.ama çok saf.
Geçen okulda arkadaşları demiş işte çocuğun biri okula kelebek getirmiş müdüre şikayet etmişer. Bizim saf bir sürü hayal kurmuş kelebeği nasıl sakladı çantada acaba,işte kelebek orda ölmedi mi,kış günü kelebeği nerden buldu vs. Akşama kadar beklemiş kelebeği görecek diye.
Müdür gelmiş açmış çantayı çantadan bıçak çıkınca bizimki şaşırmış kalmış.
Anne diyo kelebek bırakmış.
Yani o yaştaki çocuğun okula bıçak getirmesine mi laşıralı,bizimkinin bilmemesine mi?
Bende eşime arama cümle alemi dedim ama hayatta durmaz abisini aramadan. Abiside sülaleyle gelir iki çocukları var orda hastanede her şeyi çekerler bağırarak konuşutlar koridorda koştururlar ama kimse.dur demez.
Bende aksine kalabalık ve curcunadan nefret ederim.
9 aydır kimse arayıp nasılsın diye bile sormadı aslında.
Benimkide tam tersi. Bana geçen diyoki " sezaryen tarihini kimseye söylemeyelim. Gidelim hastaneye, çocuk doğumca haber verelim. Ailelere bile." Oooollduuu dedim:) çok stres oluyo doğum zamnı kocam. Kızımda ben doğumhanedeyken milletin burnundan getirmiş:)Bende eşime arama cümle alemi dedim ama hayatta durmaz abisini aramadan. Abiside sülaleyle gelir iki çocukları var orda hastanede her şeyi çekerler bağırarak konuşutlar koridorda koştururlar ama kimse.dur demez.
Bende aksine kalabalık ve curcunadan nefret ederim.
9 aydır kimse arayıp nasılsın diye bile sormadı aslında.
bugun eski bi yuzuk buldum takdim parmagima,hiç degisiklik yok parmaga sigma açisindan,
ben bu 13 kiloyu nereme aldim acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?