- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Ayşemde güzel aylinde ama işte sen eşine bu hikayeyi anlat.
Nedir o bahsettiğiniz şey ?Başladım gibi ya bnm bebis onu uygulamaya çok musait gibi suan inşallah değişmez
valla benim çocuklar pek hasta olamz kiloda almazlarSık sık idrar yolu iltihabına yakalanmak.taşın durduğu yere gore de ağrı sizi ama o çocuklarda fazla olmuyormuş.başkada bi belirtisi yok.
Silerken görürsün eline ya da peceteye bulaşır en azından.leke tarzında gelebiyo baslarda ara ara o illaki çamaşırı bulasiyoya bu nişan çamaşıra değilde wc'nin deliğine giderse nasıl anlaşılacak şimdide buna taktım kafayı
Ilk sezaryan genel anesteziydi ve 40kez bebisin uzuvlari tam mi diye sormusum. En son esimin " yeter be evet tam " dedigini hatirliyorum. Sanirim bir de kv ile ilgili saçmaladim druma :)Canım bunda.düşük.narkoz veriyorlar saçmalayacağını sanmıyorum.
Kız 9 kilo nedir ya. Doğumla gider o.Kac kilo aldin ki? Uzulme yaa verilir kilolar allah saglik versin yeterki. Benim de en buyuk korkum kiloydu hamile kalmadan once. Su ana kadar 9 kilo aldim ama tinlamiyorum napayim ya veririm diyorum valla :)
Daha 1 ayim var kendime 3 kilo daha hak tanidim. Veririm herhalde ya dedigin gibi. Koluma bacagima hic bi yerime almadim karnim sisti sadece. Su son bi ayi da atlatayim bakalim :)Kız 9 kilo nedir ya. Doğumla gider o.
Ayni benimkiler.benimkiler de maşallah hasta olmazlar.ama cop gibiler.kızlarda normal sistit.ailede tas öyküsü yoksa değildir zaten.benimki persantilinde altında seyrediyordu kilosu.cölyaktan falan korkuyordum tas olunca ona bile sevindik.yeme içmeden çok çektim.tam herşey duzelmisken basa dönmekten korkuyorum.oglanda zayıf ama onda birşey yok.benimkiler bu model diyom artik napim.valla benim çocuklar pek hasta olamz kiloda almazlar
çok merak ediyorum sebebini grip bile zor olan oldumu kolay atlatan çocuk niye kilo almaz ydigi halde : (((
kizim arada sistit gibi olur aciyor der bacak aarsi için oda iste kendi temizligini iyi yapamadigi için herhalde sabunlu ilik suya oturturum geçer ..
bi bilsme niye kilo almiyoalr kurban kesecemmm
Kil kurdu olmasin. Bir gayta testi yaptir istersen. Benim cocukken vardi kurdum :)valla benim çocuklar pek hasta olamz kiloda almazlar
çok merak ediyorum sebebini grip bile zor olan oldumu kolay atlatan çocuk niye kilo almaz ydigi halde : (((
kizim arada sistit gibi olur aciyor der bacak aarsi için oda iste kendi temizligini iyi yapamadigi için herhalde sabunlu ilik suya oturturum geçer ..
bi bilsme niye kilo almiyoalr kurban kesecemmm
kiz peçeteye gelir zaharr lekesiya bu nişan çamaşıra değilde wc'nin deliğine giderse nasıl anlaşılacak şimdide buna taktım kafayı
Evet benimde normal dogum yapan bi arkadasim aynisini solemisti 10 tane dogururum ama o bobrek agrisini cekmim demisti
Üniversite yıllarında dökerdm birşeyler.allahım yerlerde secde pozisyonunda hüngür hüngür aglardim sabaha kadar.doğum sancisinda öyle sürünüp aglamadim.
Kendinde ya da ailesinde tas öyküsü bulunanlar bebekleri ne de dikkat etsin.geçmeyen bi iltihap ve kilo alamama durumunda böbreklerin baktirin.5aylik bebekte dahi olabiliyor.bizim hic aklımıza gelmedi.geç öğrendik.biz de iltihapta yoktu sadece kilo alamıyordu.aklınızda olsun
hahaha aynen onuda çiş zanneder miyim diye düşünmüştüm bi aralar ama kimdi hatırlamıyorum burdan biri çişin gibi tutamıyosun onu demişti biraz rahatlamıştımkiz peçeteye gelir zaharr lekesi
kum gibi akip gidecek hali yok :)
anammm nerden buluyonuz boyle takacak seyleri
o zaman su yla çi$ide karistirabilirisniz, i$iyom sanirsin az az gider amniyoz siviisi :)))))
$aka yapiyom haa ciidye alip kafana takma
aslinda kiz zayif deil ama kemikleri sayiliyorrr,22.5 kilo 6.yas 4 aylik .. boyunu bilmiyorum 125 galibaAyni benimkiler.benimkiler de maşallah hasta olmazlar.ama cop gibiler.kızlarda normal sistit.ailede tas öyküsü yoksa değildir zaten.benimki persantilinde altında seyrediyordu kilosu.cölyaktan falan korkuyordum tas olunca ona bile sevindik.yeme içmeden çok çektim.tam herşey duzelmisken basa dönmekten korkuyorum.oglanda zayıf ama onda birşey yok.benimkiler bu model diyom artik napim.
Bence rahim boyu kisalmis demek, bebek dogum kanalina girmis demek. Bana iki hafta once demisti, gecen hafta daha da ilerlemis dedi. Bu hafta da dogum icin tarih veririm artik dediBana da aynısını söyledi sancıya yapılacak bişey yok dedi yani kısacasıçekeceksin. Kanama su gelmesi olmadığı sürece no panic no stres :) yalnız bugün rahim boyu kısalmış dedi o ne demek bilmiyorum. Yani senle ben sancılara devam .
adını biliyor muyuz ki ya? Biz Bursadayız ama nasıl ulaşılacak? Bi yolu olsa sorarız tabi
Ikinci hamilelikte de baska sorunlar oluyo, ilk cocuga kafayi takiyosun, nasil olacak diyehahaha aynen onuda çiş zanneder miyim diye düşünmüştüm bi aralar ama kimdi hatırlamıyorum burdan biri çişin gibi tutamıyosun onu demişti biraz rahatlamıştımanam cahillik işte ne yapıcan ilk hamilelikte olunca neye kafa taksam diye düşünüyosun ama kk'de ki tecrübeli annişler sağolsun iyiki sizler varsınız
Ben 15 kilo aldım. Aşırı çikolata düşkünü oldum son 1 haftadır. Kesin alıcam biraz dahaDaha 1 ayim var kendime 3 kilo daha hak tanidim. Veririm herhalde ya dedigin gibi. Koluma bacagima hic bi yerime almadim karnim sisti sadece. Su son bi ayi da atlatayim bakalim :)
tracy hogg'un yeni annelere mucize çözümler kitabında ki easy formülü canım yemek aktivite uyku ve kendine zaman ayırma formülü yani herşeyi saattle yapıyosunNedir o bahsettiğiniz şey ?
var canim kil kurduKil kurdu olmasin. Bir gayta testi yaptir istersen. Benim cocukken vardi kurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?