2015 Şubat Anneleri

Ayşemde güzel aylinde ama işte sen eşine bu hikayeyi anlat.

sağol canım, anlatırım bunu da konu açılınca...dayım da kızına verdi anneannemin ismini ilk isim olarak kullanmıyorlar ama mezarlıkta doğum tarihini fark etmişler(anneannemin doğru yazılmış doğum günü) kızla aynı doğum günleri. yengem ağlamıştı kaderi de mi aynı olacak diye...
karar kıldık en son ayşin'de benim de içime sindi. taçlarımız falan hazırlanıyor şimdi ayşin'in annesi diye bana kızıma da ayşin diye saç bandı keçeden :) odasına da ayşin'in odası diye hazırlıyorlar (annemler)

Sık sık idrar yolu iltihabına yakalanmak.taşın durduğu yere gore de ağrı sizi ama o çocuklarda fazla olmuyormuş.başkada bi belirtisi yok.
valla benim çocuklar pek hasta olamz kiloda almazlar
çok merak ediyorum sebebini grip bile zor olan oldumu kolay atlatan çocuk niye kilo almaz ydigi halde : (((
kizim arada sistit gibi olur aciyor der bacak aarsi için oda iste kendi temizligini iyi yapamadigi için herhalde sabunlu ilik suya oturturum geçer ..

bi bilsme niye kilo almiyoalr kurban kesecemmm

Kac kilo aldin ki? Uzulme yaa verilir kilolar allah saglik versin yeterki. Benim de en buyuk korkum kiloydu hamile kalmadan once. Su ana kadar 9 kilo aldim ama tinlamiyorum napayim ya veririm diyorum valla :)
Kız 9 kilo nedir ya. Doğumla gider o.

Ayni benimkiler.benimkiler de maşallah hasta olmazlar.ama cop gibiler.kızlarda normal sistit.ailede tas öyküsü yoksa değildir zaten.benimki persantilinde altında seyrediyordu kilosu.cölyaktan falan korkuyordum tas olunca ona bile sevindik.yeme içmeden çok çektim.tam herşey duzelmisken basa dönmekten korkuyorum.oglanda zayıf ama onda birşey yok.benimkiler bu model diyom artik napim.

Kil kurdu olmasin. Bir gayta testi yaptir istersen. Benim cocukken vardi kurdum :)

ya bu nişan çamaşıra değilde wc'nin deliğine giderse nasıl anlaşılacak şimdide buna taktım kafayı
kiz peçeteye gelir zaharr lekesi
kum gibi akip gidecek hali yok :)
anammm nerden buluyonuz boyle takacak seyleri

o zaman su yla çi$ide karistirabilirisniz, i$iyom sanirsin az az gider amniyoz siviisi :)))))
$aka yapiyom haa ciidye alip kafana takma

Evet benimde normal dogum yapan bi arkadasim aynisini solemisti 10 tane dogururum ama o bobrek agrisini cekmim demisti

Ben normal dogurursam bakalim bende degerlendircem

Bizim de ailedr genetik ya bak aklimda olsun sagolasin canim :/

Kızlar instagramdan yazdım eslaa ya ama bakalım cevap verecekmi.

hahaha aynen onuda çiş zanneder miyim diye düşünmüştüm bi aralar ama kimdi hatırlamıyorum burdan biri çişin gibi tutamıyosun onu demişti biraz rahatlamıştımanam cahillik işte ne yapıcan ilk hamilelikte olunca neye kafa taksam diye düşünüyosun ama kk'de ki tecrübeli annişler sağolsun iyiki sizler varsınız

aslinda kiz zayif deil ama kemikleri sayiliyorrr,22.5 kilo 6.yas 4 aylik .. boyunu bilmiyorum 125 galiba
oglan desen ne kilo var ne boy var onun kemikleri sayilmiyor ama : )))) boy kisa olunca zayif durmuyor çocuk :))
Allah saglik versinde çok zor bu çocuklarin bogaz olayi
ne hamilelige ne doguma benzemiyor,bunlar geçicii seyler çocuklar dogunca baki oluyor sorunlarida : ))))

Bence rahim boyu kisalmis demek, bebek dogum kanalina girmis demek. Bana iki hafta once demisti, gecen hafta daha da ilerlemis dedi. Bu hafta da dogum icin tarih veririm artik dedi

Ikinci hamilelikte de baska sorunlar oluyo, ilk cocuga kafayi takiyosun, nasil olacak diye

Daha 1 ayim var kendime 3 kilo daha hak tanidim. Veririm herhalde ya dedigin gibi. Koluma bacagima hic bi yerime almadim karnim sisti sadece. Su son bi ayi da atlatayim bakalim :)
Ben 15 kilo aldım. Aşırı çikolata düşkünü oldum son 1 haftadır. Kesin alıcam biraz daha hamile diyeti olsada uygulasam...

Kil kurdu olmasin. Bir gayta testi yaptir istersen. Benim cocukken vardi kurdum :)
var canim kil kurdu
2 ay once gozumle gordum,ilacini içtik hepimiz geçmisti
gecen hafta yine kasiniyor dedi kizim,ilaci yine içtik haftaya ikinci kurunu yapicam
kil kurdu kilo alamama yapiyirmuki

pediatre yapmaz dedi ama iki aydir da çocuklar kilo aldi bende $a$tim neye inanacagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…