2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar,aranızda doktoru b grubu streptokok testi yapan var mı? o neymiş ki?
 
Kizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.
Aynısini bende yasadim aylardir kullandigim ilacin tadi agzima gelir olmustu ben kesmedim yatmsdan aliyorum artik o zaman rahatsiz etmiyor
 
Yeniden günaydın. Ben bugün doğum yapabilirim
Rüyamda uçakla hacca gidiyordum ve orda namaz kılıyordum.
Ayyy hayırolsun ne güzel rüya. Çok ilginçtirki bende eşimi gördüm bu gece Arabistanda. Allahım gidenlere tekrar, gidemeyenlerede gitmeyi nasip etsin inşaAllah.
 
Günaydın kızlar. Gece burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamadım. Biraz öncede bizim kız kalktı " anne bırt yapıcam". Bazen gazla çişini karıştırıyo:) kalktım onu wc ye götürdüm. Saatimi 08:15 e kurmuştum. Yatmadım bidaha. Kontrolüm var bugün. Sonrada anneme geçicem ağdaya gitcem falan. Bu arada tanıdıklarım içindeki, bana doğumu en yakın olan kişi dün doğum yapmış. Hadi bakalım hayırlısı diyoruz:) benden başka hamile kalmadı şu anda sülalede.
 
Ayyy hayırolsun ne güzel rüya. Çok ilginçtirki bende eşimi gördüm bu gece Arabistanda. Allahım gidenlere tekrar, gidemeyenlerede gitmeyi nasip etsin inşaAllah.
Aminn! Değişik valla bende şaşırdım.
Hayırlı olsun ikimizinkide.
 
Heryerim cnm ellerim ayaklarim karnim bacagim bir aydir uyku yok nerdeyse sabah karsi hafifliyo ben uykuya dalabiliyorum gebelik alerjisi benimki heryerim yaea icinde kasidikca kaniyo yaniyo cok kotuyum

Artık dr bir cozum bulurda kurtulursun insallah. Hamilrlikte yasamadim da eskiden ccok alerji olurdum gece gunduz kssin da kasin zor. Kasimamakta imkansiz soguk uygulsmak iyi gelir de srnin hertarafin kasiniyor. Allah sifa versin canim
 
günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı cumalar
gripten boğazı şişmiş burnu tıkalı gözleri akan sesi kısık birinden hepinize selamlaar
 

Bu fikri sevdim.
 
Tiyatro oynamıyor sonuçta istemiyorum ben de . Insani olduğu yerde gereksiz yorum oluyor , yok narkozdan aylıkken şunu dedi yok çok bağırdı fln

Kv yakin sehirdeki gorumceye geldi biz gelme dedik diye dogumda. Orda zor bekledi. Dogumda vardi. Sanci odasina annemi aldm.sadece kapiyi tut kv girmesin dedim. Annem.iceri almadi istemiyorum diye ama olay oldu. Kv dogumhaneye gectigimde bile dogumhanenin az oncssinde bile gelip bakmak istedi deli etti beni. Neyime bakacakti bilmem. Annem kiz istemiyor girme dedikce anlamadi saka gibi. Neyseki annemi dikmisim nobetci diye.
 
Decavit ve ferum fort hala kullanıyorum kan degerim ilaçla bile 11 un ustune cikmiyor ondan sanirim sonuna kadar kullan emzirirken bile verebilirim dedi Dr um

Kan ilacını alırken yanında mutlaka c vitaminiyle al portakal mandalina gibi. Bir de sütü yoğurdu kan ilacından en az iki saat sonra tüket.
 
Gunaydin..
Gece uyku uyunmaz oldu. sabah daliyorum esimin kalkma saati geliyor. Deli oldum sersem gibiyim. Gecmisi okuyup geliyorum.
 

Bende hiç ödem olmadı kiloları geç mi vericem ki?
 

Canım nerelerdesin sen? Uzun zamandır yazmıyorsun merak ediyordum. Nasıl gidiyor?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…