Aynısini bende yasadim aylardir kullandigim ilacin tadi agzima gelir olmustu ben kesmedim yatmsdan aliyorum artik o zaman rahatsiz etmiyorKizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.
Ayyy hayırolsun ne güzel rüya. Çok ilginçtirki bende eşimi gördüm bu gece Arabistanda. Allahım gidenlere tekrar, gidemeyenlerede gitmeyi nasip etsin inşaAllah.Yeniden günaydın. Ben bugün doğum yapabilirim
Rüyamda uçakla hacca gidiyordum ve orda namaz kılıyordum.
Aminn! Değişik valla bende şaşırdım.Ayyy hayırolsun ne güzel rüya. Çok ilginçtirki bende eşimi gördüm bu gece Arabistanda. Allahım gidenlere tekrar, gidemeyenlerede gitmeyi nasip etsin inşaAllah.
Nedir o bahsettiğiniz şey ?
Heryerim cnm ellerim ayaklarim karnim bacagim bir aydir uyku yok nerdeyse sabah karsi hafifliyo ben uykuya dalabiliyorum gebelik alerjisi benimki heryerim yaea icinde kasidikca kaniyo yaniyo cok kotuyum
Kızlar instagramdan yazdımeslaa ya ama bakalım cevap verecekmi.
Ne guzel bir ruya.Yeniden günaydın. Ben bugün doğum yapabilirim
Rüyamda uçakla hacca gidiyordum ve orda namaz kılıyordum.
Ben 15 kilo aldım. Aşırı çikolata düşkünü oldum son 1 haftadır. Kesin alıcam biraz dahahamile diyeti olsada uygulasam...
Benimkide tam tersi. Bana geçen diyoki " sezaryen tarihini kimseye söylemeyelim. Gidelim hastaneye, çocuk doğumca haber verelim. Ailelere bile." Oooollduuu dedim:) çok stres oluyo doğum zamnı kocam. Kızımda ben doğumhanedeyken milletin burnundan getirmiş:)
Kizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.
Tiyatro oynamıyor sonuçta istemiyorum ben de . Insani olduğu yerde gereksiz yorum oluyor , yok narkozdan aylıkken şunu dedi yok çok bağırdı fln
Kv yakin sehirdeki gorumceye geldi biz gelme dedik diye dogumda. Orda zor bekledi. Dogumda vardi. Sanci odasina annemi aldm.sadece kapiyi tut kv girmesin dedim. Annem.iceri almadi istemiyorum diye ama olay oldu. Kv dogumhaneye gectigimde bile dogumhanenin az oncssinde bile gelip bakmak istedi deli etti beni. Neyime bakacakti bilmem. Annem kiz istemiyor girme dedikce anlamadi saka gibi. Neyseki annemi dikmisim nobetci diye.Evet benimle hala dalga geçiyorlar
K.validem gelmiş koşa koşa dikilmiş başıma.
Hayal dünyam maşallah. Saçmalık desen bir dünya bir de Mız Mız ağla hala anlatıyor
Neyseki çok takılan biri değilim.
Yetişemez bizimki başka şehirde hissedip önden gelmezse eğer.
Decavit ve ferum fort hala kullanıyorum kan degerim ilaçla bile 11 un ustune cikmiyor ondan sanirim sonuna kadar kullan emzirirken bile verebilirim dedi Dr um
inşallah canım uyuyabilirsin... eşim nöbetçi uykusuz bir gece benim için...
sabah daha şiş oluyor ellerim benim, ödemmiş hep annem yeni uyanmış halimi gördü de çabuk vereceksin kilonu sen ödem var sende dedi.
10 gün önce takabiliyordum ne güzelll
Bana doktorum baska bi vitamin verdi pretive positive die aylardir onu iciom ki kahvaltidan hemen sona icince falan bulanti yapio kustugum dahi oldu ben de bisiler yedikten 1-2 saat sona icmeye basladim bulamti olmuor artik. Cogu kisi de bulanti yaptigindan gece yatarken icior sen de kesme ama uyumadan once ic canim
Gunaydin, cok gecmis olsun...günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı cumalar
gripten boğazı şişmiş burnu tıkalı gözleri akan sesi kısık birinden hepinize selamlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?