2015 Şubat Anneleri

kahvaltilik cikolatayi nasil yapiyorsun. Kolay bisey mi tarifi var mi

ahaha ben cok guldum ekmek arasi cekirdek okudum da. Sonra uzuldum haline. Besik de cok gzel ama kac ay kullanilir ki
Benim iş biraz karışık. Bebek odasında yatamaz oda üst katta. Beşik yatak odasına sığmaz bir süre böyle idare edicez.

eslaa eslaa cığım kayıp biri bulsun yav özledik. Diğer iletişim yollarından ulaşılamıyor mu?
Uludağ Üniversitesini mi.arasak.

ah canım benimmmm sen beni merak mı ettin :KK37::KK37::KK37:
doğurdum da geldim dermişim :KK48::KK48::KK48: evdeki nette sorun var giremiyorum o yüzden kayıpım bu aralar. şimdi annemlerdeyim o yüzden girebildim. tam bozulacak zamanı buldu net ben nabayım :P

doğuran var mı başka en son dmk03 idi sanırım doğuran.
benimde perşembe günü kaderim belli olacak doktor dün konuştu artık haftaya normalmi sezeryanmı ona karar verelim dedi. eh bir zahmet neredeyse doğurucam artık :) sonunda çatı muayenesi geldi çattı kapıya :) özledim sizleri ya eşimin başının etini yiyorum ilgilen diye ama oda pek umursamıyor o yüzden mahrum kaldım sizlerden. herkes iyidir umarım :KK51:

Ona bakarsan bende şunu anlamıyorum yeni Doğan bebek bezi 0-3 kilo diyo ama bizim bebekler 3 kilodan fazla ? 1 numara mı almalıydık paketler patlamazsa elimizde iyidir :KK66:
Hastaneden takıyorlarmış zaten onlarınki büyük oluyormuş. Onlarınki.büyük diye aldım ama benimki küçük kalacak. Birine veririz ne yapalım. Çok.minnak geldi gözüme.zaten.

doğurdum da geldim dermişim :KK48::KK48::KK48: evdeki nette sorun var giremiyorum o yüzden kayıpım bu aralar. şimdi annemlerdeyim o yüzden girebildim. tam bozulacak zamanı buldu net ben nabayım :p

benimde perşembe günü kaderim belli olacak doktor dün konuştu artık haftaya normalmi sezeryanmı ona karar verelim dedi. eh bir zahmet neredeyse doğurucam artık :) sonunda çatı muayenesi geldi çattı kapıya :) özledim sizleri ya eşimin başının etini yiyorum ilgilen diye ama oda pek umursamıyor o yüzden mahrum kaldım sizlerden. herkes iyidir umarım :KK51:
Öldük meraktan valla hastaneyi arayacaktık en son. Ben bugün yoğundum arayamadım hastaneyi :-)
Polise bile gidebilirdik.
Ben doğurduğuna ihtimal vermedim ama annenlere gittin orda kardan yollar mı kapandı dedim. İnt yoktur diye düşündüm köyde.
İyi olmana sevindik. krizantemcik krizantemcik doğum yaptı.

doğurdum da geldim dermişim :KK48::KK48::KK48: evdeki nette sorun var giremiyorum o yüzden kayıpım bu aralar. şimdi annemlerdeyim o yüzden girebildim. tam bozulacak zamanı buldu net ben nabayım :p

Bacım herkes seni merak ettik heralde dedik doğurdu çocuğu okula yazdırınca gelcek :-)

Öldük meraktan valla hastaneyi arayacaktık en son. Ben bugün yoğundum arayamadım hastaneyi :-)
Polise bile gidebilirdik.
Ben doğurduğuna ihtimal vermedim ama annenlere gittin orda kardan yollar mı kapandı dedim. İnt yoktur diye düşündüm köyde.
İyi olmana sevindik. krizantemcik krizantemcik doğum yaptı.

ahh kıyamam bak ya birde doğurduğuma ihtimal veremezmiş :KK53::KK53::KK53::KK53: eskiden 50lere vuran sancılar şimdi nstde 0 da takılı kalıyor :KK48: gelmeye niyeti yok zaten benimkinin :KK76::KK76: evimin temizliği filan yapıldı sonunda geçen hafta annemlere gelemedim o yüzden giremedim nete. baya da bir giremeyeceğim gibi gözüküyor :) o yüzden pcyi annemlere getirdim valla sizlerle yazışabilmek için. :KK53: kızım benim anamlar şehirde oturuyor köyde ne işim var, :KK70::KK70: doğururum filan cesaret edemem oralara gitmeye .

krizantemcik krizantemcik ile biz aynı doğum zamanına sahiptik o doğurdu demek vay be :) ay nasıl sevindim :KK37:

Bacım herkes seni merak ettik heralde dedik doğurdu çocuğu okula yazdırınca gelcek :-)
:KK53::KK53::KK53:aslında niyetim doğurupta yazmaktı ama özledim sizleri ya benim takıntılı güzel analarım :KK37: evde net olmayınca zor oluyormuş yav artık eşimin insafına kaldık :KK73: 1 2 gün buralardayım eve dönünce giremiyecem o yüzden merak etmeyin beni diye inan annemlere koşa koşa geldim :KK37: fazla uzun sürmez net halledilir, geri dönececeğim olmadı telefona net alacağım ayrı kalamıyorum sizden :KK37:

T

Trombositlerim benimde cok dusuk ilk hamileligimde de oyleydi ama bunda daha cok dustu gecen hafta acil aradilar cok dusuk cikti tekrar yapicaz diye..olmasi gereken deger 150/400 benim 90/100arasiydu gecen hafta baya dustu:KK43: 30/40 ama cok sukur yine 100e cikmis..simdilik cok dusuk olmadigi icin biseyler yapmiyorlar..insaAllah gerekte kalmaz cunku birinci dgmumda oyleydi son anda acil sezaryen oldum ama cok sukur bi sorun cikmadi..insaAllah bir problem yasamayiz
Seninkide çok düşükmüş benim 150 cikti alt sınıra yakın diye takip edilcek sanırım nasıl peki değerlerin yükseldi ne yaptilar

oyy hem margarin hem çig yumurta var kiz nettin sen tiramisu :))

Başka turlu Nasil olur fıstık.bi de çikolatayı eritilip yapılandan var ama bence saçma o zaman git marketten al daha iyi çikolatanın içinde de sonuçta katkı maddesi var

Cnm anlatilmaz yasanir valla.premature oldugu icin daha aglamayi beceremiyo.geceleride duzene soktuk iki saatte bir kalkiyo.babasi baya yardimci oluyo ama suan annemdeyim o yuzden rahatim.ama karnimdaki zamandan daha cok guzelmis bu zamanlar.kokusu gulusu yetiyo

Benim oğlan gibiymis desene . Oğlum 36 haftalık doğmuştu ilk 1,5 ay aglamadi bile.gece uyaniyordu ellerini emiyordu hic sesini cikarmazdi.sonradan sonraya öğrendi aglamasini... Zaman ne cabuk geçti paşam 5,5 yasında simdi :KK51: Rabbim sizlere de bu güzel günleri görmeyi nasip etsin inş.

Annenlerde olmak zor gelmiyor mu sonuçta evinden farklı bi yerdesin annen neden sana gelmedi? Sanki ben rahat edemezdim annemde o_O

İyi akşamlar herkese bugün sabah hamİleligimin basindan beri hiç kusmanistim neyse doktoru aradık kliniğe çağırdı gittik bebeğin kalp atışları zayıflamış bizi hastaneye yönlendirdi orda daha detaylı bakildim 5tup kan alındı sonra bebeein kalp atışı normale döndü ama kan değerlerinde trombosit düşüklüğü cikti bu yüzden yarin da gelin dediker. Bu durumu yaşayan var mi:KK42:

T

Trombositlerim benimde cok dusuk ilk hamileligimde de oyleydi ama bunda daha cok dustu gecen hafta acil aradilar cok dusuk cikti tekrar yapicaz diye..olmasi gereken deger 150/400 benim 90/100arasiydu gecen hafta baya dustu:KK43: 30/40 ama cok sukur yine 100e cikmis..simdilik cok dusuk olmadigi icin biseyler yapmiyorlar..insaAllah gerekte kalmaz cunku birinci dgmumda oyleydi son anda acil sezaryen oldum ama cok sukur bi sorun cikmadi..insaAllah bir problem yasamayiz

Benim trombositler aon iki aydır düşme eğiliminde. 150nin üzerindeydi, en son bugün yaptırdım 114 çıktı. Herhafta hemen hemen 10 düşüyo. Doktor epidural yapılmaz bu degerle dedi ama henüz normal ya da genel anestezili sezeryanda sorun yok diye anladım.

Canım takviminde 12 Şubat diyor. Sezeryan bile olsa 12 Şubat'ta olmaz mıymış? Niye on gün önce?
38. Haftam doluyor canım. Zaten 38 alıyorlar ya. Kızımda 38 de doğdu. Açıkcası son dakikaya kadar beklenek istemem. Çocuğun ne zmn geleceği belli olmaz. Gece olur, nöbetçi dr denk gelirim falan. 10 günden bişey olacağını zannetmiyorum. Bebekte doğum pozisyonundaymış ama sezeryan istiyorum.
Bu arada sezeryanda spinal, normal doğumda epidural olurmuş. Onu öğrendim.

Gece ağlamak iyi gelmiyor insana. Burnum tıkandı iyi mi. Aglarken annem vardı yanimda sağolsun çok yardımcı oldu bi telefona bakıp iki yazıp bi bana evet diyerek. Hemen hemen herşeyi konuştuğum çocukluk arkadaşım vardı , 22 haftalıkken filan bebegime amniyosrntez önerdikleri gün beni çaldırdı, ben de o kadar gozyasimin arasında sevindim arkadaşım beni merak etmiş diye,hemen geri aradım,bana soruyor filanca şeyi nerden aldın diye.. O Gun bugündür aramiyorum sormuyorum aramayacagim da. Acaba çevremde neden ise yarar insanlar yok? Gerçekten şöyle derdimi anlatabilecegim hic kimsem yok.

Gece ağlamak iyi gelmiyor insana. Burnum tıkandı iyi mi. Aglarken annem vardı yanimda sağolsun çok yardımcı oldu bi telefona bakıp iki yazıp bi bana evet diyerek. Hemen hemen herşeyi konuştuğum çocukluk arkadaşım vardı , 22 haftalıkken filan bebegime amniyosrntez önerdikleri gün beni çaldırdı, ben de o kadar gozyasimin arasında sevindim arkadaşım beni merak etmiş diye,hemen geri aradım,bana soruyor filanca şeyi nerden aldın diye.. O Gun bugündür aramiyorum sormuyorum aramayacagim da. Acaba çevremde neden ise yarar insanlar yok? Gerçekten şöyle derdimi anlatabilecegim hic kimsem yok.
Fedakâr olabilir misin ? bu niteliğe sahipsen yandın

Mrb . Gorunce yazmak istedim benimfe trombosit dusuklugum var duzenli takip ediyorum 100 altina dusmeyince sikintili degil hatta ben uni hst gittim 50ninaltinda daha riskli dedi senin kac cikiyor degerlerin
Ben ilk defa dün öğrendim Bole biseyim olduğunu 150cikti benim yarin da bakicaklar. Sana bi sıkıntı veriyomu peki

yarim saat ikinma içinmiydi
normalde kaç saaatki ::))
Kimisi 1 saatte doğurur kimisi üç saatte açılmaya ve ıkınmaya bağlı
Mesela benden önce tanıdığım birisi doğum yapmıştı 8 cm e kadar açılmış bebeğinin de başı büyükmüş 4 saat ıkındıktan sonra doğurmuş bir de zaten çok hissetmediğin için epiduralli olunca ıkınıyorum diye düşünüyorsun ama doktor sadece yüzünü sıkıyorsun Demiş o tanıdığa
Ben duaların Gücüne ve rabbime güvendim tabi başta eşim de çok destek oldu benim sıpanın da kocaman başı vardı ama hafif hissedeyim die epidurali azalttılar ve hiçbir ıkınmam Boşa gitmemiş oldu umarım sizin de öyle olur

Ş
bence bir dr.a danis canim. Zaten zor zamanlar. Hastalik iyice yorar seni

masallah bebegine. Daha gunun var. Iki gun icinde kanala.girdi acildi dogurdum ben. Seninki de celik kapi degil ya girer kanala. Dr firsat bulmusken yol yapiyor sezeryana. Hayirlisi olsun tabi hngisi saglikliysa ama dr.lara kizginim
şu an burda saat akşam 7 46 10 buçuk gibi gideceğim inşallah kociş işten gelsin

Fedakâr olabilir misin ? bu niteliğe sahipsen yandın

Valla bilmiyorum ki canım emek veeden fedakarlık yapmadan olan hicbir şeyin gerçek değeri anlasilamazmis gibime geliyor ama bu beni fedakar yapar mi bilmiyorum..

Bugün yatarken dedimki öyle bir uyuyacam ki hic uyanmadan sabahi bulucam bütün agrilarim dinicek :KK51:

Saka gibi yorgunluktan uyuyamadim 1 saatten fazla.. Tam zor bela uyudum derken kizimin oksuruk sesi gelmeye basladi,onu takip edecem derken de yeniden uykum kacti.. İsin en kotu yani ve sureklide basa gelen kismi ise yarin hafta sonu ve kizimin dr u hastanede degil. Simdi pazartesiye kadar bu oksurugu netmeli o_O RAbbim bugunumuzu aratmasin..yqvrum uyumaya calisiyo ben yanindaki koltukta basini bekliyorum o_O

Back
X