Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım yaa. Radyasyon için telefonu çok kullanmamak gerek gerçekten ben de aslında telefondan yazıyorum ama sim kilitli sadece wireless. Onun da diğerlerine göre daha az etkisi varmış. Normalde telefonu uzak tutmaya çalışıyorum ama etrafta herkes telefon kullanıyor. Allahım korusun inşallah. Kalça ağrıları için süt önerebilirim bazen bir litreyi buluyor günlük içtiğim süt.
Geçmiş olsun canım şu siyah turp bal olayını yap ilacı yoksa keser en azından rahat uyurBugün yatarken dedimki öyle bir uyuyacam ki hic uyanmadan sabahi bulucam bütün agrilarim dinicek
Saka gibi yorgunluktan uyuyamadim 1 saatten fazla.. Tam zor bela uyudum derken kizimin oksuruk sesi gelmeye basladi,onu takip edecem derken de yeniden uykum kacti.. İsin en kotu yani ve sureklide basa gelen kismi ise yarin hafta sonu ve kizimin dr u hastanede degil. Simdi pazartesiye kadar bu oksurugu netmeliRAbbim bugunumuzu aratmasin..yqvrum uyumaya calisiyo ben yanindaki koltukta basini bekliyorum
![]()
Hamdolsun simdilik daha iyice uyuyor.. Aslında gunlerdir bitkilerle takviye yapiyorum ama dun asiri yorgunluk ve agridan kizimla uğraşmaya mecalim kalmadi.. Dun ihmal ettim biraz Sabah yeniden ot cop kaynaticam,siyah turp bal olayi bizde pek ise yaramiyor ama yarin pazar kurulacak eşime aldirip onuda yapicanm aklimdaGeçmiş olsun canım şu siyah turp bal olayını yap ilacı yoksa keser en azından rahat uyur
Saat 2 den beridir ayaktayim nerdeyse.. Madem gece gece uykum kacti biraz kitap okudum hic degilse..Yine 4 beboyuncan yine uyandım :-( uf çok sıkıcı kesik kesik uyumak değil deliksiz bir uyku istiyorumGözlerim acıyo
Gebelikte trombosit düşüşü belli bi seviyeye kadar normal zaten ama seninki tam sınırda,150-400 arasıdır olması gereken.. Daha da düşmesin diye tedbir alacaklar sanırım.. Benim de normalde 250 civarında olurdu,hamileliğin son döneminde 180 e düştü..Ben ilk defa dün öğrendim Bole biseyim olduğunu 150cikti benim yarin da bakicaklar. Sana bi sıkıntı veriyomu peki
Annem biraz hastalık hastası. 4 ay oldu doktorlar çok iyisin diyor ama kabul etmiyor. Alıştı hep yatıp Gündüz dizilerini izlemek istiyor.
Babam çok boğazına düşkün ve yıllarca annem ona hizmet etti.
Şimdi iyiyim dersem yine 7/24 ona hizmet ederim diye düşünüyor.
Her hafta hastanede. Bugünde nöroloji ve ortopedi deydi. İyisin demişler ama yok.
Yıılarca bize de çok.hizmet etti ama sanırım şu anda yaşlılıl sendromu falan yaşıyor.
Kendine baksa çocuk bakmasına gerek.yok.
Eskiden her şeyleri ile ben ilgileniyordum şimdi elimden bir şey gelmiyor birde hergün arayıp şuram buram ağrıyor diye dertleniyor.bende kendimi kötü hissediyorum.
buyrun canlar
Sen doktorada çaktırmadan gidip geliyorsun. Ben bir hafta ilan ediyorum.
Gerçi bende artık her hafta gidecekmişim.
Ne zaman yıkayacaksın?
Ona bakarsan bende şunu anlamıyorum yeni Doğan bebek bezi 0-3 kilo diyo ama bizim bebekler 3 kilodan fazla ? 1 numara mı almalıydık paketler patlamazsa elimizde iyidir![]()
ah canım benimmmm sen beni merak mı ettin
doğurdum da geldim dermişimevdeki nette sorun var giremiyorum o yüzden kayıpım bu aralar. şimdi annemlerdeyim o yüzden girebildim. tam bozulacak zamanı buldu net ben nabayım
doğuran var mı başka en son dmk03 idi sanırım doğuran.
benimde perşembe günü kaderim belli olacak doktor dün konuştu artık haftaya normalmi sezeryanmı ona karar verelim dedi. eh bir zahmet neredeyse doğurucam artık :) sonunda çatı muayenesi geldi çattı kapıya :) özledim sizleri ya eşimin başının etini yiyorum ilgilen diye ama oda pek umursamıyor o yüzden mahrum kaldım sizlerden. herkes iyidir umarım![]()
Benim oğlan gibiymis desene . Oğlum 36 haftalık doğmuştu ilk 1,5 ay aglamadi bile.gece uyaniyordu ellerini emiyordu hic sesini cikarmazdi.sonradan sonraya öğrendi aglamasini... Zaman ne cabuk geçti paşam 5,5 yasında simdiRabbim sizlere de bu güzel günleri görmeyi nasip etsin inş.
Annenlerde olmak zor gelmiyor mu sonuçta evinden farklı bi yerdesin annen neden sana gelmedi? Sanki ben rahat edemezdim annemde![]()
Bizim hastane dogumda emzik biberon getirmeyin dedi. Ayni hastaneye gidiyoruzBen bir tane büyük aldım.
Emeceğine eminim ama yinede gerekli olursa o sırada eczaneden alıp dezefente edemeyiz dedim.
38. Haftam doluyor canım. Zaten 38 alıyorlar ya. Kızımda 38 de doğdu. Açıkcası son dakikaya kadar beklenek istemem. Çocuğun ne zmn geleceği belli olmaz. Gece olur, nöbetçi dr denk gelirim falan. 10 günden bişey olacağını zannetmiyorum. Bebekte doğum pozisyonundaymış ama sezeryan istiyorum.
Bu arada sezeryanda spinal, normal doğumda epidural olurmuş. Onu öğrendim.
Ben molfix yeni Doğan aldım bi paket 44 tane mi ne vardı başka bişey almadım bi doğsunda olmazsa küçük gelcek olursa eşim gidip alır napalım1 numaradan bir paket yetermiş sanırım canım. 2 numara Alıcakmışız Primanın yeşil olanından.