canım benim valla bende sizleri çok özledim. baya doğum yapan var yani maşallah maşallah. ama en çok krizantemcike şaşırdım açıkçası :) kız benimle aynı gündü beklenen doğum tarihleri bak onun eylülü geldi benim ege beyin daha niyeti yok :) allah sağlıklı sıhhatli zamanları ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. evet artık doktor perşembe belirleyelim dedi :) bakalım ne belirleyeceğiz sadece kilo konusunda sezeryan derse der başka birşey için sezeryan dermi bilemiyorum ne yapalım hayırlısı :)
Bir bizlerin huzurlu bir yeri yok sanırım.
Benim bugün anne görüş günüm ama bakalım.nasıl geçecek
canım benim valla bende sizleri çok özledim. baya doğum yapan var yani maşallah maşallah. ama en çok krizantemcike şaşırdım açıkçası :) kız benimle aynı gündü beklenen doğum tarihleri bak onun eylülü geldi benim ege beyin daha niyeti yok :) allah sağlıklı sıhhatli zamanları ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. evet artık doktor perşembe belirleyelim dedi :) bakalım ne belirleyeceğiz sadece kilo konusunda sezeryan derse der başka birşey için sezeryan dermi bilemiyorum ne yapalım hayırlısı :)
Ayrıntıları alırız artık senden,ne güzel için açılır...
Biz burdan gidemedik sen uzaklardan geldin gidiyorsun.bizede anlatırsın.
Havada güzel gibi
he orasi oyleBaşka turlu Nasil olur fıstık.bi de çikolatayı eritilip yapılandan var ama bence saçma o zaman git marketten al daha iyi çikolatanın içinde de sonuçta katkı maddesi var
Bebisler 3 gün daha beklerse kova olacaklar
Günaydin kizlar.ben de yarin gitmeyi düsünüyorum fuara.belki uygun biseyler denk gelir.Günaydın herkese güzel bir gün olsun cumlemize
Bugun su cnrdaki fuara gitmeyi planlıyorum arkadasmla fakat o tarafa hic kendim gitmedim yakin aslında da umarım bulurum giriş çıkışları. Istanbulda yolu kacirdin mi dön dolas ugrasiyon malum bakalim yakin diye göze aldım aracla çıkmayı biraz kafam dagilsin maksat o
hoşgeldin esla,gözümüz nette kaldı,baya merak ettik seni,sen yinede telefona falan ufak çaplı bi net al da,doğum yaparsan falan haberimiz olsun arkadeş
Krizantemcik bir gün önceden biraz kendini yormuş yürüyüşte falan. Ondan olabilir dedi ama tabii Allah ne zaman isterse canım. Ayrıca küveze falan girmesine gerek kalmadı eylÜl Hanım'ın çok şükür. Kavuşmamıza az kaldısağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz.
Canim hakkinda hayrlisi olsun daha zamani varmis demek ki ege beyin
Bebişin doğum pozisyonunu aldıysa baş Çevresi de büyük değilse kilo sorun olmuyormuş canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Canim hakkinda hayrlisi olsun daha zamani varmis demek ki ege beyin
IInsallah canim benm
gel beraber gidelim canim insallah yolu tutturabilirsem niyetliyim bakalim ya nasip
Valla ben de arabasız bizim tarafı çok iyi bilirim ama arabayla beni aksaraya götür de götüremem.Canim hakkinda hayrlisi olsun daha zamani varmis demek ki ege beyin
IInsallah canim benm
gel beraber gidelim canim insallah yolu tutturabilirsem niyetliyim bakalim ya nasip
Kadin dogum bolumu girisinin hemen sag tarafinda gebe danismani odasi var. Canta listesi de veriyorlar. Liste de pek bise yok. Kontrole gittiginde ugra oraya. Emzik biberon getirmeyin kullandirtmayiz dediler. Anne bebek beslennme odulu almis hastane. Normal dogum icin bekleme odalari dogumhane icindeymis ve erkekleri almiyorlar esler alinmiyor yani. Bu nedenle uzuldum ama son dk hastane de degistirmek istemiyorum. Normal dogum istiyorum ins rahat dogum olur hepimiz icin.Valla mı? Kim diyor onları. Bana kimse bir şey demiyor,zaten doğumdan söz edende yok.
Mrb . Gorunce yazmak istedim benimfe trombosit dusuklugum var duzenli takip ediyorum 100 altina dusmeyince sikintili degil hatta ben uni hst gittim 50ninaltinda daha riskli dedi senin kac cikiyor degerlerin
ah canım benimmmm sen beni merak mı ettin
doğurdum da geldim dermişimevdeki nette sorun var giremiyorum o yüzden kayıpım bu aralar. şimdi annemlerdeyim o yüzden girebildim. tam bozulacak zamanı buldu net ben nabayım
doğuran var mı başka en son dmk03 idi sanırım doğuran.
benimde perşembe günü kaderim belli olacak doktor dün konuştu artık haftaya normalmi sezeryanmı ona karar verelim dedi. eh bir zahmet neredeyse doğurucam artık :) sonunda çatı muayenesi geldi çattı kapıya :) özledim sizleri ya eşimin başının etini yiyorum ilgilen diye ama oda pek umursamıyor o yüzden mahrum kaldım sizlerden. herkes iyidir umarım
Benim trombositler aon iki aydır düşme eğiliminde. 150nin üzerindeydi, en son bugün yaptırdım 114 çıktı. Herhafta hemen hemen 10 düşüyo. Doktor epidural yapılmaz bu degerle dedi ama henüz normal ya da genel anestezili sezeryanda sorun yok diye anladım.
Ben ilk defa dün öğrendim Bole biseyim olduğunu 150cikti benim yarin da bakicaklar. Sana bi sıkıntı veriyomu peki
Bütün gece dis ağrısı cektim kabusum oldu yine parol da kesmiyo artik
Doktora gidecekler güzel haberler getrin inşallah
Aman benim eşim kesin doğumda olmaz.zaten. Yani yanıma gelsin yanımda olsun takıntım yok.zaten.Kadin dogum bolumu girisinin hemen sag tarafinda gebe danismani odasi var. Canta listesi de veriyorlar. Liste de pek bise yok. Kontrole gittiginde ugra oraya. Emzik biberon getirmeyin kullandirtmayiz dediler. Anne bebek beslennme odulu almis hastane. Normal dogum icin bekleme odalari dogumhane icindeymis ve erkekleri almiyorlar esler alinmiyor yani. Bu nedenle uzuldum ama son dk hastane de degistirmek istemiyorum. Normal dogum istiyorum ins rahat dogum olur hepimiz icin.
Çok ayakta kalma tamam mı? On dakika dolaşıyorsan yarım saat otur. Bir de yakınsa taksiyle mi gitseniz? Boşyere istanbul trafiği stresi olmasın.[/QUOdeğilGucum yettigi kadar dolancam canim hepsini gezemem zaten maksat degsiklik olsun. Yakin derken guzergah kolay trafik yoksa ondan biseyler alirsam araba daha rahat olur dedim ama bakslm karar vermedm henüz haber bekliom arkdstan
Valla ben de arabasız bizim tarafı çok iyi bilirim ama arabayla beni aksaraya götür de götüremem.
Fuara gidecez diye tekirdağdan çıkabiliriz.
Aksaray dediğim bu bizim klasik aksaray yeni sarayımız değil
Hehe tekirdagdan cikma konusu cok iimkansız da degil valla sapaklari kacirdin mi isin is :) aksaray tarafini daha iyi bulurum bak is cevreyolunda karisiyo bende
Allah'ım 1 saat uyumuşum çığlıklarla Kalktım resmen mahallede kıyamet kopuyo yan komşumuzun ufak çocuğu varmış taş çatlasın 1 Yaşında çocuk havale geçiyo adam kucağımda çocuk bağırıyor araba taksi yokmu diye bütün Komşular sokağa dökülmüş ama arabalar hep adamlarda bi tanesi varmış uyandırdılar yukardan su attık çocuk nefes almıyor nerdeyse adamın eli yavrumun Ağzında şimdi bindiler götürdüler Rabbim ne zor sabah sabah öle Telaş yaşatmasın kimseye evlâdıyla sınamasın şimdi anladım eşimin araba ısrarını olmaması ne kadar kötü Allah'ım yardım etsin inşallah geçer çocuğu gördükçe elim karnıma gitti ağlayasım geldi
Rabbim esirgesn cok zor evlatla imtihan
merhaba, trombost düşüklüğü itp olarak mı var sende? eğer öyleyse mutlaka göbek bağı kanından trombosit sayımı yaptırt bebeğin için.
gece kalkıp da bilgisayara oturamadım ama baktım instagramda onay vermişsin takip isteğime, esla geri dönmüşş dedim :)
gebelikte çıktığı için sadece takip ederler. genel anestezili sezaryende sorun yok; normali de artık yaptırıyorlar diye biliyorum. çok düşük değil değerler. doğum için 100ün üzerinde olması yeterli oluyor. kanın sulu demek oluyor trombosit düşüklüğü; gerekli olursa yükselttirecektir dr zaten...
geçmiş olsun canım yane fena bir şey o doktora gitsen mi? evet parol da fayda etmiyor boşuna ilaç almış oluyoruz.
ara ara hep agriyor kirik curuk ne ararsan var gebelikten miras gitsem de dr bisey ypcak gibi degil canm mecbur dayancam boyle
Kız yazık o bedenende yoruluyordur bıraksana yakasını.günaydın kızlar :)
bu gece kociş evde rahat uyurum dedim ama nerdeee2 buçuktu yattım ben yatana kadar uyumuş zaten; bacaklarım çok ağrıdı ağlaya sızlaya uyandırdım güya masaj yapacak olduğu yerde yığılıp kalıyor sinir oldum
en son kızdım, neyin var geçmedi mi diyor hâlâ ya, ne yaptın ki bacağıma sarılıp uyudun, yok bir şeyim uyu sen, dedim. saat 5 i geçiyordu en son baktığımda...
doğumdan sonra da böyle olursa fena kapışırız
hala uyuyor bu arada, yok kahvaltı falan bu sabah kalksın o hazırlasın banaşimdi canından bezdirmeye gidiyorum kahvaltı niyetine başının etini yiyeceğim
Vah kovam bnm ya, bizim aklımız Başımızda ama vicdanımız cok önde ..Öyle tabii. Senin benim gibi kova burcu. kova burçlarının bu özelliğini sevmiyorum çok yıpratıyor bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?