Fedakâr olabilir misin ? bu niteliğe sahipsen yandın
Bugün yatarken dedimki öyle bir uyuyacam ki hic uyanmadan sabahi bulucam bütün agrilarim dinicek
Saka gibi yorgunluktan uyuyamadim 1 saatten fazla.. Tam zor bela uyudum derken kizimin oksuruk sesi gelmeye basladi,onu takip edecem derken de yeniden uykum kacti.. İsin en kotu yani ve sureklide basa gelen kismi ise yarin hafta sonu ve kizimin dr u hastanede degil. Simdi pazartesiye kadar bu oksurugu netmeliRAbbim bugunumuzu aratmasin..yqvrum uyumaya calisiyo ben yanindaki koltukta basini bekliyorum
Aaaa bu kuzu yünüydü hani Cherish den adını aldığın. Çoook güzel olmuş ellerine sağlık canım.
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Evet canım cherish ile seri üretime Geçmeyi planlıyoruzşapka yapıcam bugün
kaydettim canim. Peki margarin yerine tereyag olmaz mi. Hic margarin kullanmam evdeKolay canım mutlaka dene çok güzel oluyor katkı maddesi yok içinde en azından ne olduğunu biliyorsun yani birebir nutella gibi olmuyor tabii ama iste tertemiz anne cikolatasi
1 paket margarin 3 tane yumurta 10 kaşık seker 10 kaşık un 1 paket vanilya 25 gr kakao ... Duruma gor sut de ekleyebilirsin biraz bazıları çekilmiş fındık filan da koyuyor ama ben koymsdim. Önce margarini eritip yumurtayla kopuresiye karistiriyorsun.daha sonra şekeri ekleyip devam ediyorsun..pişirilmeden yapılıyor yumurtalar da pismiyor ama hic içinde de kokmuyor bilmiyorum bazıları pişmemiş diye istemiyor ama pisirilerek Nasil yapılır bilmiyorum..
evet 23 ocak karne gunu. Bir haftam kaldiIyi geceler canım. Okullar haftaya mı tatil oluyor? Görünce cevap yazarsın artık
emzik hastanede 1-2 gunde gereksiz bebek daha aglamaya baslamiyor o yonden. Ama agir bsey degil dursun cantada di mi. Biberon lazim olabilir sut gelmemesi ilk 3 gun.icin normal, ama siradan ters cevirince akan biberona alisan memeyi almayabiliyorBen koydum hepsini evet =) hepsine gereksiz yazmışsın =. (ben anneme giderken bile oturmaya yanımda yedek giysi götüren bi insanım ya degistirmek istersem die =) arabada ayakkabı fln bolca vardır , o yüzden ne var ne yok topladım ben
Yakınımda yüncü olsa ben de alırdım ama elimdekileri bitireyim bari
Günaydın canımnasılsın bir lekelenme yok di mi?
Günaydın bayanlar dün beşiği kurmak icin yer ayarladik evde çoook yorulmusum bide oğlanı etutten al, çarşıya çık belum kopuyo resmen gece yatakta 3 kişi uyumusuz oğlan iyice bebelesti, hepten tutugum birde mahrem bolgem açıyor ya uyuşuk gibi bu ne olaki acep akıntı icin fitil vermişti antibiyotik diilde ph dengeler dedi onu alsam bu acıya da iyi gelirmiki
takvimimde bu ay kilo kaybı yaşamaya başladınız diyor tam tersi 60 kilo oldum 30 yıllık hayatımda gördüğüm zirve noktasındayım
sabaha kadar olmadı ama sabah yine çok hafif oldu
bakalım 10.30 da randevum var belki ebeler muayene eder
açılmayı ebeleer muayene edecek ve doktoru bilgilendirecekmiş
buna çok sevindim çünkü eşimde giriyor muayeneye
onun yanında doktorun muayene etmesini istemezdim doğrusu
Mantar veya tahriş acisi gibi değil ya böyle ağrı gibi üst kısımlar özellikle doğum belirtisi vsmiki off normali bilmemek çok zor annem ısrarla bu normal gelcek diyor cilt değişikliği bizde gelenekselmis :)fitil acıya iyi gelmez canım
tabi bu acı mantar veya tahrişten kaynaklanmıyorsa
Benim Bebeğin hareketleri farklı noktada yoğunlaştı acaba Yön mü değiştirdi inşallah ters dönmemiştirgerçi poposunu Sırtını hissediyorum ama bu hareket farklılığı değişmiş OLDUĞUNU gösterir mi
Canım bişey sorucam bu ipin adı tam olarak kartopu ana kuzusu mu?
Bende düşük ısı sevmiyorum en az 60 olacak. Çok tereddütle 30 da yıkadım ama sonra düşündüm nasıl olsa birde ütüleniyorlar.Hafta içi yıkıycam. Ben normalde makineyi 30 ya da 40 derecede çalıştırırım. Sürekli düşük ısıda çalıştırılan makinelerde bebek eşyalarına mikrop bulaşma riski varmış. Çarşafları havluları falan yüksek ısıda yıkayayım diyorum sonra bebiş eşyalarını yıkayayım.
Bir bizlerin huzurlu bir yeri yok sanırım.Maralın Fransası gibi eslanın annesi de hepimizin gitmek isteyeceği bir yero kadar rahat ki kendi evinden rahat hissedersin onun yanında. Allah uzun ömür sağlıklı ömür versin eslanın annesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?