2015 Şubat Anneleri

Eylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beri dua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum
gecmis olsun canim. Bir an once iyilesir ins. Simdi sen yeni annesin bebegine yel degse aglarsin kiyamam sana. Eylul.icin guclu ol.sutun falan etkilenmesin

Internetsiz kalmissin ama merak ettik biz seni. Tlfn numarasi mi lsak birbirimizden ne yapsak. Anahtarliklarin fotosunu yukle merak ettim

Biz de dr.dan ciktik. Birkac alisveris yapicaz. Benim kizin kilosu iki hafta ondeymis. Tosun olmus son iki haftada. Dr daha fazla almasin ya da 38 de dogsun dedi. Ama ilk dogumda gununu beklediyse bunda da bekler dedi. Bas cevresi haftasiyla uyumluymus takmadim ben de kiloyu. Evde yemek yapan olunca oldu sanirim bebek beslendi. Ben de 90 kg olmusum hahah

Aciz hissediyorum kendimi . Bence bu hep dik olmaya çalışan insanın sağlıksız psikolojisi
Benzer sekilde sedyeye yatirip mi gotururler yoksa tekerlekli sandalye mi olur korkusu var bende de millet dogumdan korkar bize bak

Canım zaten paravanli ayrı bir yer oluyor muayene ettikleri yer,esin oraya özellikle girmedikce seni göremez zaten.ben de rahatsız olurum eşimin beni öyle görmesinden ama sıkıntı yok , için rahat olsun

paravanlı biyer olduğunu biliyorum ama yinede istemezdim orada olmasını
neyse Allahtan çatı muayenesi olmadı

Hayırlısı inşallah canım. Allah yardımcımız oksun inşallah sağlıkla kavuşalım Bebişlere.

amiiiiinnnnnnn inşallah.

bende normal gelmesini istiyorum ve doktorumda sağolsun bugün normal olacağını birkez daha belirtti

Günaydın. Geçti mi agrın.

günaydın hayır geçmedi sancılar devam ediyor hala

Cnm iyisindir umarim.senle destekli emzirme sutyeni ariuiduk ya aklima pentinin balensiz desteklisi geldi ben kullaniyorum su an bence sonrada olur cok esnek cunku

Ay evet sen yokken doğurdum ben bekleyemedim seni ay bi ciksaydik evimize gitseydik

selam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
doktor kaşıntıdan dolayı olmayacağını söyledi kanamanın
ağrım ve sancımda olduğu için kaşıntı kanamaya neden olmazmış
elle muayene etti karnımı
iyice aşağı düşmüş ve karnın çok sert sancın var galiba dedi
nst ye girdim 20 dk yatmak çok sıkıcıydı
nst de sancı tavan çıkmış
böyle giderse 1 haftaya kalmaz doğurursun sen dedi doktor
en az 3 hafta daha içeride tutalım dedi
3 hafta boyunca yataktan kalkmak yasak
2 bacağın kırıkmış gibi davranacaksın ha deyip kalkmayacaksın su içmek için bile kalkmayacaksın dedi
birini bul baksın sana yada yakının varsa git o baksın dedi
kimi bulacaksam artık
eğer söylediklerimi dinlemezsen ki biliyorum dinlemeyeceksin o zaman hastaneye yatırırım serumla durdururum ağrını dedi
haftaya kadar sabredersen haftaya ara durumunu değerlendirelim dedi
birde nidilat kapsül verdi 6 saat arayla yutacaksın dedi
ama ilaç piyasada yokmuş hiçbiryerde bulamadık
aradım yok diye bulman lazım o ilaç erken doğum riskini engellemek için dedi
eşimde arkadaşlarına haber verdi nidilat arıyoruz bulamazsak haftaya doğuruyorum

Kuzucum arkadasim onu direkt ecza deposundan getirtmisti eczanelerde olmuyo depolarina ulasmaya calis

Kuzucum arkadasim onu direkt ecza deposundan getirtmisti eczanelerde olmuyo depolarina ulasmaya calis

canım ben ilaç depolarınıda aradım önceden eczanede çalışmıştım hepsi beni tanıyor aradım ama çanakkalede hiçbir yerde yok eczaneleride arattırdım
zaten böyle durumlarda piyasada olmayan ilacı hiçbir eczane vermez elinde varsa
kendi daimi müşterilerine veya kabarık reçeteye saklarlar

istanbula gitti eşimin arkadaşı ona sorduracak inşallah orada buluruz

Insallah cnm bulursan hic korkma bariz durduruyo

S.a arkadaşlar..doğuma yaklaşıyoruz çok şükür yavaş yavaş temizlik yapıyorum ama şu pencerelerdeki eski su lekelerini bi türlü çıkaramadım..bildiğiniz bi yöntem var mı

tut şu çocuğu içerde sabırsız ya seninkide mecbur olmadıkça kalkmamaya çalış canım zaten temizliğide bitirdin ne kaldı otur doğur çocuğunu Rus bakıcı tut kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…