gecmis olsun canim. Bir an once iyilesir ins. Simdi sen yeni annesin bebegine yel degse aglarsin kiyamam sana. Eylul.icin guclu ol.sutun falan etkilenmesinEylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beridua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum
Internetsiz kalmissin ama merak ettik biz seni. Tlfn numarasi mi lsak birbirimizden ne yapsak. Anahtarliklarin fotosunu yukle merak ettimben gidiyorum çarşıyaege beyin hastanede dağıtmak için yaptıracağımız anahtarlıkların siparişini vericez :) sonunda ne dağıtacağıma karar verdim anahtarlık vericem 1 2 eksik şeylerde var onları da hallettik mi tamamdır. temizlikti vs derken anca bu haftaya kaldı.
Benzer sekilde sedyeye yatirip mi gotururler yoksa tekerlekli sandalye mi olur korkusu var bende de millet dogumdan korkar bize bakBenm fobim de tekerlekli sandalye
Gecmis olsun cnmm innsallah bi an evel atlatirsen dik dur ki sutun etkilenmesinOf inşallah canım ya size de geçmiş olsun
Benzer sekilde sedyeye yatirip mi gotururler yoksa tekerlekli sandalye mi olur korkusu var bende de millet dogumdan korkar bize bak
Aynen oyle muhtac gorunmekten korkmakla ilgili.Aciz hissediyorum kendimi . Bence bu hep dik olmaya çalışan insanın sağlıksız psikolojisi
Canım zaten paravanli ayrı bir yer oluyor muayene ettikleri yer,esin oraya özellikle girmedikce seni göremez zaten.ben de rahatsız olurum eşimin beni öyle görmesinden ama sıkıntı yok , için rahat olsun
Hayırlısı inşallah canım. Allah yardımcımız oksun inşallah sağlıkla kavuşalım Bebişlere.
Mantar veya tahriş acisi gibi değil ya böyle ağrı gibi üst kısımlar özellikle doğum belirtisi vsmiki off normali bilmemek çok zor annem ısrarla bu normal gelcek diyor cilt değişikliği bizde gelenekselmis :)
Günaydın. Geçti mi agrın.
16 çıktı değeriSaol cnm degeri kacti yatirdilar
Cnm iyisindir umarim.senle destekli emzirme sutyeni ariuiduk ya aklima pentinin balensiz desteklisi geldi ben kullaniyorum su an bence sonrada olur cok esnek cunkusabaha kadar olmadı ama sabah yine çok hafif oldu
bakalım 10.30 da randevum var belki ebeler muayene eder
açılmayı ebeleer muayene edecek ve doktoru bilgilendirecekmiş
buna çok sevindim çünkü eşimde giriyor muayeneye
onun yanında doktorun muayene etmesini istemezdim doğrusu
Ay evet sen yokken doğurdum ben bekleyemedim seni ay bi ciksaydik evimize gitseydiksen doğurdunda böyle şeylere mi üzülüyorsun canım benim :) eylül hanım alır fototerapiyi düzelir merak etme benim erkek kardeşimde yatmıştı hastanede bu nedenle maşallah hiç birşeyciği kalmadı :) sarılık belası her bebekte oluyor malesef kimi az olarak atlatıyor kimi fazla inşallah atlatacak senin meleğinde :)
Kuzucum arkadasim onu direkt ecza deposundan getirtmisti eczanelerde olmuyo depolarina ulasmaya calisselam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
doktor kaşıntıdan dolayı olmayacağını söyledi kanamanın
ağrım ve sancımda olduğu için kaşıntı kanamaya neden olmazmış
elle muayene etti karnımı
iyice aşağı düşmüş ve karnın çok sert sancın var galiba dedi
nst ye girdim 20 dk yatmak çok sıkıcıydı
nst de sancı tavan çıkmış
böyle giderse 1 haftaya kalmaz doğurursun sen dedi doktor
en az 3 hafta daha içeride tutalım dedi
3 hafta boyunca yataktan kalkmak yasak
2 bacağın kırıkmış gibi davranacaksın ha deyip kalkmayacaksın su içmek için bile kalkmayacaksın dedi
birini bul baksın sana yada yakının varsa git o baksın dedi
kimi bulacaksam artık
eğer söylediklerimi dinlemezsen ki biliyorum dinlemeyeceksin o zaman hastaneye yatırırım serumla durdururum ağrını dedi
haftaya kadar sabredersen haftaya ara durumunu değerlendirelim dedi
birde nidilat kapsül verdi 6 saat arayla yutacaksın dedi
ama ilaç piyasada yokmuş hiçbiryerde bulamadık
aradım yok diye bulman lazım o ilaç erken doğum riskini engellemek için dedi
eşimde arkadaşlarına haber verdi nidilat arıyoruz bulamazsak haftaya doğuruyorum
Kuzucum arkadasim onu direkt ecza deposundan getirtmisti eczanelerde olmuyo depolarina ulasmaya calis
Kıyamam ben ona ya inşallah çabuk geçerCanım kızım bnm ya kaç kere kan aldılar delik deşik oldu eli
Insallah cnm bulursan hic korkma bariz durduruyocanım ben ilaç depolarınıda aradım önceden eczanede çalışmıştım hepsi beni tanıyor aradım ama çanakkalede hiçbir yerde yok eczaneleride arattırdım
zaten böyle durumlarda piyasada olmayan ilacı hiçbir eczane vermez elinde varsa
kendi daimi müşterilerine veya kabarık reçeteye saklarlar
istanbula gitti eşimin arkadaşı ona sorduracak inşallah orada buluruz
Çevresi süslüde resim yüklenmiyor ki gıcık oldumÇok güzel böyle alayım o vakit.
Çevresinide süsler.
Tamam bi gecede duser o benimkide 13 cikmisti bi gecede 7 ye düştü16 çıktı değeri
tut şu çocuğu içerdeselam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
doktor kaşıntıdan dolayı olmayacağını söyledi kanamanın
ağrım ve sancımda olduğu için kaşıntı kanamaya neden olmazmış
elle muayene etti karnımı
iyice aşağı düşmüş ve karnın çok sert sancın var galiba dedi
nst ye girdim 20 dk yatmak çok sıkıcıydı
nst de sancı tavan çıkmış
böyle giderse 1 haftaya kalmaz doğurursun sen dedi doktor
en az 3 hafta daha içeride tutalım dedi
3 hafta boyunca yataktan kalkmak yasak
2 bacağın kırıkmış gibi davranacaksın ha deyip kalkmayacaksın su içmek için bile kalkmayacaksın dedi
birini bul baksın sana yada yakının varsa git o baksın dedi
kimi bulacaksam artık
eğer söylediklerimi dinlemezsen ki biliyorum dinlemeyeceksin o zaman hastaneye yatırırım serumla durdururum ağrını dedi
haftaya kadar sabredersen haftaya ara durumunu değerlendirelim dedi
birde nidilat kapsül verdi 6 saat arayla yutacaksın dedi
ama ilaç piyasada yokmuş hiçbiryerde bulamadık
aradım yok diye bulman lazım o ilaç erken doğum riskini engellemek için dedi
eşimde arkadaşlarına haber verdi nidilat arıyoruz bulamazsak haftaya doğuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?