- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
HaklısınAynen oyle muhtac gorunmekten korkmakla ilgili.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınAynen oyle muhtac gorunmekten korkmakla ilgili.
selam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
doktor kaşıntıdan dolayı olmayacağını söyledi kanamanın
ağrım ve sancımda olduğu için kaşıntı kanamaya neden olmazmış
elle muayene etti karnımı
iyice aşağı düşmüş ve karnın çok sert sancın var galiba dedi
nst ye girdim 20 dk yatmak çok sıkıcıydı
nst de sancı tavan çıkmış
böyle giderse 1 haftaya kalmaz doğurursun sen dedi doktor
en az 3 hafta daha içeride tutalım dedi
3 hafta boyunca yataktan kalkmak yasak
2 bacağın kırıkmış gibi davranacaksın ha deyip kalkmayacaksın su içmek için bile kalkmayacaksın dedi
birini bul baksın sana yada yakının varsa git o baksın dedi
kimi bulacaksam artık
eğer söylediklerimi dinlemezsen ki biliyorum dinlemeyeceksin o zaman hastaneye yatırırım serumla durdururum ağrını dedi
haftaya kadar sabredersen haftaya ara durumunu değerlendirelim dedi
birde nidilat kapsül verdi 6 saat arayla yutacaksın dedi
ama ilaç piyasada yokmuş hiçbiryerde bulamadık
aradım yok diye bulman lazım o ilaç erken doğum riskini engellemek için dedi
eşimde arkadaşlarına haber verdi nidilat arıyoruz bulamazsak haftaya doğuruyorum![]()
Viledanin spreyi var bezi ile ayni kutuda satılıyorS.a arkadaşlar..doğuma yaklaşıyoruz çok şükür yavaş yavaş temizlik yapıyorum ama şu pencerelerdeki eski su lekelerini bi türlü çıkaramadım..bildiğiniz bi yöntem var mı
Canım sarılık çoğu çocukta olan bişey. Ağlama lütfen, sütün etkilenebilir. Bol bol emzir, atlatırsınız. Benim kızım öyle atlatmıştı. Sarılık doğal bişey artık.Eylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beridua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum
![]()
selam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
2 bacağın kırıkmış gibi davranacaksın ha deyip kalkmayacaksın su içmek için bile kalkmayacaksın dedi
kimi bulacaksam artık
eğer söylediklerimi dinlemezsen ki biliyorum dinlemeyeceksin o zaman hastaneye yatırırım serumla durdururum ağrını dedi
eşimde arkadaşlarına haber verdi nidilat arıyoruz bulamazsak haftaya doğuruyorum![]()
ah hepsi temizlikten. Bana da dr 40 i beklemesin kilo cok alirsa dedi bari 38 i doldurup temizlige baslayayim : ))selam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
kimi bulacaksam artık
Canım sarılık çoğu çocukta olan bişey. Ağlama lütfen, sütün etkilenebilir. Bol bol emzir, atlatırsınız. Benim kızım öyle atlatmıştı. Sarılık doğal bişey artık.
ah hepsi temizlikten. Bana da dr 40 i beklemesin kilo cok alirsa dedi bari 38 i doldurup temizlige baslayayim : ))
Sen de dikkat et canim. Su icmeye kalksan da is yapma
Sanirim eve donus huzuruymus :) tum mutfagi temizledim esimdende azari isittim yoruldum ama gayet iyiyim :)Bak bu dogumda kullanman gereken enerji olabilir demedi deme:) ikinci ihtimal eve donus huzuru
Surekli hastanede olunca yazamıyodum gelen giden cok oldu saolsunlar ya iice sabirsizlaniiorum doguverse :) yan komsumda hamileydi dogurmus dun gece hic uyumadi yavru agladi durdu nasi imrendim anlatamam esim kizdi baya ne susmaz cocukmus die bende ona kizdim tabiki :) o sesi kendi bebegimde duymayi cooook istiorumEnerji patlmasi yasiyon galiba bebenin ayak sesleri olmasin bunlar :)
Canim tahlil ypmiolar mi sana bu kadar uzun surunce enfeksiyon oluyor genelde benm de boyle cok rahatszlgm oldu kanda enfeksiyon cikti hep antibiyotk de kullndim gerekince. Doguma kadar iyilesmen lazim ihmal etme bak gecnis olsun
Kız rahatliga bak hele gün diyor hala
oh isler hallolmus ins sizin icin de hayrlisi olur kuzum
Eneeem doguramaynca temizlge mi sariyonuz bacım siz iyi olmna sevindim bu arada bayadr yazmiodun![]()
benimde düzenli gelen temizlikcim vardida hastalanmis hastanede yatiomus bobreklerinden. Yeni birinide bulamadim realin orda yeni stadin karsisinda oturuorum musait bi zamani varmidir acep yaa mutfak tamam zaten:))Canim benim duzenli tmizlikcim var. Iki haftada bir geliyor. Hem calisiyorum hem oglum var bir yandan hamilelik. Subat basinda bir fazla alsam bana yeter. Ne tarafta oturuyosun ki. Benim kadin dolu ama hep okuldan arkadaslara gdiyor
Surekli hastanede olunca yazamıyodum gelen giden cok oldu saolsunlar ya iice sabirsizlaniiorum doguverse :) yan komsumda hamileydi dogurmus dun gece hic uyumadi yavru agladi durdu nasi imrendim anlatamam esim kizdi baya ne susmaz cocukmus die bende ona kizdim tabiki :) o sesi kendi bebegimde duymayi cooook istiorum(
Vala bilemedim gidecem birazdanda ne zaman dogurmus tam bilmiorm ayip olmasin diorum.. gece hic uyumadi yavrucaj halada aglioNiye o kadar ağlıyor ki?
Vala bilemedim gidecem birazdanda ne zaman dogurmus tam bilmiorm ayip olmasin diorum.. gece hic uyumadi yavrucaj halada aglio(
Insallah ama o ses bana huzur verdi :) simdi ses kesildi umarım iidir. Kapidan bi ugrasam ayip olurmu? Ne zaman dogurdu da tam bilmiorum.. ilk zamanlar cok oturuoduk ben hastanelere gidince pek haberim olmadi 28 ocakti dogum tarihide. BilemedimCanımmmm inşallah bir sorunu yoktur.
Insallah ama o ses bana huzur verdi :) simdi ses kesildi umarım iidir. Kapidan bi ugrasam ayip olurmu? Ne zaman dogurdu da tam bilmiorum.. ilk zamanlar cok oturuoduk ben hastanelere gidince pek haberim olmadi 28 ocakti dogum tarihide. Bilemedim(
Bizim hastane yürüyerek sokuyoBenzer sekilde sedyeye yatirip mi gotururler yoksa tekerlekli sandalye mi olur korkusu var bende de millet dogumdan korkar bize bak
Canım, benim kızımın sarılığının nedeni ; anne bebek kan uyuşmazlığıydı. Benim kızım kanını babadan almış. Benim kan grubum 0+ kızımınki A+ eşimin AB+Neden sarılık oluyorlar acaba?
Kız sen nerelerdeydin şükür kavuşturanaah canım benimmmm sen beni merak mı ettin
doğurdum da geldim dermişimevdeki nette sorun var giremiyorum o yüzden kayıpım bu aralar. şimdi annemlerdeyim o yüzden girebildim. tam bozulacak zamanı buldu net ben nabayım
doğuran var mı başka en son dmk03 idi sanırım doğuran.
benimde perşembe günü kaderim belli olacak doktor dün konuştu artık haftaya normalmi sezeryanmı ona karar verelim dedi. eh bir zahmet neredeyse doğurucam artık :) sonunda çatı muayenesi geldi çattı kapıya :) özledim sizleri ya eşimin başının etini yiyorum ilgilen diye ama oda pek umursamıyor o yüzden mahrum kaldım sizlerden. herkes iyidir umarım![]()