acilimi arayim dersin ?sadece oraya sorabilirim hafta sonu
taniyonum gecen gun hayatimda ilk defa 128 çikdi makine gosteriyor ya 13 mu oluyor bu dedim dr a evet dedi , ama normalmis , 14 olmasini bekliyor herhlade :sYani bir bilene sormakta yarar var canım. Geçen birinde daha protein çıkmıştı sanırım hamilelerde çıkıyormuş zaten idrarda protein.öbür dediğin şey preklamsi miydi onun başka belirtileri de olabilir. Tansiyonun düşükse bence onunla alakası yok. Yine de Dr a sormakta yarar var.
5 dk da bir geliyosa rahimde açılma olur demişti dr um,pozisyon değiştirmene rağmen geçmiyosa dr unu ara hemen..Duşa gircem belki rahatlatır eşime haber vermedim daha çok panik çünkü
Dr hala calisiyor musun dedi banahakkaten iyi calistim he.
Ama ogluma bakmaya annane babanne gelince evde yukum azaldi yoksa zor calisirdim.
Kiyafetleri yikamam lazim ama kv gormesin.istiyorum sacma bir takinti cocuk dogcak yikanmamis olcak hicbiseyi
Çok geçmiş olsun bugün rüyamda doğurmuştun canım
cimcimesultan sen kaç haftadaydin, ben san dedim sinyal veriyon diye
insalalh bulursun ilaci cnaim,mudayimi falan yokmuymus
canım bende çorludan araştırıp bulursam gönderebilirim....
rus olsun ama 50 yaşında olsun ki sadece ev işleriyle uğraşsın
Senin temizlikci gormesin demene yorum yaparken ben ayni duruma dustum :))) Yikasak artik ya acikta kalcaklar yikanmadan da.giydirilmezBen de haftaya kadın gelip gittikten sonra hazırlayayım diyorum
Yarım saatten beri 5 dk 1 geliyo Bıçak saplanması gibi 10 saniye 15 saniye kadar yatıyom geçmiyo yürüyorum geçmiyo
benim için yüz güzelliği değil ruh güzelliği önemli zaten canımRuslar 50 yalına gelince eski güzellikleri kalmıyor :)
Muadili adalat değil miydi o ilacın,hashande de kullanıyodu,arkadaşımda kullanmıştı..hayırlara vesile olsun inşallah canım
35+3 üm bugün
ilaç yok hiçbiryerde ağlamay istiyorum artık
muadilide yok onun biliyorum ilacı
çok teşekkür ederim canım çok sağol
Senin temizlikci gormesin demene yorum yaparken ben ayni duruma dustum :))) Yikasak artik ya acikta kalcaklar yikanmadan da.giydirilmez
benim için yüz güzelliği değil ruh güzelliği önemli zaten canım
daha once duymustum o ilacin olmadiignihayırlara vesile olsun inşallah canım
35+3 üm bugün
Adalat crono imiş muadili,klinik eczacı arkadaşa sordum şimdi.. Dr una sor bence.. Dozu farklıymış nidilat a göre..hayırlara vesile olsun inşallah canım
35+3 üm bugün
Kız sen nerelerdeydin şükür kavuşturanaMerak ettik. Alışverişe çıkmışsın hallet bakalım eksiklerini.
Internetsiz kalmissin ama merak ettik biz seni. Tlfn numarasi mi lsak birbirimizden ne yapsak. Anahtarliklarin fotosunu yukle merak ettim
bugun birkac bisey daha aldik kv gelince bakti. Bunlari yikamali hazir olmali dedi. Yikayasim kacti. :)))Evde saklıyacak biryer bulursam bir takım hastane çıkışını yıkıyayım diyorum ben de. Ne Çılgınız yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?